Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Alexa, SM Studio Nederland, Amersfoort/Utrecht

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Alexa, SM Studio Nederland, Amersfoort/Utrecht

    Naam: Meesteres Alexa
    Leeftijd: 23
    Lengte: 1.75
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tatoeages: Nee

    Hoewel Mrs. Alexa niet direct mijn type is, was ik toch nieuwsgierig geworden. Haar foto's zie je een beetje onschuldig ogend 'Girl Nextdoor' type. En dat leek mij voor de verandering wel eens interessant. Dus ben ik naar Utrecht getogen na een afspraak per mail gemaakt te hebben.

    Ze heeft een mooier gezicht (vind ik) dan je op haar foto's ziet. En ze zag er heel fraai uit in haar lak kleding, ze heeft een mooie slank lichaam met prachtige proportionele borsten en billen. Het gesprekje voor de sessie was gewoon gezellig, een leuke spontane meid gewoon. Eenmaal op het bed vastgebonden was het gezellige 'Girl Nextdoor' type snel verdwenen....

    Ze was echt dominant, zonder streng te zijn. Ze heeft mij met een aantal zwepen bewerkt, met mijn tepels gespeeld en echt ff mijn grenzen opgezocht. Ook moest ik haar verwennen, haar prachtig mooie kutje heb ik uitgebreid gelikt totdat mn kaken pijn deden. Ik kreeg het idee dat ze er wel echt van genoot ook! Ze zat op m'n gezicht, draaide met haar heupen en af en toe trok ze aan mn tepels als ik wat afzwakte in het likken. Haar lachje als ik mijn pijn liet horen, gaf mij het gevoel dat ze echt sadistische trekjes heeft. Uiteindelijk mocht ik mijzelf aftrekken, en als ik voelde dat ik ging klaarkomen moest ik wel om toestemming vragen. Toen het moment kwam, gaf ze mij toestemming en ging ze met haar billen op mn gezicht zitten waardoor ik niet meer kon ademhalen. Ik kwam fantastisch klaar, en vlak na mijn orgasme gunde ze mij weer adem. Heel intens!

    Ik vond het superspannend, omdat ik haar nog niet zo goed kende en ik mij afvroeg of ik wel in een goed spel terecht zou kunnen komen met zo'n type buurmeisje als Meesteres. Het was al met al boven verwachting!
    Contact info mrsalexa185@gmail.com Kinky Advertentie

  • #2
    Vandaag een bezoekje gebracht bij deze leuke jonge dame.
    Was voor mij de eerste ervaring met een meesteres. Prima dame om eerste ervaring mee op te doen.
    Eerst gezellig vlot gesprekje kijken waar interesses en zo liggen.
    Even wassen en in de praktijk uitvogelen wat wel en niet prettig is. Ook voor haar zelf prettig dat ze tijd en energie verdoet met iets waar ze je eigenlijk geen genot van bezorgd.
    Was voor mij een kennis making dus heel streng was ze niet, maar geloof zeker wel dat ze dominant kan zijn.
    Was in ieder geval zeker niet verlegen met dreigementen.
    waar ik uiteindelijk ook aan moest geloven aangezien ik tijden het mail contact om een afspraak te maken en beetje bijdehand was.
    Ben lekker gestraft met een knipoog...

    Comment


    • #3
      Onderstaande recensie is van een bezoek van voor de Corona sluiting:

      Van de week al een tweede keer bij Mrs. Alexa geweest, een Nederlandse jonge dame die er goed uitziet. Aan de ene kant een beetje “girl next door” type maar dan met een geweldig lekkere killer body.
      Ze is nog niet zo lang bezig met SM maar heeft langere tijd meegelopen en trio-sessies gedaan met ervaren meesteressen.
      Daardoor voelt ze zich aan de ene kant zeker in het spel en komt ze dominant over en aan de andere kant (en dat vind ik juist het leuke) is ze nog een beetje zoekende en staat ze open voor nieuwe handelingen en wensen. Alles wat ze doet doet ze met een authentieke overtuiging, rustig en slagvaardig wat het spel zeer ten goede komt.
      Ze is niet gehaast en speelt het spel op haar manier.
      Nadat ik mijn wensen kenbaar had gemaakt beval ze mij te gaan douchen en in de kamer op m’n knie-en te wachten.
      Ze kwam al vlot nadat ik mezelf in gereedheid had gebracht voor wat er komen zou de kamer weer in maar nu in een geweldig lak korset en dito hoge laarzen.
      Ik moest gaan staan met mijn handen op mijn rug en zij begon mijn ballen vol overtuiging af te binden en uit elkaar te stretchen.
      “Zo” zei ze “Ik wil nu dat je op je rug gaat liggen met je benen wijd”; ik deed dat uiteraard meteen want aan mijn ballen kon ik al voelen wat er ging gebeuren.
      Ze pakte met haar handen mijn ballen beet en kneep erin en stretchte ze en keek naar mijn reactie. Het gaf een goed gevoel en het uitzicht op haar mooie lichaam verhoogde de feestvreugde tot maximale hoogte.
      Toen ik een goede stijve had gekregen stak ze een sigaret op en begon mijn ballen te teasen door hem tegen mijn ballen te drukken, ze beval mij poppers te nemen en verhoogde de druk en intensiteit van de marteling. Steeds voordat ze de sigaret in mijn zak duwde zei ze steeds : “Bereid je voor” hetgeen overkwam als een soort commando om de pijn te incasseren; geweldig !
      Alles kwam verder aan bod op CBT gebied, de ball stretcher (die ik zelf had meegenomen) hete olie etc.
      Het werd een leuk uurtje dat eindigde in een geilmakende facesitting finale waarbij ik het echt niet meer kon inhouden en tot een heftig orgasme kwam.

