Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Alina, Ede

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Alina, Ede

    Naam: Alina
    Leeftijd: 46 jaar
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    Vorige week bij Alina geweest in Ede. Eerst zat Alina in Amersfoort en een jaar geleden is ze verplaatst naar Ede. Ik bel Alina en meestal neemt ze direct op of ze laat via SMS weten dat ze beschikbaar is als ze niet opneemt. Afspraak is vaak snel gemaakt. De lokatie in Ede is goed te bereiken en rond het pand voldoende gratis parkeergelegenheid. Via de gebruikelijke weg van eerst straatnaam, dan nummer en op lokatie haar bellen wordt je naar haar appartement geleid.

    Bij binnenkomst staat ze sexy gekleed op je te wachten. Wel schoenen uit doen bij binnenkomst. In de gang drukt ze zicht passievol tegen je aan en dan begint het spel. Ze kust je lekker op de mond en begint je overal aan te raken. Vervolgens in de badkamer even opfrissen indien gewenst en dan het bed op.

    Een uur met haar is altijd zo om en zit vol met actie. Ze neemt graag het initiatief, maar geeft zich ook over mocht je dat willen. Tongezoenen, pijpen, beffen, standjes, neuken alles komt voorbij en dat gaat er behoorlijk heftig aan toe. Ze houdt van de stevigere aanpak en gaat gepassioneerd er vol tegenaan. Ze is geen afwachtend type.

    Je kan ook een leuk gesprek met haar hebben, wat vaak na afloop plaatsvindt. Hygiene is helemaal in orde bij Alina. Voor en naar opfris gelegenheid en ze komt haar afspraken na. Ze spreekt goed nederlands.

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...e/515963-alina.

  • #2
    Heeft zij eerder op het ZP in Utrecht gewerkt?

    Comment


    • #3
      Persoonlijk heb ik geen ervaring met haar uit het Zandpad tijd. Ik heb op hookers gelezen inderdaad dat ze in het verleden op het Zandpad actief was.

      Comment


      • #4
        vorige week alina een bezoekje gebracht. een mooie vriendelijke dame in een mooi jurkje(zoals gevraagd) alina begint je gelijk te knuffelen en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. na een wasbeurtje over tot aktie, heerlijk gepijpt en verwent met verschillende standjes heerlijk klaargekomen. dit gaat zeker een herhalingsbezoek opleveren. alina is een verzorgde dame met een heerlijk lichaam en ze doet wat ze belooft. ga er snel weer heen.

        Comment


        • #5
          Gisteren een bezoek gebracht aan Alina. Even vooraf contact over het exacte adres, maar uiteindelijk naar de juiste plek gedirigeerd. Wat een ontvangst, ze begint gelijk te zoenen. Na de hygeine plichtplegingen kwamen we in de kamer. Ze is al behoorlijk op leeftijd maar ziet er nog heel goed uit, mooie tieten, mooi slank en een heerlijk geschoren kutje. Eerst komt ze boven op je zitten om haar kut te likken totdat ze klaarkomt. Daarna alles gedaan wat ze aanbied, echt heerlijk.

          Comment


          • #6
            Hoi, Alina staat al een tijdje op mijn vizier, klopt het dat niet aan pzc doet, dus alles safe?

            Comment


            • #7
              ja dat klopt, ze masseert wel zonder condoom je pik, met veel olie, en ze vergeet daarbij ook niet je kontje

              Comment


              • #8
                voor de kerst weer eens bij alina langs geweest,ze had zoals gevraagd een heerlijk latex setje aangetrokken. bij binnenkomst word je gelijk geknuffeld en weet ze je al snel op te winden.na een wasbeurt gaat het gelijk door met een heerlijke pijpbeurt en heb haar langdurig gelikt na een geweldig orgasme nog een fijne massage en na een wasbeurtje en een knuffel met een goed gevoel naar huis.

                Comment

                Working...
                X