Kadomaand

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen - Sauna Clubs Duitsland

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Algemeen - Sauna Clubs Duitsland

  Hier kan je algemene opmerkingen plaatsen en vragen stellen over Sauna Clubs in Duitsland

  Heb je een ervaring met een dame? Schrijf dan een recensie hier: https://www.citygirl.nl/node/48

 • #2
  Alle Corona-maatregelen zouden zijn opgeheven momenteel bij Freudenhaus Dortmund.
  Dat heb ik vernomen uit een mailing van het huis zelf. Maar het is en blijft afwachten voor hoe lang, want alles kan zo weer veranderen.

  www.freudenhaus.de

  Comment


  • #3
   In Duitsland vroeger saunaclub paradijs is het momenteel nog huilen met de pet op mede door alle achterlijke corona 2.0 maatregelen daar.
   GT is nog altijd dicht en de vraag is of en wanneer het weer open gaat, Magnum is al een maand aan het open gaan maar mag ook altijd nog niet.
   Villa Vanilla ( vroeger Villa Vertigo ) is hetzelfde verhaal als de GT, zusterclub Living Room van GT ook gesloten

   Babylon is wel open met een waanzinnige entree prijzen en en dito maatregelen om binnen te mogen, ook Planet Happy Garden is weer open maar is bij mij ook nooit een echte favoriete club geweest.
   De voormalige H7 in Willich nu FKK rheingold geheten is ook wel weer open maar of het iets is ik durf het niet te zeggen.
   Ik weet wel dat van het gebied wat vroeger een saunaclub paradijs was niet veel meer over is, en de Duitsers met hun corona maatregelen kennende is het beetje pret in oktober ook wel weer voorbij...

   Comment


   • #4
    Originally posted by T85 View Post
    Ik weet wel dat van het gebied wat vroeger een saunaclub paradijs was niet veel meer over is, en de Duitsers met hun corona maatregelen kennende is het beetje pret in oktober ook wel weer voorbij...
    Ik moet mijn quote van gisteren na 1 dag alweer aanpassen voor de regio Dusseldorf in ieder geval, heb gisterenavond vernomen dat alle bedrijven die legaal op erotisch vlak in de kreis Dusseldorf dicht moeten van Bordeel tot SM huizen en alles wat er tussen zit.
    Wat een domper voor al die ondernemers daar, het illegale circuit draait natuurlijk wel gewoon door triest voor de eigenaars en de legale sexwerkers alhoewel ik denk dat er heel veel nu ondergronds gaan.
    Of definitief ander werk zoeken want hiervan kunnen ze niet leven, helaas dat mijn voorspelling van oktober zelfs nog niet gehaald is wat een gekke tijden en dachten die Duitsers nu werkelijk dat mannen nu ineens niet meer naar de h**ren gaan denk dat de meeste mannen er daar ook wel klaar mee zijn...

    Comment


    • #5
     Het privéhuis Casa Rossa in Elten is weer geopend. Een drietal goed uitziende dames presenteren zich op Kinky.nl. Even “ Zevenaar “ intoetsen. Weinig info verder, ook nog geen website te vinden. De prijzen zouden 50 euro voor een vluggertje en ook voor een half uur zijn. Ik neem aan dat alles een beetje te snel op Kinky is gezet. Mogelijk wordt één en ander binnenkort wat completer gemaakt. Ze zijn in elk geval heel lang bezig geweest met een renovatie. Omdat Elten nog net “ buitenland “ is kan een liefhebber hier tot 23.00 uur terecht. In deze regio is het verder op prostitutiegebied geen weelde, mogelijk nieuwe mogelijkheden voor Achterhoekers en Ernemmers…..
     Last edited by Hazelnoot; 15-11-2021, 19:38.

     Comment


     • #6
      Nu maar hopen dat er geen lockdown komt want de situatie in Nederland, Belgie en Duitsland wordt met de dag erger

      Comment


      • #7
       GT in Brüggen afgebrand, wat een ellende.
       Ik had begrepen dat ze deze of volgende maand weer open zouden gaan dus had nog een beetje hoop dat ik deze geweldige club weer is kon gaan bezoeken maar helaas, tot de grond toe afgebrand dus dit wordt afgebroken en komt nooit meer terug. Komt goed uit voor de lokale politiek denk ik want niet alleen in Nederland is de politiek niet enthousiast over prostitutie.

       Ontzettend jammer want ik ging hier een keer op 8 per jaar naar toe voor een hele dag en had het altijd prima naar mijn zin met een aantal mooie meiden.

       Comment


       • #8
        Originally posted by Frans Cats View Post
        Nu maar hopen dat er geen lockdown komt want de situatie in Nederland, Belgie en Duitsland wordt met de dag erger
        die komt er aan, persconferentie al naar voren geschoven

        Comment


        • #9
         Gt ben ik den c. 6x veweest, zo'n Duitse neukfabriek. Altijd schimmige eigenafen, maar goed concept wat in Nederland even met Yin Yang in Roermond en Bada Bing in Tilburg leek te lukken totdat criminele motorbendes er de scepter zwaaiden en dan grijpt justitie in , weg vergunning en saunaclub.

         Comment

         Working...
         X