Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mary, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mary, Amsterdam

    Naam: Mary
    Leeftijd: 43
    Uiterlijk: Zuid Amerikaans
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: DD
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...-mary#overview

    Date Mary

    Ook bij Mary langs geweest een dezer dagen uit het werk. Ze stond al langer op m’n lijstje… kwam er steeds niet van… de laatste review trok me over de streep. Ze is inderdaad live een veel mooiere vrouw dan de foto’s laten zien. Ze heeft een sensuele uitstraling wat mij niet onbewogen laat.

    Afspraak gemaakt voor de date via de app was in het Engels en kreeg antwoord in het Nederlands, ha,ha! Denk overigens wel met Google Translate, want het was geen Nederlands zoals doorgaans gesproken wordt in de omgangstaal. Geeft ook niet, het lukte wel om een date te scoren.

    Ik was wat aan de vroege kant en Mary kwam uit Mokum. Even wachten en dat werd zekers beloont. WoW wat een vrouw en wat een uitstraling! Voor haar leeftijd ziet ze er betoverend uit.

    Even ‘n praatje - wel met ‘handen en voeten’ - financiën douche en het feest kon beginnen. Jammer (tong)zoenen zat er niet in, maar alle andere opties maakte ze meer dan waar. Het beffen was een belevenis met haar, kreeg aanmoedigen in het Spaans en ze genoot er zo van dat ze m’n hoofd met haar benen omklemde en kwam tweemaal heftig klaar! Ik draaide me om en ze pakte m’n pik met haar mond, deepthroath, inclusief m’n ballen gingen helemaal erin. WoW….. ik trok haar op me en met condoom neukte ik haar lang, hard en en met ‘n sneller ritme diep…. Wat ze hoorbaar super lekker vond en ik spoot haar pusy vol….

    Nog tijd over voor een massage, een douche en na ‘n afscheidszoen ging ik ‘r weer met een glimlach vandoor.

    Dit is overigens wel mijn ervaring met Mary.
    Mary thank’s en tot gauw

  • #2
    Mijn ervaringen zijn min of meer gelijk aan die van Hanzeboy.
    Dame is in het echt oogverblindend mooi, wel iets gezet maar daar hou ik van. Mooie, grote borsten, waanzinnig lekkere vagina, heerlijk kunnen beffen. Pijpt zonder condoom, prima. Lekker geneukt niets dan lof.
    Maar geen tongzoenen dus voor mij direct geen herhaling.
    Zij spreekt alleen Spaans, nul woorden Engels.
    Mijn ervaring komt precies overeen met die van Hanzeboy

    Comment

    Working...
    X