Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Live vanuit het Schipperskwartier in Antwerpen

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Daar heb je gelijk in Louis .....

    Comment


    • En helaas is de situatie in vele raambuurten zo ook door opkomende thuisontvangst door internet

      Comment


      • Hoe is het momenteel qua sfeer en bezetting daaro?

        Comment


        • IK denk dat er op het kerkhof meer sfeer te beleven valt als in het skw momenteel.
          De bezetting is nog altijd zeer pover en dit is helaas toch al enkele maanden bezig.
          In de avond is de bezetting al wat beter en de sfeer nog altijd hetzelfde, veel kijkers, zatlappen etc.

          Comment


          • ach op een kerkhof heb ik geen keuze tussen tientallen sexy dames om bij 1 naar binnen te gaan, dat lukt overigens vrijwel in geen enkele raambuurt momenteel dus je kan ook kijken naar wat wel kan

            Comment



            • Daar geef ik je 100% gelijk in, ik schetste gewoon een visueel beeld van hoe de sfeer tegenwoordig in het SKW is.
              Weinig wandelaars, vele lege panden en de meisjes zitten vaak op hun stoeltje op hun gsm te kijken.
              Natuurlijk zijn er nog tientallen sexy dames en enkele toppers aanwezig, maar de sfeer is gewoon nihil.

              En ja, je hebt nog dames zoals Maria, Llana, Anna-Maria, Anna,en nog enkele die vanachter hun raam alles doen om de wandelaar te entertainen en zo binnen te halen, maar spijtig genoeg zijn dit er maar enkelen.

              Niet zo lang geleden had ik er nog veel plezier in, om hier te wandelen en te genieten van al die sexy dames die hun beste troeven etaleerden om je binnen te halen.
              Nu moet je soms gewoon voor een raam wachten tot dat de dame even niet op haar gsm kijkt , om er even een babbeltje mee te kunnen doen, voor je binnen gaat.

              Maar iedereen zeker welkom in het SKW, hoe meer hoe liever natuurlijk, misschien dat de sfeer er dan hopelijk ook terugkomt.


              Comment


              • Gisteren avond weer eens gaan kijken , weinig dames naar mijn smaak en niet veel wandelaars .
                Zou dit nog ooit beter worden ?

                Comment


                • dat zal mede van de economie en dus beschikbaar geld bij klanten afhangen, nu nog een oorlog erbij in Israel helpt niet.

                  En in algemeen lopen raamgebieden al leger en leger overal, mede door internet/thuisprostitutie

                  Comment


                  • Originally posted by Crazy Builder View Post
                    dat zal mede van de economie en dus beschikbaar geld bij klanten afhangen, nu nog een oorlog erbij in Israel helpt niet.

                    En in algemeen lopen raamgebieden al leger en leger overal, mede door internet/thuisprostitutie
                    Klopt allemaal. Het helpt allemaal niet mee. Het is skw is echter het beste RLD in de verre omgeving, en er is nog steeds meer dan genoeg aanbod en keuze. Maar nee, het zal nooit meer worden zoals 5 of 6 jaar geleden, laat staan zoals 10 jaar geleden.

                    Comment


                    • raambuurten worden leger en leger en sterven uit, het is niet anders en met herfst en winter weer en meer oorlog zal het niet beter worden

                      Comment


                      • ja ik zie het ook somber in qua ramen, steeds meer raambuurten of panden dicht gegaan laatste 15 jaar, en die er over blijven steeds minder ramen bezet of klanten voor de raammeiden

                        Comment


                        • Ondertussen is er ook veel concurrentie van social media porn. Veel mensen zitten tegenwoordig op camsites, Onlyfans en andere interactieve pornosites. Ik hoor van vrienden van me dat die ook veel vaker op die webcamsites rukken. Valt me ook op dat er 's avonds héél weinig blanken rondlopen in het SKW, nog minder dan vroeger. Denk dat de brave Vlaming steeds meer thuis blijft. 't Is wat gemakkelijker, je wordt niet zo snel opgelicht en je kan lekker in de warmte blijven. Je ziet dat op andere vlakken ook. Het uitgaansleven is toch wat minder dan vroeger.

                          En misschien zijn er ook wel wal 'aanleverlijnen' van meisjes gestopt tijdens corona. Ik vind alleszins toch dat er weinig toppers van het niveau van voorheen bij komen. Onder de nieuwtjes zit weinig spectaculairs. Vaak spreken ze ook geen woord Engels. Vind dat niet bepaald een goed teken. De laatste geweldige lichting was volgens mij de generatie van Maria, Gabriella, enz. Heel veel toppers zitten er ondertussen al zowat een decennium, maar in die tussentijd zijn er toch echt wel weinig nieuwe blijvers bij gekomen. In sommige straten staan ook maar heel weinig erg knappe meisjes, dat was vroeger echt wel anders. Vandaag is zo'n Heidi een uitzondering qua looks. Veel meisjes die nu in die ramen staan zou ik, als ik eerlijk ben, op straat niet bepaald verlekkerd aankijken. In de jaren 2010-2020 heb ik een half leger aan bloedmooie meisjes gehad in het SKW. Nu loop ik de ramen echt af te schrapen op zoek naar iets nieuws. Uiteindelijk kies ik uit armoede dan vaak voor een bekende topper. Niet makkelijk, want die zijn op uitgaansavonden voortdurend bezet. Dan loop ik weleens te denken dat ik misschien beter naar de privé ga op afspraak. Alleen zie ik een meisje liever eens in het echt voor ik toehap. Vind het vreselijk om in de privé een deur open te zien gaan en daar zo'n vermoeid ogende huismoeder voor me te krijgen.

