Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Live vanuit het Schipperskwartier in Antwerpen

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Laura schipperstraat 35 k1 is ook weer terug.
    https://old.redlights.be/prive-ontva...e-antwerp.html
    theo

    Comment


    • Het gaat van kwaad naar erger in het SKW. Vele ramen staan inmiddels reeds leeg vermits de meisjes druppelsgewijs naar hun thuisland vertrekken voor de eindejaarsperiode. Maar velen gaan al vervroegd naar huis omdat er nog weinig te verdienen valt. Vroeger kon je hier over de koppen lopen, bij manier van spreken, maar tegenwoordig is het zeer magertjes. Waar zijn al die wandelaars naartoe? Of hebben ze allemaal schrik van die coronashit? Hopelijk wordt het in 2022 terug beter.

      Comment


      • Is dat niet gebruikelijk? 1 a 2 weken voor de kerst dat ze vertrekken naar hun thuisland?

        Kan me ook wel voorstellen dat je nu iets eerder de koffers pakt, je weet het maar nooit wat voor corona-maatregelen en inreisverboden er opeens zijn waardoor je niet meer makkelijk naar huis kan.

        Comment


        • Originally posted by nobody View Post
          Het gaat van kwaad naar erger in het SKW. Vele ramen staan inmiddels reeds leeg vermits de meisjes druppelsgewijs naar hun thuisland vertrekken voor de eindejaarsperiode. Maar velen gaan al vervroegd naar huis omdat er nog weinig te verdienen valt. Vroeger kon je hier over de koppen lopen, bij manier van spreken, maar tegenwoordig is het zeer magertjes. Waar zijn al die wandelaars naartoe? Of hebben ze allemaal schrik van die coronashit? Hopelijk wordt het in 2022 terug beter.
          Jij en je collega negativelingen jagen iedereen weg met jullie negatieve onzin die jullie keer op keer uit blijven kramen. Het is heel normaal dat in deze periode veel dames naar huis gaan voor de feestdagen. En het is ook normaal dat er in deze periode minder gewandeld wordt, want veel wandelaars moeten kerstcadeaus aanschaffen of op wintersportvakantie.

          Comment


          • negatief? men geeft gewoon aan wat de bezetting is, en dat is overal deels zelfde, wie jaag je daar mee weg?

            die 20 man die hier lezen?

            wintersport en andere vakanties zijn nog onzekere factoren met corona crisis

            en je zegt hetzelf, het logisch dat er veel weg gaan, dus dan beaam je toch de situatie?

            Comment


            • Er gaan zelfs minder dames naar huis dan andere jaren, en die gaan, gaan veelal korter.

              Comment


              • Originally posted by RedlightLover View Post

                en je zegt hetzelf, het logisch dat er veel weg gaan, dus dan beaam je toch de situatie?
                Peer beaamt de situatie, maar beaamt niet dat het ongewoon is zoals nobody lijkt te zeggen

                Comment


                • Originally posted by Peer View Post
                  Jij en je collega negativelingen jagen iedereen weg met jullie negatieve onzin die jullie keer op keer uit blijven kramen. Het is heel normaal dat in deze periode veel dames naar huis gaan voor de feestdagen. En het is ook normaal dat er in deze periode minder gewandeld wordt, want veel wandelaars moeten kerstcadeaus aanschaffen of op wintersportvakantie.
                  Wie jaag ik weg? Welke onzin wordt er verteld? Jou reactie slaat nergens op! Diegenen die nog willen wandelen, wandelen toch zeker. En dat er veel minder gewandeld wordt is al veel langer bezig. Heeft dus niets te maken met deze eindejaarsperiode!

                  Comment


                  • Weggejaagd worden??? Ik denk niet dat zomaar gaat door wat er hier geschreven , wie wilt komen wandelen doet dat toch . Ik persoonlijk kom ook niet zoveel meer in de redlight zones. Vroeger ging ik naar de redlight zones zonder te weten bij ik zou binnen gaan . Maar nu is zoveel verandert in de straten en de dames waar ik belangstelling voor heb zijn meestal bezig of wachten op een klant die een afspraak heeft gemaakt via internet. Daar heb ik niets op tegen , goed voor de dames en ook voor de klanten die niet veel tijd hebben om daar rond te lopen . Maar ik begrijp wel voor wandelaars dat het niet meer zo leuk is om in de redlight zones nog rond te hangen . De dames die je dan nog zie , zijn ook meestal dames die niet zo´n goede service geven en ben je ook ontgoocheld . Als je dit dan nog ook meerdere malen ervaart , blijf je ook weg en zoek een andere manier om je verlangens te kunnen krijgen . Ik ben blij dat ik een dame heb gevonden die mij echt kan plezieren .
                    ik wens de mannen veel succes die nog zoeken , gelukkig is dit forum er nog en hopelijk wordt er de juiste gegevens hier vermeld , maar iedereen is zo verschillend dat het niet gemakkelijk is om de juiste dame te vinden .
                    Dus succes mannen om de juiste dame te vinden

