Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sabine, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sabine, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    • Sabine
    • Nederlandse
    • 32 lentes
    • 168cm lang
    • Bruin/blond haar
    • Bruine ogen
    • C-Cup borsten (echt)
    • Slank postuur
    • Wel tattoo’s/geen piercing
    • Roken? Ja
    https://www.privehuishod.nl/sabine/

    Net op mijn zakelijke doorreis Privehuis La Cloche aangedaan en daar was deze donkerblonde Nederlandse aanwezig. Sabine stelde zij zich voor. Kwam vriendelijk en ondeugend spontaan over en een mooi slank postuur met volle borsten. Heb een fijne tijd met haar gehad, lekker gevreeen, speels voorspel en tongzoenen en ze heeft mij oraal ook goed lekker verwend en daarna in 2 standjes intiem geweest. Ben zeer tevree
    Last edited by Citygirl.nl; 21-09-2021, 11:19. Reason: Locatie aangepast van La Cloche naar House of Dreams

  • #2
    Ik heb Sabine van de week bij House of Dreams ontmoet, maar las nu ook hier https://www.privehuislacloche.nl/weekagenda/ dat ze er nu maandag weer in Utrecht is bij La Cloche. Maar een leuke sexuele dame die wel ondeugend is en van wanten weet. Geen lafjes gedoe, nee echte aktie en passie en ook nog de juiste dosis humor, dus ja lekkere tijd met haar gehad en ik zet haar op mijn lijstje voor extra bezoek nog een keer.

    Comment


    • #3
      Wie jarig is trakteert. Dus vandaag Sabine (op mezelf en een fles bubbels) en mezelf getrakteerd. Volgens mij kon ze dit wel waarderen.
      Ik heb haar bezocht bij HoD in Amersfoort.
      Vrolijke verschijning, lekker lichaam met hier en daar wat tatoeages. En wat kan zij vrijen zeg! Heerlijk tekeer gegaan, daarna gezellig in de jacuzzi waarna de volgende ronde begon. Kortom , ik heb weer genoten in dit seksuele paradijs.

      Comment


      • #4
        Donald net zijn zondagwipje gedaan bij House of Dreams, met Sabine die heen en weer pendelt tussen House of Dreams en Privehuis La Cloche. Lekkere wip met alles er op en er aan. Sabine hoef je niks uit te leggen op sexgebied, daar ben ik Donald vandaag wel achter gekomen. Lekker tongen, neuken, gepijpt worden en ook speelde ze lekker met haar body tegen de mijne aan, skin too skin. En de 3 kwartier vlogen om. Dat is dus goed teken dat het naar mijn zin was. Dank je Sabine!!

        Comment


        • #5
          Vandaag weer eens bij HOD geweest, geen afspraak, wat niet handig was want het was erg druk. Toch 3 dames vrij, Sabine maakte de leukste indruk. Geen spijt van mijn keuze! Een heerlijk half uurtje ontspanning gehad. Sabine is ervaren in alle dingen die een afspraak leuk maken. Alleen de omschrijving slank vind ik niet helemaal kloppen. Normaal figuur is een betere typering. Heerlijke borsten overigens en ze is goed in dirty talk. Kortom uitstekende ervaring!

          Comment


          • #6
            Sabine is vaak bij House of Dreams, en Donald zag dat op tijd op de weekagenda dus afspraak gemaakt voor een geile 3 kwartier waarbij Sabine mij direct herkende. En de sex nog geiler en feller werd dan de vorige keer met ook weer lekker geil tongen. Ja Donald mag dit geile rakkertje wel! THX Sabine! x

            Comment


            • #7
              Vanmorgen kennisgemaakt met Sabine, die ik graag nog eens zou herhalen. Op deze zonnige dinsdag zin gekregen in een leuke afspraak. Sabine is er meestal niet op dinsdag, vandaag had ik het mazzeltje dat ze er was. Heel erg genoten, Sabine geeft een heerlijke GFE. Enthousiast tongen, ik heb haar lekker gebefd en daarna in missionaris positie het feest beëindigd. Verder gezellig gekletst en helemaal ontspannen de deur uitgegaan. Dikke 10 voor deze leuke vrouw! Dankjewel en tot snel.

