Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ideeen & tips van leden voor ons forum

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ideeen & tips van leden voor ons forum

  Hebben jullie ideeen voor verbetering of uitbreiding van ons forum, laat het hier dan gerust weten.

  Wij hebben nu 2 ex progammeurs van Hookers.nl tot onze beschikking en we kunnen dus stap voor stap komende maanden bouwen aan verbetering en uitbreiding van ons forum Citygirl.nl!

 • #2
  is het misschien om in de nabije toekomst nog een deel aan te maken over de ervaringen voor buiten NL, Belgie en Duitsland zoals dat ook bij hookers ook was (kop europa en zuid amerika was er geloof ik ook)?

  Heb zelf goede ervaring in Italie bijvoorbeeld die ik hier best zou willen delen met anderen.

  Het is een idee, weet niet of er ruimte voor is om dit eventueel in de toekomst toegevoegd kan worden.

  Comment


  • #3
   België is een groot dorp met provinciale grenzen en twee talen enzo.
   Een opdeling hierin voorzien, t is soms handig.

   Comment


   • #4
    Een humor katern.

    Comment


    • #5
     Originally posted by Webmaster View Post

     Wij hebben nu 2 ex progammeurs van Hookers.nl tot onze beschikking
     Hookers was toch dat forum waar steeds allerlei bugs waren? En waar dat dan vaker niet dan wel snel en goed werd opgelost?
     Me dunkt dat je met deze mensen eerder een risico dan een asset binnenhaalt. Maar misschien ben ik te somber. 🤔

     Suggesties voor verbeteringen van dit forum heb ik niet, behalve de optie buitenland (bijvoorbeeld één subforum per werelddeel, met daarin topics per land). Wat verder nodig en nuttig blijkt zal wel duidelijk worden naarmate het forum meer leden en meer posts krijgt. 🙂

     Comment


     • #6
      Hetgeen wat Hookers in het verleden groot heeft gemaakt was het recensie systeem. (En dan praat ik dus over de "oude" versie, niet dat systeem wat eigenlijk nooit goed gewerkt heeft)
      Aangezien dit forum op dezelfde software werkt, is het misschien mogelijk om een soortgelijk systeem op te zetten? Kopieren mag niet, want dan krijg je midhold achter je aan, maar een gelijkwaardig systeem zou toch mogelijk moeten wezen?

      Comment


      • #7
       Ja, ik vond het idee van de voetjes wel goed en als je snel een pagina doorscrollde en allemaal 4-5 voetjes zag wist je wel al wat zonder te lezen...de uitwerking was wat minder (missende categorien / overbodige andere) maar zoiets zou id basis wel wat toevoegen.

       Owja en een aparte rubriek voor 'thuisontvangst massage' werd op hookers al meer dan een jaar 'naar gekeken' / 'zijn ze mee bezig' en zou imo ook wel meerwaarde hebben (nu is er alleen 'Nederland' wat nu met paar recensies wel werkt maar als dat er tientallen/honderden zouden worden niet echt meer).

       Comment


       • #8
        Geachte medelezers : misschien kan een van jullie mij helpen , heb een pm naar Citygirl gestuurd maar nog geen antwoord op mijn vraag gekregen , begrijp ik wel want het is nu natuurlijk behoorlijk druk met het inboeken van alle nieuwe leden. Mijn vraag was aan de administrateur : ik heb problemen (geen pm) met het verzenden van recensies/mededelingen die behoorlijk lang zijn . Halverwege het typen valt alle reeds geschreven tekst plotseling weg. Nu is er een gele balk met de uitleg om de reeds geschreven tekst terug te kunnen halen maar dat werkt bij Citygirl helaas niet of doe ik iets fout? Bij de bijna opgeheven concurrent werkt dat wel prima . Met vriendelijke groet : Billiedebeffer.

