Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bee, Eeklo, privé

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bee, Eeklo, privé

    Naam: Emy
    Leeftijd: 40
    Uiterlijk: Aziatisch
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: C
    Siliconen: Ja
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    1e recensie 2018 in Spink, ondertussen werkt ze privé in Eeklo
    Tweetal weken geleden nogmaals bij Spink gepasseerd. Ditmaal was niemand van de 'bekende' aanwezig of vrij dus dan maar de nieuwe dame gekozen: Bee.
    Vermoed qua leeftijd ergens in de 30, kleine borsten A/B-cup. Ze was nog maar net gestart en vroeg ik daar al geweest ben en een kort gesprek gehad. Ze kent ook Mon van vroeger, is een soort vriendin.
    Massage is 5 a 10 minuten later begonnen omdat ze hiervoor nog een klant had. Ze zal beter het uur in het oog moeten houden vrees ik. Toen ik eenmaal in de kamer was had ik wel niet het gevoel dat ze gehaast was en alles deed ze zoals het zou moeten. Massage was zeker niet onaardig, af en toe teasen met een kusje en wat kreunen in je oor.
    Ze hielde wel de volledige massage haar slipje aan, aangezien ze haar regels had.
    Uiteindelijk omgedraaid en met behulp van veel olie (misschien net iets te veel maar hierover niets gezegd) is ze begonnen aan de massage om dan te eindigen met een B2B.
    Het is wel iemand die graag een gesprek heeft en vraagt wat je graag hebt, uiteindelijk mocht ik vrij veel haar borsten/tepels aanraken, heb ik een paar kussen gekregen (wel lippen stijf op elkaar) en een korte orale beurt om te eindigen.

    Herhalingsgevaar? Ze kan nog niet tippen aan Mon qua massagetechnieken en andere, maar als je eerder een rustig iemand wilt hebben die het nog niet zoals een 'mechanisme' doet zou ik haar wel aanbevelen voor een uurtje. Qua fysieke verschijnselen: Er zijn zeker knappere dames in Spink maar uiteindelijk draait het vaak om de overall-experience waarbij ze zeker niet slecht scoort.

    in 2019:
    Onmiddellijk een zeer gemoedelijke sfeer waarbij er toch een soort GFE-gevoel naar boven kwam, wel leuk om eens te hebben bij een Thai.
    Wat knuffelen, af en toe zoen (geen tongzoen),.. Uiteindelijk met massage begonnen en uitgebreide B2B waarbij ze geregeld met haar borsten/tepels over mijn hoofd kwam wrijven.
    Ik vind het alleszins een enorme verbetering haar borsten in combinatie met die tepels, passen prachtig voor haar lichaam. Dit ook bevestigd met een anekdote tijdens m'n eerste bezoek waarbij ze wat verlegen reageerde maar wel gevleid was met de opmerking.
    Leuke aftrekbeurt met de nodige oliën, tijdens massage goed geviseerd op haar tepels waarbij ze me het gevoel gaf dat ze dit graag had. Ook licht tussen haar benen gewreven (oppervlakkig) waarbij ze wel insinueerde dat ze meer wou. Dit afgewezen waarop ze vroeg waarom niet, mijn redenen gezegd. Dit was geen probleem maar suggereerde toch om de volgende keer los te gaan :-). We zien wel.
    Uiteindelijk af gemaakt en samen nog even gedoucht... "Come back soon".. We'll see

    Ondertussen nu in 2021 werkt ze privé. Prijzen zijn onbekend. Tijdens de sluiting eens langs geweest voor een massage en meer (€ 150 voor een uur) waarbij je vrij ontspannen terug naar huis kan...

    Kom langs en laat me u verwennen en ontdek de ware genot bij me XX mijn naam is Bee, 32 jaar , cup c , 155cm ik ben wild, ongeremd en staat
Working...
X