              Comment


              • #8
                Vandaag is Donald even naar Amersfoort gereden. Was wat hectisch, begreep dat er een fotograaf binnen was voor fotoshoots van de dames. Sabine moest schijnbaar ook, maar dat mocht de pret niet drukken want die weet wel van wanten. Lekker geil tongen, en voelen, en dan pakte ze mijn harde pik om hem lekker te gaan zuigen. En dan natuurlijk hoppa aktie en neuken en dan is Sabine een klasse meid qua neuken. Kan niet anders zeggen.

                Comment


                • #9
                  Ik ben met Sabine geweest een lekkere vrouw next door type met de nodige geilheid in zich. What you'll see is what you get, lekkere sex, geen gelul en dan ben je weer even helemaal gereset. Stom is dat alsof er een soort van knop om gaat in mijn geest en dan ik weer ff er tegen aan. Lekker neuken dat kan je zeker met deze Nederlands milf

                  Comment


                  • #10
                    Sabine is een heerlijke nederlandse vrouw. Niet heel jong, dus ervaren genoeg. Maar ook weer niet zo oud dat ik haar als milf zie. Gewoon een heerlijke vrouw die heerlijk kan pijpen, goed aanvoelt wat je lekker vindt en houdt van intense sex. Een topper dus die hopelijk nog jaren te bezoeken is!

                    Comment


                    • #11
                      Ik was in de buurt, dus even gekeken bij HOD. Het was erg druk, beperkte keuze, Sabine en nog een dame. Gekozen voor Sabine, geen spijt van gehad. Een echte GFE, pijpen MC, vervolgens in drie standjes lekker geneukt en me vervolgens klaar getrokken over haar borsten. Geen slechte keuze, ze gata me zeker vaker zien. Groetjes, Bert

                      Comment


                      • #12
                        Sabine kan ook van mijn to do list af, want ik heb haar 'gedaan' Lekker ongecompliceerd sex zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Geil, opwindend, en aktie met in elkaar opgaan. Geilen, neuken, pijpen, zoenen en het uur vloog om. Herboren naar buiten gestapt

                        Comment


                        • #13
                          Afgelopen woensdagmiddag even langs gewipt bij Sabine.
                          Sabine is een aardige en gezellige vrouw en ze wist me snel lekker geil te krijgen
                          en ging meteen tot actie over, tussendoor even gezellig praten en lekker door naar de tweede ronde.
                          Prima naar mijn zin gehad

                          Bedankt Sabine, groetjes Jan

                          Comment


                          • #14
                            gisteren even langs gewipt bij HOD en had ik het geluk dat deze leuk dame beschikbaar was. het was een half uurtje genieten. mooi lijf, leuk mens en heerlijke sex.
                            ik moet eerlijk zeggen dat ze bij HOD stuk voor stuk leuke en goede dames hebben!

                            Comment


                            • #15
                              Vandaag stervensdruk bij House of Dreams, alsof klanten nog even voor de Kerst moeten of denken dat er snel een zwaardere lockdown aan komt. Was natuurlijk ook goede bezetting. Donald had gelukkig al telefonisch gereserveerd voor Sabine waar ik altijd goede geile ervaringen mee heb en ze is soms ff niet aanwezig dus de kans gegrepen. Sabine is lekker easy en prettig in omgang en geen gedoe of verhaaltjes. Donald voelde zich weer als een vis het water met haar ondeugendheid en geile power, dus heb genoten. Dankjewel Sabine, X

                              Comment


                              • #16
                                Voor de lockdown bij HOD een afspraak gemaakt voor een trio met Sabine en Barbara. Sabine is een vrolijke, ondeugende vrouw, die graag geile praatjes heeft. Met Barbara had ze volgens mij wel een goede klik, ze vertelde achteraf ook dat dat niet met alle collega’s hetzelfde is.

                                Sabine bood een pakketje extra aan zodat we ook konden beffen en nog wat meer. Ik werd al snel door haar uitgenodigd op bed en daar lag ik tussen die twee lekker dames in. Heerlijk. Sabine streelde mij kort en dook toen als eerste naar beneden om mij lekker te pijpen en daarbij mij lachend aankijken. Ik vroeg of ze samen met Barbara wilde pijpen, dat ik immers een van de mooiste uitzichten: twee vrouwen die lekker aan je lul likken en zuigen. Ook mijn ballen werden onder handen genomen, lekker.

