Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rebecca, Huize Sandra, Speelhuislaan 60, Breda

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rebecca, Huize Sandra, Speelhuislaan 60, Breda

    Anna / Rebecca
    Roemeense
    20 jaar
    Blondine
    B-cup (echt)
    1.65m
    geen tattoo's
    geen piercings

    https://www.huizesandra.nl/dame/nieu...1-jr-en-slank/

    Vandaag nieuw blond meisje begonnen bij House of Dreams dus ik had telefonisch afspraak gemaakt. En inderdaad klopte de foto's ze zag er leuk en sexy uit. Op zich vriendelijk en matig Engels sprekend, maar wel nog zo dat we elkaar begrepen. Om heel eerlijk te zijn vond ik de sex met haar wat tegenvallen en was het vrij standaard, na wat pijpwerk en 2 standjes neuken zat het er wel op. En geen idee of dat door haar jonge leeftijd kwam of dat ze niet echt zin had, ik stond wel wat eerder buiten dan verwacht. Dus een tegenvaller wat ook een keer kan gebeuren natuurlijk helaas
    Last edited by Citygirl.nl; 03-09-2021, 15:00.

  • #2
    Vandaag ook bij Anna geweest. Over het algemeen zeer tevreden, een lieve meid die van haar vak houdt.
    Ik had een halfuurtje bij haar en het werd netjes door 3e gedeeld. 10 min massage, 10 min pijpen en 10 min seks. Ik ben er met een zeer ontspannen gevoel vertrokken. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Comment


    • #3
      Ze is wat onwennig maar kan ook door leeftijd of taal komen maar ze ziet er goed en sexy uit en ik had ook een goed geil half uurtje met haar. Geile pijpbeurt, beetje geilen en teasen en toen in standjes geneukt waarbij doggie lekker was met die ronde strakke billetjes van haar

      Comment


      • #4
        Afgelopen woensdag had ik eigenlijk Seda gereserveerd. De afspraak stond. Helaas was ik onderweg toen ik op de site keek. Ineens stond ze er niet meer op. Ik belde en ze had zich ziekgemeld maar donderdag zou ze er mogelijk wel weer zijn.
        Dus meteen maar een afspraak gemaakt voor de donderdag. Idem. zelfde verhaal. Helaas was ik al over de helft toen ze opeens niet meer op de site stond. De receptioniste zei toen dat ze voorlopig geen afspraken meer zou maken met haar.
        Dus op de A12 richting de A1 naar HOD. Daar kennisgemaakt met Anna. Gelukkig was dat een goed alternatief.
        Anna is een slanke jonge beauty. Je kon wel merken dat ze nieuw was en het was een beetje aftasten. Maar als ze eenmaal loskomt, dan gaan ook alle remmen los. Ik heb genoten!

        Comment


        • #5
          vrijdag bij anna geweest hele mooie meid dat wel helaas vond ik haar een beetje afstandelijk en ze was de hele tijd met haar telefoon bezig tijdens massage het 1 hand en 1 hand aan haar telefoon doordat ze met de telefoon bezig was verpeste dat wel de date

          Comment


          • #6
            mooi knap meisje en sexy lolitafiguurtje, maar erg jong en wat plichtmatig de handelingen. Ik vond haar zeker wel lekker, maar qua sex kan het wel beter en heb ik betere ervaringen gehad bij House of Dreams. Misschien moet ze nog wat leren in het vak?

            Comment


            • #7
              Anna in een trio stage laten lopen/liggen met een routinier bijvoorbeeld zoals Lola . Maar Anna dan wel met een stage salaris!

              Comment


              • #8
                Las ook het bericht van hansie260 / #5 dat ze met haar telefoon in de weer was tijdens de date. Hoop dat hansie260 dat wel aan de gastvrouw heeft gemeld en dat ze haar mobiel voortaan in haar kluisje laat. Op de eerste foto van haar zie ik dat ze met haar telefoon staat afgebeeld , dat zegt al genoeg.

                Comment


                • #9
                  Hoef jij je toch geen zorgen om te maken? Kies jij andere dame uit die je leuk vindt en goede recensies heeft, en schrijf dan zelf een recensie dan overal lukraak opmerkingen te maken

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Billiedebeffer View Post
                    Las ook het bericht van hansie260 / #5 dat ze met haar telefoon in de weer was tijdens de date. Hoop dat hansie260 dat wel aan de gastvrouw heeft gemeld en dat ze haar mobiel voortaan in haar kluisje laat. Op de eerste foto van haar zie ik dat ze met haar telefoon staat afgebeeld , dat zegt al genoeg.
                    Ze staat op de meeste foto’s afgebeeld met haar telefoon, maar daarmee moet ze de foto’s van zichzelf maken in een spiegel.

                    Comment


                    • #11
                      inderdaad het zijn selfies via de spiegel , lol, heren graag ontopic en recensies hier schrijven, en men kan dan zelf lezen of men deze dame wel of niet wil bezoeken

                      Comment


                      • #12
                        Ik kom graag bij HOD maar was helaas niet enthousiast over mijn date met Anna. Ik had een afspraak gemaakt voor een uur. Ik kon in afwachting van Anna's komst vast plaatsnemen op de kamer waar je tegenaan loopt als je bij de ingang van HOD gewoon rechtdoor loopt. Nadeel van deze kamer is dat er nauwelijks licht is boven het bed en je elke bezoeker hoort die binnenkomt en gaat. Tip aan HOD: zorg voor dimbare sfeerverlichting in de kamer boven/langs het bed en wellicht kan isolatie van de kamerdeur de geluidsoverlast van de entree verminderen?

