Kadomaand

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Filmtopic

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ik zal aan mijn 6-pack gaan werken

  Comment


  • Denk dat je ook meer kans maakt als je gekleurd of een vrouw bent in de tegenwoordige tijd😉

   Comment


   • Originally posted by Ed Raket View Post
    Ik zal aan mijn 6-pack gaan werken

    De echte James Bond heeft geen sixpack nodig, een sixpack is typisch voor mannen met minderwaardigheidscomplex of gewoon een .. personal trainer.. hahahah

    Ik heb veel Bonden-films gezien, maar heb nooit echt aandacht besteed aan hun sixpacks erin..

    Comment


    • https://www.telegraaf.nl/entertainme...n-sharon-stone

     Dertig jaar na ’Basic instinct’: impact op actrice en Verhoeven groot
     Maar hoe zat het nou echt met het slipje van Sharon Stone?

     Het is misschien wel een van de meest beroemde (en gepauzeerde) scènes in de geschiedenis van de film als actrice Sharon Stone in Basic instinct tijdens een politieverhoor op uitdagende wijze laat zien dat ze geen slipje draagt. Al dertig jaar lang spreekt de broeierige scène in de neo-noir thriller van Paul Verhoeven tot de verbeelding.     Met haar 32 jaar was Stone aan de oude kant volgens Hollywood-normen, bekent ze in de documentaire Basic instinct: Seks, spanning & Stone. Een dergelijke gedurfde rol kon haar bovendien maken of breken. Tegenspeler Michael Douglas twijfelde aan haar, maar regisseur Paul Verhoeven wist dat ze de juiste vrouw op de juiste plek was. Hij had iemand nodig die het aandurfde, de ene na de andere actrice haakte af nadat ze met Verhoeven hadden gesproken over het gewaagde script met expliciete scènes.

     Naaktscènes


     Hij kende Sharon Stone nog van Total recall en wist dat ze geen moeite had met naaktscènes. Stone wilde overigens niets liever. Ze had een agent zelfs het script laten stelen en bestookte Verhoeven acht maanden met telefoontjes over de rol. Dat werkte.

     Haar personage Catherine Tramell heeft een duister karakter dat ver van haar eigen persoonlijkheid af staat, meer durft en verder gaat dan ze zelf ooit zou doen. Ook fysiek vindt Stone het een overweldigende rol met de intense scènes die ze als moordenares moet spelen. Ze is er soms ziek van en moet overgeven op de set. Ook heeft ze nachtmerries en slaapwandelt ze. Eenmaal moet ze zelfs behandeld worden op de set omdat ze ’out’ gaat na een moordscène.

     De beroemde scène, waarin de rechercheurs een glimp opvangen van haar intieme delen, was een idee van Verhoeven. „Als student in de jaren ’60 zag ik eens een vrouw die geen ondergoed droeg. Een vriend ging naar haar toe en vroeg de dame of ze zich bewust was van het effect. ’Natuurlijk, daarom doe ik het juist,’ was haar antwoord.”

     Schaamhaar


     Hoewel Stone zich aanvankelijk drukker maakt over het feit dat haar oksels te zien zijn bij de beruchte ondervragingsscène (dat mocht nog niet in die tijd, red.) bevriest ze als ze de scène voor het eerst tijdens een viewing ziet. Er zijn heel veel mensen bij, ze raakt in paniek. Waarom ziet ze schaamhaar? Dat was toch niet de afspraak, er zou alleen schaduw te zien zijn! Het witte slipje had ze alleen uit gedaan omdat er volgens Verhoeven reflectie te zien zou zijn.

     Ze blijft met een gevoel van schaamte zitten, heeft het gevoel dat ze te goed van vertrouwen is geweest. „Als het Michael Douglas was overkomen, was hem zéker om toestemming gevraagd. En zo niet dan zou hij Verhoeven een klap hebben verkocht”, zegt ze in de docu.

     Tegen onze krant vertelde Verhoeven het volgende erover: „Laat ik het zo zeggen: ik herinner me dat anders dan Sharon zich dat herinnert. Toen we dat shot opnamen, hebben we op haar verzoek wel iedereen van de set gestuurd. Alleen zij, de scriptgirl, cameraman Jan de Bont en ik bleven over bij het draaien.”

     Op de dag van de première gaat Stone met een vriendin alle bioscopen in New York af om de reacties van het publiek te peilen. Ze gillen het uit van enthousiasme, van de Bronx tot het chique uptown Manhattan. De negatieve recensies deren haar niet, het publiek vreet het. De film wordt een culthit en de naam van Verhoeven is in één klap gevestigd. Stone trekt met haar sensuele, biseksuele en koelbloedig moordende personage niet alleen de film, maar ook alle publiciteit naar zich toe.

     Ze bouwt er haar verdere carrière op, maar betaalt ook een hoge prijs. Zo verliest ze de voogdijschap over haar kind, omdat volgens eigen zeggen mensen haar eigen persoon verwarren met Catherine.

     Gekuiste versie


     Verhoeven voert ondertussen een andere strijd, vertelde hij eerder in deze krant. ,,In Amerika heb ik echt een maandenlang gevecht moeten leveren over de keuring van Basic instinct, omdat ze er een porno-rating op wilden plakken. De Amerikaanse filmkeuring piept nauwelijks over geweld, maar als het over seks gaat, kan er heel weinig. Uiteindelijk heb ik van die film daarom twee versies gemaakt, waarvan de gekuiste in de VS is uitgebracht. ”

     Maar waar is het slipje gebleven? Verhoeven: „Mooi detail is dat Sharon haar slipje uittrok en aan mij cadeau deed. Ik heb dat in mijn zak gestopt en later thuis aan mijn vrouw Martine gegeven. Die het vervolgens keurig heeft gewassen.”

