Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Olivia, Amsterdam, Stoofsteeg 8-3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Olivia, Amsterdam, Stoofsteeg 8-3

    Naam: Olivia
    Leeftijd: ? niet naar gevraagd
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: normaal
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    Afgelopen zondag middag bij de dame geweest, je kan tevens bij haar pinnen als je wil, kost je alleen 5 extra.
    Ze komt uit Roemenie, ze pijpt erg lekker en vervolgens in diverse standjes gepakt, in doggy kan je d'r goed doorstoten (ze kreunt er dan ook lekker bij, niet overdreven maar voldoende om je lekker te stimuleren om te komen).

    Volgende keer vraag ik wat alle mogelijkheden zijn bij de dame, dit keer een korte sessie om uit te proberen.

    Na afloop heeft ze een leuke babbel, blijkt dat ze nog een goed gevoel voor humor heeft. Ze ziet mij vaker terug mits ik weer in het land ben.

  • #2
    Deze zaterdag bij haar geweest. Mooie vrouw met heerlijke en mooie borsten, Stevig typje ook. Volgens mij 33 jaar. Spreekt redelijk Nederlands.

    Comment


    • #3
      Ben inmiddels voor de 2de keer geweest bij Olivia.
      Via WA heeft ze kenbaar voor van alles open te staan, mijn wensen door gegeven via WA aangezien we nummers hadden uitgewisseld de eerste keer, was voor haar ok.
      Jammer genoeg slecht van geheugen en niks mogelijk bij d'r.
      2de bezoek was toch een heel stuk minder naar mijn mening, ook omdat er afspraken niet na werden gekomen die toe werden toegezegd door haar zelf.
      Jammer, mij ziet de dame niet meer terug.

      Hou het voortaan wel bij mijn 2 vaste dames zowel in Milaan als in Amsterdam qua prive ontvangst waar meer mogelijk is.
      Last edited by Warlock956; 06-09-2021, 10:06.

      Comment


      • #4
        Weer bij Olivia geweest en weer genoten. Heerlijk lichaam en een paar natuurlijke borsten.
        .

        Comment


        • #5
          Weer bij deze stoot geweest. Haar lichaam blijft goddelijk. Vooral die heerlijke kont. Flink afgepaald weer

          Comment


          • #6
            Ben ook weer eens bij haar geweest. Ze was een tijdje weg, maar vorige week zag ik haar opeens en mijn keuze was meteen gemaakt. Ben in het verleden een aantal keer bij haar geweest dus het was een verrassing om haar plotseling weer te zien. Na even te hebben bijgepraat afgesproken om een uur met haar sex te hebben. Heerlijk rustig begonnen. Ik zat op mijn knieën terwijl zij met haar mond tussen mijn benen lag en heerlijk met haar mond mijn ballen kuste en zachtjes likte. Een verrukkelijk gevoel. Terwijl ze bezig was trok ik mezelf af en vroeg haar om met een vinger ook zachtjes mijn anus te kriebelen. Dat deed ze en het bracht me in extase. Na zo een minuut of 15 intens te hebben genoten en af en toe met mijn hand tussen haar dijen met mijn vingers over haar kutje te hebben gestreeld (slipje nog aan) vroeg ik of ze het lekker vond als ik haar zachtjes zou beffen. Ze trok haar slipje uit en ging op haar rug liggen met haar benen wijd. Toen heb ik heel lekker haar kut gelikt. Eerst rustig, maar steeds vaker mijn hele tong in haar roze gaatje gestoken.
            botergeil was ik en het was tijd om lekker te neuken. Heerlijk soepel duwde ik mijn eikel tegen haar lipjes en gleed langzaam op en neer gaand bij haar naar binnen. We neukten een tijdje lekker langzaam, maar het tempo ging omhoog. Tijdens het neuken kriebelde ze met één hand heel lekker over mijn billen en onder mijn ballen. Toen ik voelde dat ik ging komen zijn we nog even naar doggy overgegaan en zo kwam ik met mijn handen om haar blote geile billen die ik een beetje uit elkaar hield tintelend klaar in haar. Schokkend spoot mijn sperma diep in haar spleetje.
            Heel voldaan en duizelig van genot afscheid genomen. Het was weer eens ouderwets goed!

            Comment

            Working...
            X