Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Valerie, Leiden prive, Leiden, Rijnstraat 12

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Valerie, Leiden prive, Leiden, Rijnstraat 12

    Naam: valerie
    Leeftijd: 27
    Uiterlijk: europees
    Kleur haar: bruin
    Lichaamsbouw: slank
    Cupmaat: b
    Siliconen: nee
    Piercing: nee
    Tattoo's: nee

    https://leidenprive.nl/dames/valerie/

    Een lieve dame die mij een goede gfe gaf. Ze is mooi slank, net als op de fotos. Ze heeft een rustgevend persoonlijkheid en wekt echt de indruk dat ze er is om jou een fijne avond te bezorgen. Ze was mooi verzorgd en lekker glad daarbeneden. Ze is geen dame die vies zal praten of overdreven zal kreunen tijdens de seks, persoonlijk vind ik dat juist fijner dan een dame die enorm gaat faken. Terwijl ik haar in haar kut nam was ze wel mooie geluiden aan het maken.

    Het pijpen vond ik niet fantastich, maar pijpen met condoom heb ik nooit als geweldig ervaren. Ze had een mooie kut, ik mocht er alleen geen vinger in stoppen wat ik wel jammer vond. Heb haar toen in haar kut genomen, ze is best strak daarbeneden. Heb haar ook doggy genomen en het viel me op dat ook haar kontgat vrij van haartjes was, wat een mooi uitzicht terwijl ik haar neukte.

    Uiteindelijk heeft ze me met de hand afgemaakt. Dit deed ze dan ook zonder condoom, ik zeg dit er maar bij omdat er ook dames bij leidenprive zijn die dit niet doen.

    Ze is dus een mooie dame die me een goede gfe gaf, ze heeft een goede inzet en slank lichaam. Ik zal haar zeker nog een keer gaan bezoeken.

  • #2
    Was voor zaken in deze leuke stad. Privehuis is wel ok en Valerie is meer dan ok Sexy verschijning en conversatie ging in het Engels. Lekker tongzoenen, voelen en goede blowjob waarna in 2 standjes we lekkere sex hadden

    Comment


    • #3
      Ik heb Valerie vorig jaar bezocht en laatst weer. Herhalingsgevaar duidelijk dus Erg mooie en leuke meid zonder overdreven gedoe, weet wel wat ze (niet) wil. Begonnen met genieten van haar prachtige lijf, vooral die borsten kon ik moeilijk van afblijven. Ze vond het duidelijk ook erg fijn als ik met mijn tong haar tepels bewerkte. Ze pijpte me vervolgens lekker, en na even 69 ging ze bovenop. Heerlijk geneukt en het liet haar duidelijk ook niet geheel onbetuigd. Tot slot heeft ze me tot een heerlijk orgasme gepijpt, ik spoot condoom vol terwijl ze door bleef pijpen. Dat wordt zeker een derde bezoek

      Comment


      • #4
        Mijn 2e keer bij Valerie. Heerlijke slanke vrouw met prima in verhouding borstjes. Is zeer schoon, pijpt lekker maar is bovenop echt geweldig. Zeer strak en kan in een heerlijk ritme gaan. Ze voelt goed aan wanneer ik bijna kwam en kon daar goed mee spelen. Klaarkomen op haar lekkere tietjes was ook geen probleem.

        Comment


        • #5
          Lieve meid, goed lichaam, oost-europees, beetje stug in het begin maar als je aardig en respectvol bent is het zeker een leuke ervaring. Bovenop is ze inderdaad zeer vaardig.

          Comment

          Working...
          X