Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Live vanuit de Geleenstraat/Hunsestraat en of Doubletstraat Den Haag

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • aan de even kant zijn ca 72 ramen in verhuur dus dan zou daarvan de helft bezet geweest moeten zijn? Hunsestraat zit meestal niet veel stuk of 5 meiden? als dan het hoekpand ook maar een paar dames heeft zeg 5, en nr 45 voor de helft bezet ca 6 zit je op 16 oneven kant + Hunse, + 35 even kant als die er echt nog zoveel waren zit je op ca 50 meiden op 140 ramen = 35% bezet, ja dat is 10% meer dan 25%, maar als je snel kijkt kan ik me dat wel voorstellen dat je op een vierde uit komt, er is natuurlijk ook nog wat bezet geweest

    maar een derde bezet is nog steeds zeer mager

    Comment


    • Ik heb ze niet precies geteld, maar waarschijnlijk waren het er tussen de 50 en 55. Dat is natuurlijk lang niet optimaal, maar wel aanzienlijk meer dan 35.
      Dames die bezet zijn moeten natuurlijk wel worden meegeteld maar dat weet je niet altijd als je maar korte tijd in de straat komt.
      De tijden van vroeger komen helaas niet meer terug.
      Last edited by Paulus2; 16-09-2022, 21:44.

      Comment


      • nee het is dramatisch er gaan alleen maar raampanden en gebieden dicht, dat is in de laatste 20 jaar te zien in Nederland en gaat alleen maar door.

        Comment


        • Voor wat het waard is, ik was gisteren in het pand in Hunsestraat 37 aan het spelen met twee meesteressen en daar waren s middags 5 van de 7 ramen bezet en in de roze passage ook een paar dames aanwezig. Neemt niet weg dat het op straat heel rustig was met klanten.

          Comment


          • ah welke Meesteressen waren dat? schrijf je daar nog recensies van?

            Comment


            • Originally posted by HenkdeKorte View Post
              ah welke Meesteressen waren dat? schrijf je daar nog recensies van?
              Ik was bij Meesteres Donna, die daar nu af en toe is. En we deden een trio met Meesteres Ice.

              Comment


              • Originally posted by Haagse Sjonnie View Post
                nee het is dramatisch er gaan alleen maar raampanden en gebieden dicht, dat is in de laatste 20 jaar te zien in Nederland en gaat alleen maar door.
                klopt, er komt never een nieuw raamgebied, raamgebieden gaan alleen maar dicht, en het is een kwestie van tijd dat bijvoorbeeld een Geleenstraat, Doubletstraat maar ook raamgebieden in bv Alkmaar, Amsterdam etc komende jaren ook dicht gaan. Dat hoor je ook steeds meer in de politiek dat men die kant op wil. En laten we eerlijk zijn, vele raampanden staan leeg, zie Alkmaar, Haarlem, Deventer, maar ook in Amsterdam en Den Haag zijn steeds meer raampanden onbezet, dus rendabel is het ook niet echt meer.

                Comment


                • Heren medewandelaars !

                  Wij wandelaars gaan een zware tijd voor ons kiesen krijgen !! Want als de rook van de verschillende crisissen zijn verdwenen, dan gaan sommige raam dames stoppen met het raam werk !! Want sommige zijn met bezig met de voorbereidingen ervan in het thuisland !

                  Comment


                  • Voorbereidingen,? In wat en voor wat? In hun thuisland is prostitutie verboden

                    Comment


                    • Beste wandelbroeder Haagse Sjonnie

                      Sommige dames gaan een eigen zaak beginnen in het thuisland !
                      Wie het zijn of wie het gaat dat mag je zelf uit zoeken !
                      Sommige dames hebben bijna het start capitaal bij elkaar om de zaak te beginnen of voor sommige een comfortable huis !

                      Comment


                      • Dat is niet iets nieuws, dat deden dames in het verleden ook al. De een in het thuisland, de ander in Nederland.

                        Comment


                        • dat is inderdaad al tig jaar zo, dames doen paar jaar dit vak om met dat geld vaak eigen huis of appartement te kopen of bouwen of meerdere voor belegging en of verhuur, mits ze geen pooier hebben natuurlijk. En anderen weer voor een zaak, en velen vertellen ook maar wat en opeens zijn ze terug en wat dikker dan weet je dat er kinderen zijn gebaard en er dus al een man in hun leven was.

                          Het zijn net mensen

                          En de crisis is er nu al, vele ramen leeg zoals al eerder gezegd, en dat is al jaren aan de gang en wordt ook erger net als privehuizen en clubs die dicht gaan omdat ze geen dames meer hebben. Internet en illegalethuisontvangst of hotel, vakantieparken is natuurlijk ook de markt aan het veroveren.