                                Barbara ging op mij zitten en reed mij lekker. Sabine kwam naar me liggen, keek met me mee en zei daarbij allerlei geile dingetjes. Terwijl ik geneukt werd, ging Sabine op mijn gezicht zitten en kon ik haar kutje lekker likken. Ook haar kontje sloeg ik niet over en ik merkte dat de dat extra lekker vindt. Geil dat ze dat dan ook meteen vertelt. Sabine heeft me ook lekker bereden en kon ik Barbara’s borsten likken en daarmee haar kutje.

                                Sabine bood zich aan voor doggy style. Terwijl ik haar lekker pakte, moedigde ze me lekker aan terwijl Barbara meekeek en commentaar gaf. Daarna werd ik nog even door beiden gepijpt, voor het mooie uitzicht. Sabine wilde dat ik over haar borsten zou spuiten en ze ging op haar knieën voor me zitten. Barbara kwam er snel bij en duwde haar borsten tegen die van Sabine aan. Ze keken me beide aan terwijl ik boven hen stond met een volle zak die op knappen stond. Super lekker over hun borsten gespoten.

                                Sabine kletste daarna nog gezellig (Barbara ook, maar daar gaat deze review niet over, schrijf ik later bij haar) en ik ging heerlijk tevreden naar huis met een lekker ervaring rijker. Dankjewel Sabine, je bent een lekker geile donder!

                                Comment


                                • #17
                                  Drukke maar zeker wel gepassioneerde vrouw en ondeugend in bed met goede inzet. Ik was er blij mee

                                  Comment


                                  • #18
                                    Sabine is een prachtige en ontdeugende vrouw die de spanning weet op te bouwen. Ze weet je te verleiden als een echte vrijgezelle buurvrouw. Ze houdt van strelen, zoenen en dat maakt een vrijpartij echt compleet!
                                    Ze kan goed pijpen en kijkt je daarbij soms uitdagend aan.
                                    Heb heerlijk genoten van deze dame en heb beloofd dat ik de volgende keer wat langer blijf.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Sabine is een aardige vrouw, maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.

                                      Ze is zoals ze zelf ook toegeeft meer dan tien jaar ouder dan wat op de website beweerd wordt. Ik begrijp dat alle DVP's over hun leeftijd liegen, maar sommigen maken het wel erg bont. Ze is ook niet mijn idee van knap, en heeft een behoorlijke buik. Verwacht niet de vrouw van de foto's aan te treffen. Photoshop doet echt wonderen.

                                      Tongzoenen afgesproken, maar daar komt in de praktijk niets van terecht. Je kunt haar wel zoenen, maar ze zoent je niet terug. Ze draait zich niet eens naar je toe, maar blijft plat op haar rug liggen. Toont geen enkel initiatief. Pijpen doet ze wel erg lekker, dat moet ik haar nageven. Neuken kan maar in een standje door een blessure ofzo, en ze moedigt je aan zo snel mogelijk klaar te komen. Als dat gebeurd is is het feestje ook meteen voorbij. Snel opfrissen en aankleden, want ze had nog andere verplichtingen elders in het land. Dan sta je dus met een afspraak van een uur na 30 minuten weer buiten. Waarom geef je dan door dat je dat uur beschikbaar bent? En dan vragen of je nog een keer terugkomt. Nou, wat denk je zelf.

