Announcement

Collapse
No announcement yet.

Heidi, Rotterdam

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Heidi, Rotterdam

  Naam: Heidi
  Leeftijd: 27
  Uiterlijk: Zuid-Europees
  Kleur haar: Zwart
  Lichaamsbouw: Slank
  Cupmaat: DD
  Siliconen: Onbekend
  Piercing: Onbekend
  Tattoo's: Ja

  https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...heidi#overview

  Mijn 1ste ervaring bij iemand van kinky.

  Na wat research en een hoop lezen toch maar een keer de stoute schoenen aangetrokken en langs deze dame gegaan, Heidi Rotterdam.

  Op whatsapp ging het soepel en binnen 1 dag kon ik langs bij haar, via de whatsapp vroeg ik of zij ook video confirmation deed maar dat deed zij niet.
  Aangekomen bij haar verscheen zij aan de deur en ze zag er aantrekkelijker uit als op haar foto's dat is zeer goed bevallen en had er al meteen meer zin in.

  Na de betaling gaf zij een handdoek en kon ik gaan douchen, de douche is zeer klein en nogal vies ( haren overal, op de grond lag een plas met vies water) toen ik klaar was met douchen hoorde ik een man binnenkomen en vragen naar geld, zij antwoordde dat het geld verstopt was, dit was niet fijn om aan te horen en na hun gesprek ben ik pas maar uit de douche gestapt, omdat de douche zo klein was heb ik mij maar in de kamer af zitten drogen.

  Daarna op bed gaan liggen waarna zij op mij ging zitten, zij heeft prachtige borsten om aan te zitten, deze liet zij mij insmeren met lotion, en dat was heerlijk om te doen.
  Na een tijdje ging zij mij pijpen ( zonder condoom ) dit met af en toe spugen erop wat zij lekker kon, tot nu vrij positief allemaal op de douche na.
  Helaas toen ik vroeg of zij 69 wilde doen zei ze dat ze dit niet deed omdat er dan spuug op haar vagina zou komen en dit wilde zij niet, terwijl er wel staat bij haar advertentie dat zij dit doet en dit ook via whatsapp besproken was, toen ik vroeg of zij wilde tongzoenen zei zij dat ze dit niet deed wegens corona (ook via whatsapp besproken om wel te doen) . Mijn mood om een leuke tijd met haar te beleven sloeg opeens om. Zij deed een condoom om en ging op mij zitten, ze ging heel saai op en neer het leek alsof zij wist hoe een man totaal niet geil te laten worden want ik werd helemaal slap, zij gaf aan dat het kwam omdat er een condoom gebruikt werd en dat mannen dat vaker hebben. Na wat proberen mij hard te laten worden door te pijpen lukte het nog niet.

  toen ik vroeg of zij doggy voor mij wilde poseren zodat ik haar lichaam kon bewonderen, werd zei soort van boos en zei ze dat ik het niet aardig vroeg, terwijl ik letterlijk dit zei: 'can you pose doggy for me please?' Dit is totaal niet opdringerig en helemaal niet commanderend. Uiteindelijk heeft zij dit gedaan met tegenzin. Toen ik eenmaal hard werd vroeg ik of zij mij klaar wilde pijpen/aftrekken, hierop antwoordde zij heel geïrriteerd: 'yes but if you go down again it will be over!' Ik dacht bij mijzelf, zou je mij juist niet gerust moeten stellen, ik heb voor 1 uur betaald en er waren niet eens 20 minutem voorbij. Dit zei ik natuurlijk niet hardop, ik zei gewoon: 'yes that is fine'.
  Voordat zij ging pijpen en aftrekken, praatte zij binnenmonds iets, ik verstond het niet maar het klonk niet als iets wat ik zou willen horen waarschijnlijk.
  Uiteindelijk klaargekomen maar het voelde totaal niet echt lekker ofzo, er waren nog meer dan 30 minuten over en heb dat mooi gebruikt zodat zij mij kon masseren. Het masseren was overigens wel goed.

  Al met al, de ervaring wat ik rijker ben geworden hiermee, is totaal niet wat ik verwacht had, wellicht dat ik gewoon naar een vrouw had moeten gaan die al wat goede recensies had en ook echt plezier heeft in haar werk.

  In mijn beleving was de vrouw arrogant en niet eerlijk. Op het einde gaf ik nog aan wat ik van mij bezoek vond, dit kon zij niet waarderen en gaf aan dat het aan mij lag. Hierin geef ik haar ook een beetje gelijk in, dit is helemaal niks voor mij, er moet wel gevoel zijn en elkaar leuk vinden van beide kanten.

  ik ben zeer benieuwd of er andere mensen zijn die ook hetzelfde als mij hebben ervaren, of juist het tegenovergestelde met deze vrouw.
  HelloI am Heidi and i am back in town. I have slim body and huge boobs waiting for a dick in between. I am naughty woman who likes to fantasize about wild sex.Come a...
Working...
X