      Kortom een leuke sessie met een nieuwe Meesteres met een goede instelling om er wat van te maken.

      https://www.smstudio-amersfoort.nl/mrs-alexa/

      Comment


      • #4
        Ze komt ook weer naar Utrecht zie www.privehuislacloche.nl/weekagenda waar ze ook een sm kamer met douche hebben. En Mrs. Alexa is zelf te bereiken zie haar contactgegevens.

        Comment


        • #5
          Leuke Nederlandse Meesteres, en ik ontmoette haar voor een SM spel in Utrecht bij www.smstudio-utrecht.nl wat gelijk is aan www.privehuislacloche.nl Ik kon douchen op de kamer, grote riante schone douche en een spel volgde met een start aan het Andreaskruis aan de muur. Zintuigen werden deels afgenomen zoals door middel van blinddoek, en ook werd ik geprikkeld op allerlei manieren terwijl Mrs. Alexa ook vragen stelde zodat ze wist wat ze met dit slaafje in de verdere sessie ging aanvangen. Groot bed met spiegel werd ik verder gedomineerd door haar, strap on fuck gedeelte, tepelspel, en ook nog een geil anaal en teasespel op de spreidstoel waar aan ik werd vast gezet.

          Comment


          • #6
            Misschien te snel of overbodig , maar heb vandaag weer een leuke goede SM sessie gehad met Mrs Alexa in Utrecht bij Privehuis La Cloche. Toch prettige sfeer en relaxt en met gelegenheid om voor en na te douchen op de kamer. Goed tepelspel, strap on en tease and denail spel aan het kruis en op de spreidstoel vast gezet

            Comment


            • #7
              Ook eens gedaan en dan weer eens een Nederlandse Meesteres dat kom je toch ook tegenwoordig niet vaak meer tegen. Ik was bij haar in de SM kamer van Privehuis La Cloche in Utrecht. Leuk spel met opbouw van teasing, en testen van tepels, pik ballen, en genomen door haar met voorbindder.

              Comment


              • #8
                Zou graag eens willen proberen met Alexa, maar zie dat gezien de prijsstelling eigenlijk alleen meteen een vol uur mogelijk is. Weet iemand hoe deze dame is met fisting en wat er qua erotiek mogelijk is? 👅🍑

                Comment


                • #9
                  zie https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...eesteres-alexa en haar eigen 06 nr en emailadres via https://www.smdome.com/meesteres-ale...recht-slaafje/ dan kan je al die vragen zelf aan haar stellen

                  Comment


                  • #10
                    Ik hoor liever van iemand anders hoe goed ze ergens in is Ik denk niet dat ze hwt zou zeggen als het 🤜 maar matig is :-)

                    Comment


                    • #11
                      Je vraagt haar erotische mogelijkheden. Die moet je toch aan haar zelf vragen? Ziij weet welke services wel en niet biedt en ook staat dat in haar advertentie aangevinkt.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by X.johan.X View Post
                        Weet iemand hoe deze dame is met fisting en wat er qua erotiek mogelijk is? 👅🍑
                        Het waren eigenlijk 2 vragen, waarvan ik de 2e ook aan haar kan stellen ja. De 1e hoor ik toch echt liever van anderen 😜
                        Last edited by X.johan.X; 17-09-2021, 23:35.

                        Comment


                        • #13
                          Meesteres Alexa is een nuchtere Nederlandse Meesteres. En ze beheerst het anaalspel goed zowel met strap on als met fisting, en ook met erotische afwisseling als je wilt en een klik met haar hebt. Haar werknaam als sexmeisje bij La Cloche (en House of Dreams) is Felicia

                          Comment


                          • #14
                            Ik zag mijn eigen recensie terug, wauw alweer twee jaar geleden dat ik die schreef. Terugdenkend aan die sessie kreeg ik weer zin om met Meesteres Alexa af te spreken. Ik had haar een whatsapp gestuurd en het was snel geregeld, ze had eind van de dag nog een uur vrij. Top!