                          De laatste paar wandelingen door het SKW, zeker die in augustus, stelden me enorm teleur. Er is inderdaad geen ambiance meer. Het voelt veel te vaak alsof je een deels uitverkochte bakkerij voor sluitingsuur staat. Daar loop je ook niet vol plezier buiten met je aankoop.

                          Ik amuseer me er nog wel de keren dat ik er binnen ga, maar de frequentie waaraan ik het SKW opzoek in flink achteruit.

                          Comment


                          • Vandaag moest ik in Kalmthout zijn en daarna dus naar SKW getogen. Nou... 30% misschien bezet en dan schat ik het nog hoog in. Ongeinteresseerde meiden achter het raam, geen klanten en ook nog regen. Wat een troosteloze aanblik.

                            Comment


                            • ook in Belgie is recessie en hoge inflatie

                              Comment


                              • De sfeer in de avond is ook niet echt fijn, bijna alles gekleurd of oostblok types met kwade dronk of andere middelen tot zich genomen, is niet echt fijn om er dan te zijn.

                                Comment


                                • Ik sla daar ff over, ook vanwege weer, sfeer en bezetting

                                  Comment


                                  • Niet helemaal meer live maar is was er afgelopen vrijdag. Sinds maanden had ik weer is tijd en - nog belangrijker - ook weer wat geld dus hup naar het SKW.
                                    Was klotenweer en de herfstvakantie was ook begonnen dus door de drukte op de weg een uur later dan ik gehoopt had kwam ik aan.
                                    Ik heb in 20 jaar nog niet zo'n slechte bezetting meegemaakt, de toppers Dana, Melissa en Beatrice heb ik niet vrij zien staan en andere dames zoals Yilan en Llana stopten er om 5 uur al mee. Verder denk ik om 5 uur een bezetting van 25%, meer zal het niet geweest zijn. Ook bitter weinig wandelaars trouwens maar goed, het een heeft te maken met het ander.
                                    Gelukkig wenkte Selena me, die had nieuwe laarzen aangeschaft en weet precies hoe ze me over kan halen . Zal daar nog een recensie over schrijven komende week.

                                    Een schoteltje kipfilet gegeten om een uur of 7, de parkeerautomaat opgewaardeerd en in de avond weer een paar rondjes gelopen voor een 2e ronde maar zoals zo vaak kon ik het in de avond niet meer vinden,
                                    Eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat de bezetting in de avond denk ik wel 80% was en er stonden mooie meiden maar toch niet iets waar ik enthousiast van werk.
                                    Jasmin met haar nieuwe boobies op 34-1 nog even zien staan maar ze had een afspraak. Dame op 22-2 zag er goed uit, stond later bij haar buurvrouw met een schoolkostuum aan maar kon daar niet over terug vinden en om een uur of 10 besloten om naar huis te gaan.

                                    Comment


                                    • het is momenteel behelpen, qua aanbod en qua weer en qua parkeergelegenheid

                                      Comment


                                      • Originally posted by Crazy Builder View Post
                                        het is momenteel behelpen, qua aanbod en qua weer en qua parkeergelegenheid
                                        Ik heb geen enkel probleem met het aanbod, of het moet zijn dat er te veel dames aanwezig zijn die ik zou willen bezoeken. Ook heb ik nog geen enkel probleem ondervonden om een parkeerplaats te vinden. Alleen het weer werkt niet altijd mee.

                                        Comment


                                        • veel mannen lopen lang rond bij ramen en genieten al van dat sfeertje, aanbod etc, je kan altijd alles dood redeneren dat er teveel dames zijn die je niet kan neuken, dat klopt dat je in clubs, privehuizen ook, je kan er immers maar 1 of 2 fysiek of financieel aan

                                          Comment


                                          • Originally posted by Cobraskw View Post

                                            Ik heb geen enkel probleem met het aanbod, of het moet zijn dat er te veel dames aanwezig zijn die ik zou willen bezoeken. Ook heb ik nog geen enkel probleem ondervonden om een parkeerplaats te vinden. Alleen het weer werkt niet altijd mee.
                                            Dan heb jij meer geluk gehad dan ik. 'k Heb toch bijna drie kwartier nodig gehad om m'n auto kwijt te spelen, met die verdomde werken op de Brouwersvliet. En binnenkort begint de kerstmarkt daar in de buurt, dus die parkeer misserie zal er niet beter op worden.
                                            En de bezetting in de straat is er ook nog niet op verbeterd, dus keuzestress heb ik tegenwoordig ook niet meer.
                                            M'n geluk wel gevonden VT48, dus toch nog een fijne tijd gehad.

                                            Comment


                                            • Ik heb dan beduidend meer geluk dan jij. Ik heb nooit tijdens deze werken nog geen enkele keer een tweede rondje moeten rijden om een plaatsje te vinden.

                                              Amy van VT 48 is inderdaad een goede keuze. Ik heb haar ook een paar keer bezocht. Telkens zeer tevreden buiten gestapt.

                                              Echt keuzestress heb ik eigenlijk nooit, maar had vanmiddag toch weer een tiental dames die mij bevielen om uit te kiezen.

                                              Comment


                                              • Ik heb de laatste tijd ook problemen met parkeren en vaak meerdere rondjes moeten rijden. En in dit weer uren rondlopen met veel lege ramen is ook geen ideale combinatie, daarom ga ik in het algemeen vrij gericht naar een dame en weer terug de auto in en naar huis, en dat maakt dan niet uit waar in ben qua prostitutie.

                                                Comment


                                                • Van de week was deel parkeerplaatsen Brouwersvliet niet beschikbaar

                                                  Comment


                                                  • De wegen in Belgie zijn ook niet aan te raden met regen, ijzel etc

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X