Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bianca, Amstelveen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bianca, Amstelveen

    Naam: Bianca
    Leeftijd: 29
    Uiterlijk: Europees
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Atletisch
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...3275505-bianca

    De daad bij het woord gevoegd en begin deze week contact met haar gelegd om met haar af te spreken. Mijn eerste vraag was dan ook of zij het was op de foto’s? “Yes of course” kreeg ik als antwoordt en meteen ging mijn telefoon voor een beeldgesprek en ja hoor ze is het overduidelijk. Verder een ontzettend leuk contact met haar gehad ook in aanloop naar de date.

    En vanmiddag bij het betreden van haar appartement kon ik ook life zien dat het Bianca was en wat een vrouw… WoW… een heerlijke sexy uitstraling, voorzien van alle rondingen in de juiste verhoudingen en ze had er duidelijk zin in. Wat mij ook een geil gevoel gaf… tongzoenend gingen we over de drempel van haar appartement we stonden tegen elkaar aan en ik pakte haar billen vast en trok ze tegen me aan en dat bracht ons beide al gauw in extase… eerst even douchen hoorde ik haar nog zeggen…

    Ze stond me daarna op te wachten en we konden niet van elkaar af blijven…. Haar lekker gebeft wat ze zekers beviel zo te horen “go on”! Deepthroat pzc, haar lekker geneukt en na een massage was het uur zo voorbij.

    Bianca is een dame, die er voor gaat, je helemaal gek maakt en ook zelf ervan wil genieten.
    Een aanrader. Kortom een perfect Lady….

    Dit is overigens wel mijn ervaring met Bianca.
    Bianca thank’s

  • #2
    Na het lezen van de vorige kritiek, wilde ik snel een afspraak met haar maken en onmiddellijk slaagden, zodra de partij binnen was begonnen. Zo'n bom zoals op foto's en seks was geweldig, ze weet hoe je gek te maken met haar mond en houdt ook van likken. Top ervaring en één om zeker te herhalen.

    Comment

    Working...
    X