                            De sessie die ik voor ogen had zou anders worden dan twee jaar geleden. Ze ontving mij weer allervriendelijkst. Nog steeds het type buurmeisje, de nuchtere Hollandse meid. En om zo een 'meisje' dan te zien in hoge laklaarzen en een strak glimmend jurkje, is toch wel een bepaalde natte droom haha.

                            De vorige keer heb ik geen anaalspel gedaan en daar wilde ik juist nu zoveel mogelijk mee doen. En dat heb ik geweten! Nadat ik mij had ontdaan van mijn kleding, ging ik het bed op. Gelijk in de bondage, blinddoek op. Alle andere zintuigen werden weer hyperactief bij mij. Het geluid van de laarzen die rondstappen in de SM ruimte, het krakende geluid van haar jurkje als ze op het bed komt zitten, haar heerlijke geur en dan haar adem die ik in mijn oor voel als ze opwindende taal naar mij uitspreekt. Ik kreeg er kippenvel van. Ze ging met haar nagels langs mijn nek, over mijn borst, mijn buik en daarna even wat kneepjes in mijn tepels terwijl ik voelde dat ze tegen mij aan was komen liggen. Haar benen gleden over mijn benen, haar laarzen die zachtjes over mijn pik heen gingen. Gevolg door haar handen die mijn pik vastpakte, haar handen die over mijn ballen gingen en even een kneepje gaf.

                            Ze stapte het bed af, ik hoorde een rits open gaan. Een paar minuten later deed ze mijn blinddoek af. Even knipperen om weer te wennen aan het licht en ik zag haar staan in prachtige lingerie waar haar C-Cup prachtig in uit kwam. En een strap-on om, oef wat een heerlijk gezicht. Het buurmeisje dat je eigenlijk graag zou willen neuken, die nu klaar staat om mij te neuken! Ze maakte mijn benen los en ging tussen mijn benen in zitten en ze deed een vinger bij me naar binnen terwijl ze mijn pik aftrok. En al snel een tweede vinger erbij, ze deed het heerlijk en ik lag al te kronkelen van genot. De bondage aan mijn handen werd goed getest op deze manier en doorstonden te test.

                            Nadat ik voldoende was opgewarmd duwde ze haar strap-on tegen mij aan en langzaam gleed ze helemaal naar binnen. Ik voelde haar lichaam tegen het mijne en ze keek me met een glimlach aan toen ze langzaam maar in lange halen mij begon te neuken. Haar borsten schuddend bij elke stoot, sneller en sneller, diepe stoten en ik kreunde het uit. Ze gaf een paar hele harde stoten en stopte. Ik moest mij omdraaien, ze was even vergeten dat ik met mijn handen nog vast zat haha. Dus zodra ze dat had gedaan draaide ik mij om, met mijn hoofd naar de spiegel zag ik hoe ze mij van achter nam en een paar flinke tikken gaf op mijn billen. De ketsende geluiden gaven aan dat ze er echt kracht achter zette, ze had meer power dan ik verwacht had.

                            Ik moest weer omdraaien en lag op mijn rug, ze maakte mijn benen hoog vast in de kettingen. Ze goot olie over mijn pik en begon mij af te trekken terwijl ze de strap-on weer diep in mij duwde. Het duurde ook niet lang voordat ik hard klaarkwam!

                            Het was een heerlijke sessie, ze had me echt lekker doorgeneukt en ik was helemaal voldaan. Even rustig opfrissen, koetjes en kalfjes gesprek en met drie kussen weer afscheid genomen. Ik kon merken dat Meesteres Alexa echt meer ervaring heeft dan twee jaar geleden. Het blijft een leuke meid die echt plezier haalt uit het SM-spel en dat voel je (in mijn geval de dag erna nog haha )

                            Comment


                            • #15
                              Ik zag dat Alexa een interessante nieuwe foto heeft op Kinky en de site van het huis. Hierop lijken haar borsten wel groter dan cup C. Ook lijkt ze wat steviger in de dijen. Kan iemand bevestigen dat deze foto echt is? Ik vond haar eerst wat mager, maar door deze foto is mijn interesse wel gewekt.