                                      Praten over de partner en kinderen vind ik trouwens ook een afknapper, maar dat zal aan mij liggen.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Jazeker, het schijnt dat alle begin moeilijk is.
                                        afijn, de hele week gierden de zenuwen door mijn lijf. Alsof je als een klein kind in een pretpark het spookhuis ingaat. Hoewel er allemaal mooie dames zijn, sprongen er een paar uit voor mij, waaronder Sabine. Eenmaal in Amersfoort aangekomen, werd ik binnen gelaten door de gastvrouw en vroeg ze mij wat te drinken. Nou gewoon een glaasje water, meer krijg ik niet door mijn strot. Daar stond ik te wachten... in dat huis, wat voor mij nog dat spookhuis was... het smalle gangetje en de donkere verlichting hielpen mij ook nog eens met dit vooroordeel... je bekijkt dat kamertje eens goed... je denkt: ik hoop toch niet hier, deze kamer... En daar was ze dan, Sabine. Met m'n glaasje water. "Kom je mee, we gaan naar boven". Pats Boem. Alle zenuwen weg. In een keer. wat een leuke vrouw, zo gewoon. De bovenste kamer is een sm kamer. Niet mijn ding, maar wel eens geinig om het zo eens een keer te zien. Sabine begon de kamer wat gezellig te maken. Voordat ik het wist stonden we al innig te zoenen. Wouw, wat was dit heerlijk on weer eens een andere vrouw te zoenen. Hierna de wasbeurt en de afspraken gemaak, uiteraard met tongzoenen. Maar ook met andere extra's, afgerond tot een mooi bedrag. We hebben heerlijk gevreeën, zelfs het hele pakket niet eens afgewerk in dat uur. Hoeft ook niet persé. Ik denkt dat we samen gewoon een heerlijke tijd hebben gehad. En ja, ook gekletst, ook over prive dingetjes. Bewijst toch ook dat ze gewoon een mens is.
                                        Kortom, een topervaring gehad met Sabine. Na afloop hebben we afgesproken welke naam ik moest gebruiken als ik weer van plan was te komen. Zo zou ze mij gelijk herkennen op het planbord in hun woonkamer.
                                        Sabine heeft bij mij dit spookhuis omgetoverd in een mooi sprookjeskuis.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Ben alweer enige tijd geleden bij Sabine geweest.
                                          Sabine is inderdaad wat ouder als aangegeven, maar wel gewoon van de lekkere geile sex!

                                          Eerst gewoon lekker tongzoenenen en elkaars lichaam verkennen. Daarna gepijpt(doet ze goed) haar ook even goed verwent met de tong.
                                          ​​​​​Lekker relax intiem in lepeltje lepeltje.
                                          Haar daarna al tongzoenend even goed gevingerd(ze liet me lekker gaan).

                                          Tegen het einde trok ik haar over het bed naar me toe.
                                          Om haar staand achter het bed lekker van achteren te nemen en mijn hoogtepunt te bereiken!

                                          Was een lekkere geile drie kwartier!

                                          Comment


                                          • #22
                                            Vandaag voor het eerst bij Sabine geweest.

                                            Eerst gewoon lekker beffen en elkaars lichaam verkennen. Daarna gepijpt(doet ze goed) en dan langzaam opbouwen voor het spektakel
                                            daarna heerlijk intiem genoten van doggy.

                                            Het was een erg geile half uur.
                                            Sabine is voor herhaling vatbaar.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Vandaag ook voor mij de eerste keer bij Sabine. Foto’s en leeftijd zijn wel anders dan op de website. Konden we beiden om lachen. Ze kwam binnen en we hadden eigenlijk al meteen wel een klik. Even zakelijk een pakketje tongzoenen, beffen en vingeren afgesloten, daarna de verplichte wasbeurt. Daarna op bed…..

                                              Daar lag ze, beetje afwachtend, maar toen ik na 10 seconden haar tepels begon te likken was het hek van de dam. Daarna was het strelen en heerlijk tongzoenen. Ze gaf na een poosje aan dat ze lekker gelikt wilde worden. Nou goed, ik ben de beroerdste niet… 😉

                                              Tijdens het strelen merkte ik al dat ze lekker nat was geworden, dus kon ik helemaal lekker mijn gang gaan. Ze hijgde lekker mee, lag lekker te kronkelen en kreunde af en toe. Heerlijk om uiteindelijk haar te voelen klaarkomen, waarbij ze mijn hoofd tussen haar benen klemde.😃

                                              Daarna zij bovenop. Eerst het haar los en dan zo lekker rijden met uitzicht op die heerlijke borst partij. Afgemaakt in missionaris en daarna even zoenen en strelen.

                                              Al met al een heerlijk half uur gehad. Een leuke, passie volle dame.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Bij Sabine geweest. Kende haar niet. Toch begroette ze mij alsof ze mij al jaren kende. Ze was heel open. Voelde mij meteen vertrouwd. Het waren fijne 45 minuten. Oja, ze heeft hele mooie borsten!

                                                Comment


                                                • #25
                                                  ff geile half uur wip gedaan met Sabine. Ze is lekker actief en gaat er voor en daar hou ik van

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X