        Comment


        • #9
         Goedemorgen, wij lezen natuurlijk alles hier, maar Citygirl.nl maar ook enkele andere sites zijn pas afgelopen maart overgenomen door Siteways (professionele partij) en zij moeten veel aan de techniek bijschaven omdat Citygirl en ook de andere sites vanuit een hobby achtige manier waren opgezet door een wandelaar. Daar zit nog veel werk in naast ander liggend werk van advertentiesites die verder uitgebreid moeten worden waar Siteways al mee bezig was zoals de site www.sexguide.nl. Ze hebben daar echt nog wat tijd voor nodig, dus stap voor stap gaan ze dat aanpakken en inderdaad merken wij (vrijwillige) mods dat er veel nieuwe leden zijn en wij moeten ook de software van V-Bulletin leren. Dus we kunnen niet alles in 1x, Hookers heeft daar ook jaren de tijd voor nodig gehad. Dus hopende op jullie begrip in deze, we zijn nu ook met 3 mods waarvan 1 op vakantie is

         Comment


         • #10
          Ik zou als lid zijnde vooral het 5 x 5 principe naleven.
          En ook met elkaar in gesprek gaan als er iets mis gaat. Vooral dat laatste is wat er vaak mis gaat op een forum en dan bedoel ik alle soorten van fora.
          Ben zelf jaren lid geweest van een hiking forum voor de VS en dat was ook een Amerikaans forum en als je zag wat daar allemaal gebeurde. Kwam ook door de topics die niet tot de core business hoorde zoals een politiek gedeelte. Daar was het vaak oorlog wat onnodig was.
          Just my two cents.

          Comment


          • #11
           Beste Moderators,

           Is het misschien een idee om onder de kop 'Algemene praat' of elders twee aparte topics aan te maken voor vragen of iemand ervaring met een bepaalde dvp heeft en/of weet waar zij is gebleven?
           Ofwel, twee topics voor 'zoekwerk': (1) "Wie heeft ervaring met", en, (2) "Wie weet waar de dvp nu zit?".

           Dat zal de eventuele wirwar tussen recensies laag houden.
           Ik ben benieuwd naar de voortgang van updates en wat jullie t.z.t. zoal kunnen bewerkstelligen; Iig alvast succes ermee!

           Ik zal een dezer dagen ook wat recensies die ik eerder op hookers had staan alhier plaatsen (dan van max. twee jaar terug o.i.d t/m heden).

           Comment


           • #12
            De thuisontvangst rubrieken verder opsplitsen voor een aantal grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht. Nu komt er met name in Noord en Zuid Holland erg veel op een grote hoop terecht.

            Comment


            • #13
             In aanvulling op SpyingPhallus dan misschien ook maar een rubriek "waar kan ik terecht voor ".

             Comment


             • #14
              Muziek katern

              Comment


              • #15
               Originally posted by ome aad

               van Oekels discohoek ?
               Reeds ome Aad

               Comment


               • #16
                Originally posted by Fred Hache View Post
                Muziek katern
                Hi, die mag je zelf openen onder praatpaal algemeen

                Comment


                • #17
                 Originally posted by Fred Hache View Post
                 Een humor katern.
                 is ook zelf te openen onder praatpaal algemeen

                 Comment


                 • #18
                  het lid Scapula wil graag een verwijder knop voor leden die hun account willen beeindigen, stond in verkeerd topic zijn verzoek, dus bij deze

                  Comment


                  • #19
                   of een interne mail sturen naar de webmaster, werkt ook

                   Comment


                   • #20
                    De Zoektocht rubriek toevoegen aan het arsenaal.


                    Comment


                    • #21
                     Na verzoek van o.a. SpyingPhallus, Paulus2 en camlon2000 is de rubriek 'Zoektocht' toegevoegd, met daarin drie categorieën:

                     Wie heeft ervaring met... (Als een dame nog geen recensies heeft, kan je hier vragen of iemand ervaring heeft met een bepaalde dame)
                     Waar kan ik terecht voor... (Als je een dame zoekt bijvoorbeeld met grote borsten, of die bepaalde handelingen uitvoert, kan je dat hier vragen)
                     Wie weet waar deze dame is? (Een dame die je niet meer kan vinden, kan je hier de vraag plaatsen of iemand haar ergens gezien heeft)

                     Een aantal bestaande topics die in Prostitutie Praat zijn geschreven zullen ook verplaatst worden naar de toepasselijkste categorie.

                     Comment


                     • #22
                      Webmaster kan mijn username aangepast worden?

                      Comment


                      • #23
                       moeten ze wel weten in welke naam

                       Comment


                       • #24
                        GeileRobert123.. ?

                        Comment


                        • #25
                         Persoonlijk zou ik 'dark mode' fijn vinden. Nu kan ik links onderaan alleen kiezen uit 'default' en 'Black Red' die best wel hetzelfde lijken. Vbulletin ondersteunt verschillende themes, als 'dark' aangezet zou kunnen worden zou ik best blij zijn :-)

                         Comment

                         Working...
                         X