                          Comment


                          • Beste wandelbroeders

                            Wat wij hier niet meer zo weten of kennen !
                            Is dat daar heel groot familie gevoel en betrokkenheid hebben en dat zie je nu in crisistijd
                            Het gemiddeld maandsalaris in Roemenië € 400 a 500 dat is wat ik zover weet en met Roemeense gesproken hebt die hier in nederland hebben gewerkt !

                            Comment


                            • dat is toch bekend, die Bulgaren kwam eerst hier werken vanwege de armoede daar in Bulgarij maar ook door veel gedwongenheid destijds, later kwamen de Roemenen hierhien, ja om geld te verdienen en om in roemenie daarmee een toekomst op te bouwen, en ook deels voor familie maar een deel ook niet daarvan mag de familie juist niet weten dat ze dit werk doen, maar ja gek zijn ze daar ook niet

                              Dus de situatie is nu niet veel anders dan destijds, en dames komen al tig jaar vanuit Oostblok hier werken vanwege het geld en Nederlandse dames zijn vooral vanuit de ramen richting thuisontvangst en privehuizen en clubs gegaan

                              Comment


                              • binnen hoeveel tijd denken jullie dat alle redlight in Den Haag weg zal zijn?

                                Comment


                                • Beste wandelbroeder Maher

                                  De tijd zal het uitwijzen, maar je zal zien dat er misschien een verschuiving plaats gaat vinden ! Dat een deel van de wandelaars van de geleen naar de doub gaan, dat langzaam de standaard sex diensten verdwijnen daarna de SM & KINKY diensten verdwijnen dan is het gebeurt met beide straten ! Maar ik welke tijds bestek dat is dat durf je ik je niet te zeggen !!

                                  Comment


                                  • ik denk dat de inhoud van de dienstverlening niets uit maakt

                                    er zijn gewoon dames die sex aanbieden en een deel daarvan ook kinky games en soft Sm daarbij. Dames die alleen SM doen zijn op 1 hand te tellen.

                                    Ik denk dat de raamgebieden dicht gaan op last van de overheid als ze de kans krijgen of ze woonruimte willen hebben of minder overlast voor de buurt. En het sterft al jaren uit, want ondanks dat complete raambuurten of raambordelen in Nederland zijn verdwenen, heeft dat niet geleid tot hogere bezetting van kamers in de overgebleven raambordelen of zelfs privehuizen of clubs. Nee sterker nog, overal in de legale prostitutie zijn minder dames actief en gaan ook vergunde legale sesbedrijven dicht omdat ze zelf stoppen omdat het niet meer rendabel is.

                                    De rest van de prostitutie is verdwenen in de illegaliteit via thuisontvangst, hotels, escort, airb&b etc etc.

                                    Comment


                                    • Ze zijn al met sluitingsplannen bezig: https://www.smdome.com/raamprostitut...ude-ambassade/

                                      Comment


                                      • https://www.sexdome.nl/nieuws/adieu-bordeel-deel-1/

                                        Adieu Bordeel (deel 1)

                                        COLUMN

                                        Er zijn in twintig jaar tijd meer dan zevenhonderd bordelen verdwenen. Heeft het bordeel haar langste tijd gehad? Laat ons eerst en vooral even stilstaan bij het feit dat Den Haag ooit prostitutiestad nummer 1 was. Popstad nummer 1 kwam pas veel later.

                                        Als wij terug flitsen naar het jaar 1539 vinden wij in de stadsarchieven een decreet van Koningin Maria van Henegouwen, waarin zij het bevel gaf om het Spui vrij te maken van bordelen. In deze buurt bevond zich in de tweede helft van de 16de eeuw al de wijk Padmoes. Een beruchte krottenbuurt vol gevaarlijke stegen met vele bordelen.

                                        Den Haag is altijd ruimhartig geweest voor prostituees en hun klanten. In de 17de en 18de eeuw was onze stad de tweede prostitutiestad van de Republiek. De grootste was 020 – waar wij tot op de dag van vandaag nog steeds het meest en het hardst door worden genaaid. In de Hofstad werd het gunstig stemmen van een diplomaat, door hem mee te nemen naar een prostituee, zelfs gedoogd.

                                        Maar let op: er stonden strenge straffen op overspel, en zo werd prostitutie gezien. In het zeventiende- en achttiende-eeuwse Den Haag werden prostituees, net als in andere steden, gestraft door ze tentoon te stellen in een kooi, die zó snel werd rond gedraaid dat zij tot vermaak van het gepeupel hun kleren onder kotsten. Dit wrede gebruik werd pas in 1752 afgeschaft.

                                        Het was Napoleon die als eerste zei: reglementeren. Dit betekende dat prostituees geregistreerd moesten worden en bij ziekte thuis moesten blijven. Tussen de twee wereldoorlogen verschenen de eerste ‘massagehuizen’ in Den Haag. Met codes kon je aangeven wat je wilde: Russisch of Frans. Wie Frans was weet ik niet.



