Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gala, Alkmaar, Achterdam 1-1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gala, Alkmaar, Achterdam 1-1

    Naam: Gala
    Leeftijd: 30-40
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: B/C
    Siliconen: volgens mij niet
    Piercing: weet niet
    Tattoo's: Ja

    Afgelopen week wilde ik dus naar Gia maar zoals ik wel vaker heb was die dus niet aanwezig.
    Was trouwens alweer een ruim jaar geleden dat ik over de Achterdam wandelde, ik vind het sinds de sluiting van een aantal ramen een paar jaar terug erg klein geworden en als ik dan een tijdje onderweg ben om vervolgens een kwartiertje heen en weer te lopen dan vind ik het persoonlijk niet de moeite waard.
    Maar gelukkig moest ik voor mijn werk in de buurt zijn dus ik had de middag vrij om een paar rondjes te lopen.

    Aanbad was - mede door de vakantie - niet al te best, ik zal een paar leuke dames maar ik werd niet getriggerd om naar binnen te stappen.
    Gia was er helaas niet en aangezien de dames waar ik normaal op val (beetje barbie types met sili's) niet aanwezig zijn in Alkmaar zou het een kansloze middag worden.
    Maar dat lopen langs de dames maakt wel dat je erg geil wordt dus toen ik Gala zag zitten met haar witte laarzen aan herinnerde ik me dat ik daar een jaar nog 5 terug ook al is was geweest en dat ze een prima service geeft.
    Naar binnen gegaan dus en een prima 20 mn gehad maar ook niet meer dan dat. Ze geeft een prima pijpbeurt en het neuken met standjes is ook prima maar er blijft niets hangen dat maakt dat ik snel weer terug zal gaan. Did it, done it.
    Straks nog is kijken of Gia er is, zo niet dan ben ik wel weer een tijdje klaar met Alkmaar, wellicht in het najaar weer als de bezetting iets beter zal zijn.
Working...
X