                        Dan de date: Anna kwam binnen, drukte mij een drankje in de hand en begon op haar telefoon haar administratie in te voeren: hoelang de vorige klacht gebleven was, dan de date met mij van een uur. Geen klein praatje, kwam ook niet op gang ondanks dat ik probeerde een klein gesprekje op gang te brengen. Wel gaf ze aan dat ze ook elders werkervaring had opgedaan, en onervaren is ze dus niet.
                        Mijn wensen werden doorgenomen en de date begon.

                        Geen voorspel of teasen. Ze was zo uit de kleren waarbij opviel dat ze wel een klein buikje heeft en dat haar borsten hangen. Ze begon gelijk te pijpen (mc), dat wil zeggen dat ze alleen de eikel bewerkte en verder niets. Meer was niet mogelijk want ze had pijn in haar mond. Haar tongpiercing gebruikte ze niet. Ze keek geregeld op haar telefoon en typte korte app berichtjes. Toen ik daar een opmerking over maakte legde ze de telefoon wel even weg.

                        Om toch een beetje in de stemming te komen heb ik Anna een beetje gemasseerd maar ik mocht haar intieme delen niet aanraken, laat staan vingeren. Bij het neuken werd duidelijk gemaakt dat alleen doggy toegestaan was. Ik vond haar passief, en had meer het gevoel met een soort pop bezig te zijn dan met een mens van vlees en bloed. Ik miste de interactie. Heb niet het gevoel gekregen dat ze plezier in haar werk heeft (ik zie dat Anna 7 dagen per week 8 uur werkt, en dan is het natuurlijk wel een opgave om steeds een goede performance neer te zetten).

                        Na de 1e ronde zou ze mij masseren, maar ze gaf aan dat ik even moest wachten omdat ze moest bijkomen. Ze begon te appen op haar telefoon. Na ca 5 minuten druk geapp heb ik opnieuw aangegeven dat ik het prettig zou vinden als ze de telefoon weg zou leggen. Toen begon ze aan de massage, en ik moet zeggen dat Anna de massage heel goed deed, dat was eigenlijk het beste onderdeel van de date. Na de massage nog een 2e ronde, waarbij ze af en toe toch weer op haar telefoon zat. Daarop hield ze ook de tijd goed in de gaten. Verder viel mij op dat Anna zich zowel voor als na de date op de kamer niet opfriste.

                        Deze date was voor mij een echte tegenvaller, en dat heb ik niet eerder in deze extreme mate meegemaakt bij dit huis. Ze heeft in totaal tenminste 10 minuten van de de date alleen op haar telefoon gezeten. Je kunt een keer geen of een mindere klik hebben, maar dat een meisje zelf geen enkel erotisch signaal uitzendt (los van de uiterlijke verschijning) en passief is, vind ik wel bedenkelijk. Als masseuse (zonder sex) vind ik Anna wel heel geschikt.

                        Bij het weggaan heb ik nog gepoogd een terugkoppeling te geven aan de gastvrouw maar deze trof ik op dat moment niet aan. Ik ben gegaan. Geen herhalingsgevaar voor mij.
                        Last edited by maarten dondersteen; 03-08-2021, 00:42.

                        Comment


                        • #13
                          Ik vond haar leuk bij voorstellen en dus gekozen, maar had daar later spijt van. Afwachtend meisje , we goed uitziend maar het is allemaal wat flauwtjes qua sex, communicatie dat ik eigenlijk verder niet in details ga, heb het wel op nette manier aan de gastvrouw doorgegeven. Dus eens kijken of met Anna nog wat aan te vangen is intern daar, anders zou ik als privehuis afscheid van haar nemen, niet goed voor je reputatie als privehuis denk ik maar.

                          Comment


                          • #14
                            Wij hebben per direct afscheid genomen van Anna. We hebben gepoogd haar duidelijk te maken dat haar dienstverlening voor de meeste klanten niet het gewenste niveau was. Helaas bleek er weinig verbetering te zijn na onze meerdere signale naar haar. Dus vonden wij het beter uit elkaar te gaan.

                            Team House of Dreams

                            Comment


                            • #15
                              goed besluit

                              Comment


                              • #16
                                Ik zie haar nu staan op de website van Leiden Prive: https://leidenprive.nl/dames/anna/

                                Comment


                                • #17
                                  Originally posted by FliereFluiter View Post
                                  Ik zie haar nu staan op de website van Leiden Prive: https://leidenprive.nl/dames/anna/
                                  Inmiddels ook niet meer

                                  Comment


                                  • #18
                                    Dan leert ze dus niet qua service

                                    Comment


                                    • #19
                                      Anna zit nu met de naam Rebecca bij Huize Sandra in Breda, zo kan je alle privehuizen afgaan met minimale service, maar het houdt een keer op zou je zeggen

                                      Comment

                                      Working...
                                      X