Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Layla, Casa Cherda, Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Layla, Casa Cherda, Den Haag, Bezuidenhoutseweg 383

    Goede en leuke date gehad met Layla. Was bij de recensie actie van de afgelopen maand de gelukkige winnaar van de tweede prijs dus op naar Casa Cherda!
    Had er zin in om een nieuwe dame te ontmoeten en aangezien het er druk was op de gang uit de paar beschikbare dames Layla (die me desgevraagd vertelde dat tongzoenen geen probleem was) gekozen zodat we meteen naar de kamer konden.

    Daar al pratend en uitkledend kennisgemaakt waarbij Layla nog een tikkeltje aftastend leek maar toen we ons eenmaal in horizontale positie bevonden was daar geen sprake meer van. Ze kwam lekker bij me liggen waarbij ze 'junior' in no time op erg lekkere wijze in top wreef. We zoenden er op los, lekker, maar jammer genoeg kwam Layla, ondanks dat ik haar daar op speelse wijze op wees, haar belofte van het tongzoenen gedurende de hele date niet na. Maar eerlijk is eerlijk, de vrijpartij als geheel was verder prima waarbij Layla zich lief, aanhankelijk en opgewekt toonde. Ze deed ondanks haar relatieve onervarenheid ook duidelijk haar best om er een succes van te maken. De stemming was mede door onze redelijke klik goed waarbij ook een grapje gewaardeerd werd.

    Kortom, opnieuw een goeie ervaring bij Casa Cherda. Hartelijk dank Casa Cherda voor de prijs en Layla voor de fijne ontmoeting!!!
    Hoi lieve mannen ik ben Layla een heerlijke ondeugende volslanke Mediterraanse deugniet met heerlijke rondingen en ben gek op sex.Veel is mogelijk in de gezelligste ...

  • #2
    Bedankt voor je recensie, kan je deze info aanvullen om de recensie compleet te maken?

    Naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Kleur haar:
    Lichaamsbouw:
    Cupmaat:
    Siliconen:
    Piercing:
    Tattoo's:

    Comment

    Working...
    X