                                        Massagesalons
                                        Wederom: in Den Haag waren meer massagesalons dan elders in Nederland. Dat is volgens mij nog steeds zo, maar ik ben geen kenner van het genre. In de jaren 50 begon rond de Poeldijksestraat de prostitutie. Een van de eerste pooiers was ene Karel Verkijk, die met drie vrouwen – Marie Vet, Blonde Frieda en tante Stien – een goed liggende zaak had.

                                        De buren protesteerden hevig. Tot ze in de gaten kregen dat dit een lucratieve business was. Zij zetten, subiet en terstond, moeders achter het raam. De vrouwen hadden kleurrijke bijnamen: de Barones, de Kaketoe, Slapende Aal, Zwarte Handje, Riet de Leugenaar – en de Gaspijp. (wordt vervolgd)

                                        Comment


                                        • Het ziet er inderdaad somber uit voor alle legale prostitutie...

                                          Comment


                                          • Originally posted by Buckie View Post
                                            Ze zijn al met sluitingsplannen bezig: https://www.smdome.com/raamprostitut...ude-ambassade/
                                            Daar zijn ze nog niet mee bezig en waarom niet de bron geciteerd?

                                            Uit het coalitieakkoord:
                                            Sekswerkers
                                            Het doel van het Haagse beleid is dat sekswerkers veilig en gezond kunnen werken, dat uitbuiting wordt aangepakt en bij onvrijwilligheid hulp wordt geboden. We zetten in op de verbe- tering van de positie van sekswerkers en pakken misstanden aan. Niets doen zal leiden tot verslechtering van de werkomstandig- heden, toename van misstanden en verloedering van de buurten waar sekswerk-ramen zijn. Sekswerk vindt niet alleen plaats achter ramen. De branche is in beweging, ook als gevolg van
                                            de Corona lockdowns. Zo wordt er meer online en in privéclubs gewerkt. We sluiten aan bij deze beweging.
                                            Voor sekswerkers die willen uitstappen blijven we uitstaptrajec- ten ondersteunen. Hierin staat keuzevrijheid voorop en bieden we perspectief elders op de arbeidsmarkt. Uitstaptrajecten worden integraal benaderd: wonen (scheiding bed en brood), schulden, werk, taal, onderwijs. Door ondersteuning van een veilige andere
                                            manier van werken (in coöperaties, online, etc.) kan het aantal ramen verminderen, kunnen we misstanden beter tegengaan en zetten we in op de verbetering van de positie van de werker.
                                            In de afgelopen jaren zijn er veel plannen, onderzoeken en ideeën geweest voor het raamsekswerk in de Doublet- en Geleenstraat. Die hebben nog steeds niet geleid tot duidelijkheid over de toe- komst voor de sekswerkers, exploitanten, de buurtbewoners en andere betrokkenen. Dat willen we veranderen. Er moet duidelijk- heid komen over de toekomst van de raamstraten en de buurten eromheen. We willen dat sekswerk onder veilige omstandighe- den mogelijk blijft in onze stad. Maar sekswerk aanbieden via het raam aan de straatzijde heeft zijn langste tijd gehad.
                                            Het doel van ons beleid is op termijn te komen tot sluiting van het raamsekswerk. We betrekken hierbij de branche en de stad
                                            - in het bijzonder de bewoners van het Oude Centrum en de Rivierenbuurt. Daarnaast biedt vermindering van ramen kansen voor herontwikkeling in de wijk, wanneer alternatieve werkplek- ken worden gevonden. We gaan dit aanpakken op een manier die recht doet aan de sekswerkers zelf, de buurt en de onderne- mers en op een manier dat het geen negatieve impact heeft op de werkomstandigheden van sekswerkers. Wij denken dan aan bestemmingsplanwijzigingen.

                                            Comment


                                            • Niet zo naief Paulus, dit is het begin, en overal gaan bordelen dicht, hoeveel raampanden zijn er verdwenen laatste jaren, hoeveel privehuizen, hoeveel clubs, en hoeveel ramen staan er leeg en wordt het met de week erger. Oogkleppen af, en zie de realiteit

                                              Comment


                                              • Wat jij schrijft, dat zie ik ook wel, maar hoe ze het in Den Haag (voor de zoveelste keer) gaan doen moeten we afwachten.
                                                Sluiting zal waarschijnlijk veel geld kosten, wat er wellicht niet is en dames in de illegaliteit drijven is ook niet de bedoeling.

                                                Comment


                                                • Gewoon de markt zijn werk laten doen, dan zijn exploitanten juist blij als iemand hun panden wil kopen voor woningbouw.

                                                  Comment


                                                  • Wat kan ons dat nou schelen dat de exploitanten blij worden haha.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X