                    Comment


                    • Goede nieuws nieuwe regels pas 22 dec in Belgie. Maar omnikron virus slaat daar ook om zich heen, dus we kunnen wachten op zware lockdowns als boosterprik niet voldoende is gegeven. Er komt nog heel veel op ons af helaas, ook mede omdat in Oost Europa vaccinatiegraad achterlopen. Bulgarije en Roemenie komen niet boven de 30 en 40% omdat men daar overheden wantrouwt, en daardoor ook een voedingsbron voor nieuwe mutaties.

                      Comment


                      • het is vrij rustig nu in het SKW, denk veel dames Kerst vieren thuis en ook rustig met klanten, maar dat is al een tijdje zo.

                        Comment


                        • Vorige week zaterdag was het enorm druk in het skw. Toen kon je bijna letterlijk over de koppen lopen. Ik weet dat het niet altijd zo is de laatste tijd, maar het is zeker ook niet zo dat het altijd erg rustig is.

                          Comment


                          • Nu is het doodstil, nog geen 40% bezet van de ramen aantal panden compleet leeg zoals VVR 9, 11, 13, 20 en 24

                            Lockdown had weinig uitgemaakt, dames terug Kerst vieren en worden denk ik straks bij terugkomst dan geconfronteerd met een lockdown als die nieuwe mutatie zich verveelvoudigd heeft.

                            Comment


                            • Ik ga deze dagen nog ff kijken heb vrije dagen, maar zal wel stillekes zijn.

                              Comment


                              • Wie weet of de indisch getinte dame nog werkt ? Ze heette pourvil of zoiets

                                Comment


                                • Antwerpen wordt overspoeld volgens de Telegraaf, een Oranje invasie! Het was inderdaad niet rustig... https://www.telegraaf.nl/nieuws/4695...uit-binnenstad

                                  Comment


                                  • Ook files onderweg meegemaakt?

                                    Comment


                                    • Zal nu welk klaar zijn, nieuwe jaar, er moet weer gewerkt worden

                                      Comment


                                      • mooie slanke meid met tattoos ook bij hals, kort haar, brunette, VT 24 avond 3e raam rechts als je vanuit Schipperstraat binnen komt, iemand bekend mee? Naam en ervaringen? Ik vind haar iets speciaals hebben.

                                        Comment


                                        • Originally posted by Crazy Builder View Post
                                          mooie slanke meid met tattoos ook bij hals, kort haar, brunette, VT 24 avond 3e raam rechts als je vanuit Schipperstraat binnen komt, iemand bekend mee? Naam en ervaringen? Ik vind haar iets speciaals hebben.
                                          Als ik je beschrijving lees, denk ik dat het Sophia is. En als de dame die je gezien hebt, vrij grote siliconen borsten heeft, dan is het zeker Sophia. Dus zeker niet twijfelen om binnen te gaan, is een ware topper. De laatste keer dat ik haar bezocht had was voor de eerste coronagekte, sindsdien had ik haar nog niet teruggezien.

                                          Comment


                                          • Ik ben daar 1x geweest, mooie vriendelijke meid, wel wat stil. Kan me niet herinneren of ik recensietopic geopend heb of recensie geschreven heb. Weet haar afkomst ook niet meer. Zag haar vd week ook meerdere malen in de avond staan

                                            Comment


                                            • In principe mag vanaf middernacht openblijven. Licht werd op groen gezet door Minister Verlinden. Horeca blijft in ieder geval na middernacht open!

                                              Comment


                                              • Mooi nieuws!

                                                Comment


                                                • Het is wel koud en regenachtig, maar hoe is de bezetting nu in Antwerpen in de avond, en is het nu open 24 uur per dag?

                                                  Comment


                                                  • jazeker, ik denk er aan om vanavond naar het SKW te rijden, is het beetje goede bezetting?

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X