Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eroxx, Balen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Moby Dick
  replied
  Ben in juni 2023 geweest, top club. Lekkere geile meiden die niets liever willen. Sex garantie (donderdag) klopte helemaal. Was voor mij de eerste keer in zo een club.
  Ben door een lieve dame gerustgesteld terwijl ze me mijn pik lekker masseerde en lekker liet spuiten, zo de druk is eraf zei ze. Na 3 keer klaarkomen met een lekker gevoel en lege zak weer naar huis. Als ik in de buurt ben en er is weer zo een speciale dag voor single mannen, ga ik graag nog eens langs. Eten was ook prima geregeld. Totale prijs kwaliteit is super.

  Leave a comment:


 • keesboz
  replied
  Club Eroxx - Overzicht Events

  Leave a comment:


 • Divenice
  replied
  Ik ben er donderdagmiddag geweest en het was gezellig, niet te druk, wel veel oudere kerels die iedere keer in een rijtje achter een dame/stel aanliep als ze naar achteren gingen.
  Na even de kat uit de boom kijken, kwam er een oudere dame met een paar enorme borsten kletsen. Even later zag ik haar in één van de open kamertjes en knipoogde ze. Duidelijk genoeg....ik nam haar stevig terwijl haar borsten meedeinden op het ritme van mijn stoten. Niet veel later zat ik weer aan de bar en was de eerste druk kwijt.

  Er waren een aantal leuke stelletjes, helaas hadden die alleen aandacht voor elkaar

  .

  Plots kwam er een lange bloedmooie meid in visnet-suit met haar vriend binnen, alle hoofden draaiden naar haar, WoW!

  Even later lag ze in de kooi en liet zich door alle vrijwilligers nemen, net toen ik wilde aanschuiven stond ze op om zich even te douchen, "Ik kom straks terug voor jou" zei ze. En ja hoor, een uurtje later lachte ze me aan in het voorbijlopen en ik volgde haar. Ze ging wijdbeens liggen en knikte, toe maar......Terwijl haar vriendje haar tenen likte schoof ik hem voorzichtig binnen en begon haar met gevoel te neuken onder begeleiding van haar zachte kreunen. Het duurde niet lang tot ik kreunend in haar kwam, met een glimlach op haar gezicht nodigde ze de volgende uit om aan te schuiven, zo ging het nog een tijdje door.....

  Na wat rondjes door de kamertjes zag ik dat één vrouwtje op leeftijd er nog steeds lag, ze is zeker 3 uur in de weer geweest in het hokje en werkte de één na de ander af zonder pauze, kan niet anders of ze heeft straks moeite om te lopen.
  Een mooi geklede dame met hoge laarzen en een soort lak outfit was in de weer met haar man in het achterste hokje met de glory-holes. Ze kwam spuitend klaar en zag dat ik daar geil van werd. Ze nodigde mij uit te gaan zitten en begon heerlijk diep te pijpen terwijl ze door haar man van achteren werd genomen. Plots draaide ze en mocht ik zijn plaats innemen, ze kreunde toen ik hem naar binnen schoof en na een paar stoten kwam ze weer spuitend klaar. We waren al even bezig toen ze het afbrak de inmiddels gegroeide groep mannen werden haar te opdringerig, daar stond ik dan mijn mijn stijve..........

  Gelukkig hoorde ik vanuit een hokje oerkreten en bij de blik naar binnen zag ik een grootborstige blonde dame twee mannen handmatig onderhanden nemen. Aan de geluiden te horen (een mengeling van genot en pijn) moest het heel bijzonder zijn. Toen beiden weg waren nodigde ze mij uit en ging met har benen over mij heen zitten zodat ik niet kon ontsnappen. Haar massage begon zacht en werd steeds intensiever, telkens als ik bijna kwam verlegde ze het aandachtspunt.....pure marteling......plots zette ze door en er was geen ontkomen meer aan.....de laatste resten spoten over haar handen maar ze ging door...de intense massage liet mij schreeuwen van pijn en genot, ze stopte pas na mijn roep om genade......

  Volledig leeg was het moment van afscheid aangebroken en vertrok ik voldaan weer naar huis.
  De verbouwing is goed gelukt en het eten is perfect, ik kan niet wachten om weer te gaan.

  Leave a comment:


 • keesboz
  replied
  vanaf okt gaan deze weer open maar het zal er wel strom looen en de climax 500 meter ervandaag gaan ook weer open op de website van de erox en climax staan er nu op

  Leave a comment:


 • T85
  replied
  Ben geen reguliere bezoeker van deze clubs maar van deze heb ik wel zo een goede verhalen gehoord, dat ik bepaalde feesten misschien wel eens zou willen gaan kijken.
  Wat ik dan niet snap is dat naar 1,5 jaar corona ellende en gedwongen sluiting, je nu eens nu je open mag je zaak gaat verbouwen maar goed dat zal misschien ook wel aan mij liggen...

  Leave a comment:


 • lovemachine
  replied
  www.eroxx.be

  Leave a comment:


 • Citygirl.nl
  replied
  lovemachine Heb je een link erbij?

  Leave a comment:


 • lovemachine
  started a topic Eroxx, Balen

  Eroxx, Balen

  Club Eroxx in Balen houdt de deuren nog even gesloten vanwege een verbouwing. Ze hebben de Corona aangegrepen om de tent op te frissen. Althans, dat melden ze op hun eigen website.

  Op de vrijdagavond vonden hier diverse geile dingen plaats. Dames van het huis zorgden er voor dat de single heren alleen ruimschoots aan hun gerief kwamen. In de separate bar werden de mannen van hun overtollige zaad verlost en de dames waren er niet vies van om zich met meerdere mannen tegelijkertijd bezig te houden. Ook in de disco, de bios en op de bedden ging het er wild aan toe.

  Er is ook wel eens een gangbang georganiseerd met een vijftal meiden die zich lekker lieten gaan. Dat waren "Nederlandse" meiden. Tijdens de vrijdagavonden zijn het dames uit Nederland, Vlaanderen en Wallonië die van wanten wisten.

  Hopenlijk op korte termijn weer open: verbouwd en zonder die rare corona-regeltjes. Want een gangbang kenmerkt zich juist door een minimum aan regels die van buitenaf opgelegd worden. De gebruikelijke omgangsvormen tijdens een gangbang zijn voldoende, daar hoort overheidsingrijpen niet bij.
Working...
X