     NPO 2, 23:05 UUR

     Comment


     • https://www.moviemeter.nl/nieuws/har...1959?rt_feed=1

      Harrison Ford keert voor de laatste keer terug in 'Indiana Jones'

      Acteur Harrison Ford keert nog voor de laatste keer terug in de vijfde film binnen de Indiana Jones-franchise. Dat maakt de acteur zelf bekend tijdens een bezoek aan de fanbeurs Disney D23. De vijfde film, onder regie van James Mangold, is volgens hem geweldig, maar ook de titel waarmee hij na ruim 32 jaar afscheid neemt van het grote publiek.      Harrison Ford, de acteur die wereldwijde beroemdheid verwierf met onder meer zijn titelrol als Indiana Jones in de gelijknamige filmreeks, zal nog één keer terugkeren voor het vijfde deel. Dat maakt de acteur zelf bekend tijdens zijn bezoek aan de fanbeurs Disney D23. "Dit is het. Ik val nergens meer van af voor jullie," zo sprak Ford het aanwezige publiek geëmotioneerd toe. "Indiana Jones-films draaien om mysterie en fantasie, maar ze hebben ook een hart. We vertellen een heel menselijk verhaal, maar het is ook een film die je van je stoel zal blazen." Tijdens zijn mededeling sprak hij ook vol lof over regisseur Mangold en zijn medespeelster Phoebe Waller-Bridge. "Ik kan met trots zeggen dat deze fantastisch is geworden. En dit is een van de redenen," zei hij, wijzend naar de Britse.

      Einde aan geruchten


      Indiana Jones is al lange tijd onderwerp van gesprek. Het vijfde deel in de franchise leek steeds maar niet van de grond te komen. Dat begon al toen Steven Spielberg, de regisseur die al sinds het prille begin bij de franchise betrokken is, besloot de biezen te pakken. De productie moest niet alleen op zoek naar een nieuwe regisseur, maar kreeg ook nog eens te maken met beperkingen door toedoen van het coronavirus. In mei van 2020 jaar werd in Mangold een vervanger gevonden. Hij moest het verhaal voor het aankomende deel vanaf de grond af opbouwen, aangezien ook het script volledig overboord ging. Daarbij kon hij echter wel putten uit de eerdere versies die Spielberg en schrijver David Koepp achterlieten.

      Het is de bedoeling dat het vijfde deel van Indiana Jones eind juni 2023 op het witte doek verschijnt.

      Comment


      • https://www.telegraaf.nl/entertainme...ke-opmerkingen

       Bond-acteur George Lazenby biedt excuses aan na ’creepy en walgelijke’ opmerkingen

       Acteur George Lazenby, die eind jaren zestig eenmaal de rol van James Bond vertolkte, heeft zijn excuses gemaakt nadat hij in een Australische theatershow rond 007 „creepy en walgelijke” opmerking maakte.

       Tijdens het optreden in Perth zou de 83-jarige Lazenby homofobe opmerkingen hebben gemaakt en erg expliciete verhalen hebben over zijn seksuele veroveringen. Ook zou hij, een dag na het overlijden van koningin Elizabeth II, lompe grappen over haar hebben gemaakt.

       Veel aanwezigen reageerden achteraf geschokt over de uitlatingen van de voormalige 007-ster. Zij hadden gehoopt dat Lazenby leuke anekdotes zou delen over zijn ervaringen als 007.       Ontslag


       De BBC meldt dat Lazenby excuses heeft gemaakt voor zijn woorden. „Het was nooit mijn bedoeling om pijnlijke of homofobe opmerkingen te maken en het spijt mij dat mijn verhalen, die al ik vele malen heb gedeeld, op deze manier werden opgevat”, aldus de acteur in een schriftelijke verklaring.

       Lazenby is na de voorstelling in Perth door de producenten van de voorstelling ontslagen. „Er is geen enkel excuus voor wat hij geroepen heeft”, meldde de advocaat van de producenten in Australische media.

       De acteur vertolkte 007 in On Her Majesty’s Secret Service uit 1969. Voordat hij de rol van Bond kreeg, had Lazenby nog nooit echt geacteerd. Zijn debuut was geen groot succes; na het floppen van de film keerde Sean Connery, die voor Lazenby 007 speelde, nog eenmaal terug.

       Comment


       • https://www.telegraaf.nl/entertainme...n-wil-dat-doen

        Producers willen nieuwe James Bond voor minstens 10 jaar: ’Niet iedereen wil dat doen’

        De volgende acteur die de rol van geheim agent James Bond op zich neemt, moet zich voorbereiden op een lange zit. Producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson zijn namelijk op zoek naar iemand die de rol voor minstens tien jaar wil spelen, zegt het tweetal in gesprek met vakblad Variety.        „Wanneer we Bond casten, is het een verbintenis van 10, 12 jaar. Niet iedereen wil dat doen”, aldus Broccoli. Volgens haar was het al moeilijk om Daniel Craig te overtuigen, die destijds in de 30 was.

        Volgens Broccoli en Wilson onderschatten mensen wat er allemaal bij het casten van Bond komt kijken. „Het gaat niet alleen om het kiezen van een acteur voor een film. Het gaat over een heruitvinding, wat willen we met het karakter doen?”, stelt Broccoli. „En als we daaruit zijn, wie is dan de juiste persoon voor die nieuwe richting?”

        De zoektocht voor een nieuwe Bond bevindt zich volgens de producenten momenteel nog in een vroege fase. Idris Elba, die lange tijd aan de rol werd gelinkt, zal het waarschijnlijk niet worden. De 50-jarige acteur zei onlangs dat hij niet van plan is de rol te gaan spelen.

        Comment

        Working...
        X