Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eva, Amstelveen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Eva, Amstelveen

    Naam: Eva
    Leeftijd: 32
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: normaal
    Cupmaat: C
    Siliconen: nee
    Piercing: nee
    Tattoo's: nee

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...en/5541127-eva

    Vorige week een afspraak gemaakt Met Eva.

    Het appartement vinden was moeizaam omdat met het opgegeven adres mijn navigatie me naar een andere plek stuurde dan waar Eva zat. Na wat communicatie over Whatsapp en nog twee minuten rijden was ik wel op de goede plek. Eva is de dame van de foto's, alhoewel wel wat voller, is vriendelijk en een makkelijke prater. Nadat ik me had opgefrist in de douche begon het spel op de slaapkamer. Zoenen was heerlijk: vol en veel. Daarna pijpen, en heb ik haar klaargebeft. Daarna heeft ze me verder gepijpt, met een trillend speeltje in mijn kontje. Een paar keer stopte ze vlak voordat ik klaarkwam, omdat ze dacht dat ik al gekomen was. Na aanwijzingen van mijn kant ging ze weer verder. Eigenlijk werd dit dus een heerlijke edging blowjob en uiteindelijk kwam het orgasme uit mijn tenen, terwijl ze aan mijn pik trok en sabbelde.

    Hierna was voor mij de koek een beetje op, en hebben we de tijd volgemaakt met massage en kletsen.

  • #2
    Eindelijk - na vele malen bijna…. - nu een date met deze naughty girl gehad. De allereerste en het smaakt zekers naar meer.

    WoW wat een leuke, lieve en lekkere vrouw… en tegelijk wat een Vamp… Als je ze bevalt stort ze zich gelijk op je en laat je niet meer los…..

    Eerst een lekkere tongzoen bij binnenkomst, financiën, opfrissen en even met spray je mond en lid checken en ontsmetten, ha, ha! Ze houd wel van hygiëne en daar is niks mis mee. Heb haar langdurig mogen tongzoenen en beffen, wat ze zo te horen en voelen bijzonder geil vond.. en ik ook. Ze bewoog met haar hele lichaam mee bij elke (G)spot wat ik met m’n tong beroerde… ze greep m’n hoofd stevig vast uiteindelijk en kwam nat klaar… Ze wilde meer en met Cd neukte ik haar en mijzelf nat en heftig klaar..

    WoW wat een geilheid…

    Ze wees me op een bijzonder plekje en gaf daar - wat ik nog nooit eerder had meegemaakt - een bijzondere betekenis aan over m’n mannelijkheid!

    De tijd was nog niet om en ik wilde haar masseren, wat ze zeer waardeerde en ze keek me met haar grote geile ogen aan en ze had ‘r nog niet genoeg van en we neukten nog een tweede ronde en toen ging het belletje….

    Samen hebben we - wel met een juiste klik - zeer genoten van dit feestje.
    Er komt zeker een vervolg…


    Dit is overigens wel mijn ervaring met Eva
    Eva, thank’s en tot gauw.

    Comment


    • #3
      Ja ik vond die Eva ook best goed, lekker tongen, geile outfit. Beffen, neuken en pijpen (a naturel) en ook kunnen douchen. Alles goed verzorgd, dame met sexy uitstraling wel wat rondingen maar binnen de maatstaven die ik hanteer

      Comment


      • #4
        Onlangs weer een uitstekende date gehad met deze naughty, sweety and wild Eva.

        Van begin tot eind een bijzondere ervaring, ook deze keer. Het is elke keer een genot om wederzijds van elkaar te genieten. Want dat is ook wat Eva wil….. Haar hele uitstraling, skills en als persoon maken haar een real naturelle schoonheid in alle opzichten.

        Het is een droom die niet voorbij mag gaan en ook haar sexdrive is van de buitencategorie… ze is niet te stoppen en een date met haar is hemels!

        Geen minpunten dan? Tot op heden kan ik die niet vinden. Hygiëne en locatie zijn ook top en ze is ook een bijzonder slimme meid.

        Nu in Den Bosch....

        Dit is overigens wel mijn ervaring met Eva

        Comment

        Working...
        X