Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen - Sauna Clubs Duitsland

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Algemeen - Sauna Clubs Duitsland

  Hier kan je algemene opmerkingen plaatsen en vragen stellen over Sauna Clubs in Duitsland

  Heb je een ervaring met een dame? Schrijf dan een recensie hier: https://www.citygirl.nl/node/48

 • #2
  Alle Corona-maatregelen zouden zijn opgeheven momenteel bij Freudenhaus Dortmund.
  Dat heb ik vernomen uit een mailing van het huis zelf. Maar het is en blijft afwachten voor hoe lang, want alles kan zo weer veranderen.

  www.freudenhaus.de

  Comment


  • #3
   In Duitsland vroeger saunaclub paradijs is het momenteel nog huilen met de pet op mede door alle achterlijke corona 2.0 maatregelen daar.
   GT is nog altijd dicht en de vraag is of en wanneer het weer open gaat, Magnum is al een maand aan het open gaan maar mag ook altijd nog niet.
   Villa Vanilla ( vroeger Villa Vertigo ) is hetzelfde verhaal als de GT, zusterclub Living Room van GT ook gesloten

   Babylon is wel open met een waanzinnige entree prijzen en en dito maatregelen om binnen te mogen, ook Planet Happy Garden is weer open maar is bij mij ook nooit een echte favoriete club geweest.
   De voormalige H7 in Willich nu FKK rheingold geheten is ook wel weer open maar of het iets is ik durf het niet te zeggen.
   Ik weet wel dat van het gebied wat vroeger een saunaclub paradijs was niet veel meer over is, en de Duitsers met hun corona maatregelen kennende is het beetje pret in oktober ook wel weer voorbij...

   Comment


   • #4
    Originally posted by T85 View Post
    Ik weet wel dat van het gebied wat vroeger een saunaclub paradijs was niet veel meer over is, en de Duitsers met hun corona maatregelen kennende is het beetje pret in oktober ook wel weer voorbij...
    Ik moet mijn quote van gisteren na 1 dag alweer aanpassen voor de regio Dusseldorf in ieder geval, heb gisterenavond vernomen dat alle bedrijven die legaal op erotisch vlak in de kreis Dusseldorf dicht moeten van Bordeel tot SM huizen en alles wat er tussen zit.
    Wat een domper voor al die ondernemers daar, het illegale circuit draait natuurlijk wel gewoon door triest voor de eigenaars en de legale sexwerkers alhoewel ik denk dat er heel veel nu ondergronds gaan.
    Of definitief ander werk zoeken want hiervan kunnen ze niet leven, helaas dat mijn voorspelling van oktober zelfs nog niet gehaald is wat een gekke tijden en dachten die Duitsers nu werkelijk dat mannen nu ineens niet meer naar de h**ren gaan denk dat de meeste mannen er daar ook wel klaar mee zijn...

    Comment

    Working...
    X