                              Comment


                              • #16
                                dat is haar zeker, want ze is wat aangekomen door de corona lockdown

                                Comment


                                • #17
                                  Originally posted by fetishsex View Post
                                  dat is haar zeker, want ze is wat aangekomen door de corona lockdown
                                  Ik geloof wel dat zij het is, maar misschien is de foto wat aangepast. In ieder geval staat haar dat beetje extra gewicht erg goed.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Ik kan bevestigen dat er aan de nieuwe foto's niets gelogen is Ze heeft inderdaad vollere borsten en billen, wat haar inderdaad erg goed doet!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Vorige jaar heb ik Felicia (werknaam als sexymeisje van Meesters Alexa) bezocht toen gaf ze mij aan dat ik haar ook eens als meesters zou moeten bezoeken.
                                      Afgelopen week had ik al even contact met Meesters Alexa via de app, maar dat kwam nog niet tot een afspraak. Afgelopen zaterdag zag ik haar ineens op de site van HOD staan als aanwezig en heb haar toen direct een app gestuurd. Ze had nog plek en heb haar dan ook gister bezocht. Ik kan er heel kort over zijn, ik heb een super gezellige date met haar gehad. Maar de volgende keer gaat toch wel weer mijn voorkeur uit naar meer een GFE met daarbij dan wat kinky. Meesters Alexa bedankt.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Mrs Alexa ontvangt voortaan vast in de sm kamer van www.privehuislacloche.nl meestal op maandag donderdag en vrijdags en dan overdags.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Hoi wou zeggen dat ik genoten heb samen met alexa. Voelde me echt bij haar op gemak. Komt zeker goed de volgende keer gr andre

                                          Comment


                                          • #22
                                            Gisteren maandagmiddag in Utrecht bij La Cloche / SM Studio Utrecht met Mrs. Alexa weer een leuk SM spel gespeeld (Carina en Michela waren al volgeboekt in Amersfoort) dat krijg je met die korte openingstijden nu tijdens corona

                                            Maar goed dus daar was ik dan op de SM kamer van La Cloche samen met Mrs. Alexa die wel raad met mij wist en mij nu ook beter kende wat een voordeel is voor een goed SM spel. Ik ben lekker door haar gebruikt en ook beloond als ik bepaalde handelingen en opdrachten goed doorstond. En zo kwam ik zeker tot mijn trekken.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Meesteres Alexa was één van de eerste waar ik van zag dat ze weer terug kwam, gelijk op zaterdag na de lockdown in Utrecht. Ik was haar tweede klant sinds ruim een maand

                                              Ze had er echt veel plezier in, ze heeft me eerst door de mangel gehaald met flinke slagen op mijn billen en mij flink doorgeneukt met haar strap-on. Tussen mijn benen in, met een blik op haar schuddende volle borsten en de blik op haar mooie gezicht. Heerlijk!

                                              Deel twee van de sessie was kalmer. Teasend en sexueel. Haar borsten heb ik verwend, ze speelde met mijn tepels en terwijl ik flink lag vastgebonden bracht ze met wat olie in haar handen mij tergend langzaam naar een geweldig hoogtepunt. De minuten daarvoor glimlachend toekeek hoe ik haast ongecontroleerd en kermend in de bondage bewoog en smeekte om een orgasme.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Na de nodige jaren ervaring opgedaan te hebben als Dom begon de nieuwsgierigheid naar de andere kant toch wel te knagen, en kwam ik uiteindelijk door de positieve recensies en (laten we eerlijk zijn) het sexy girl-next-door uiterlijk van Alexa uit in Utrecht.
                                                Afgelopen Januari kort contact per whatsapp afgesproken (waabij ze prettig rekening houdt met wanneer te reageren😉) en op naar Utrecht.

                                                Vriendelijk ontvangen door de gastvrouw en door het donkere doolhof naar de SM ruimte.
                                                5 minuutjes gewacht en daar kwam ze binnen, een vrolijke spontane schoonheid. Na het douchen wat gekletst te hebben over koetjes en kalfjes maar zeker ook wat mijn verwachtingen en wensen waren en wat ik van haar mocht verwachten bij een eerste sessie aan de slag gegaan.
                                                Je merkt dat Alexa het met plezier doet en rekening houdt met de persoon waarmee ze speelt, ik zou bijna willen zeggen dat ze voorzichtig is. Maar dan doe ik haar soms wat gemene en sadistische kant tekort 😅 soms kan ze je toch best wel pijn doen.

                                                Begonnen met een tepelspel waarbij ze continu aan het zoeken was hoe ver ze kon gaan, en ik uiteraard mezelf niet wilde laten kennen.
                                                Daarna naar het bed gedirigeerd waar ze met meerdere zwepen en paddles mijn billen flink heeft opgewarmd om daarna voor de eerste keer mijn kontje te "gebruiken". Omdat het de eerste keer was alles wel met de nodige aftasting en voorzichtigheid, maar zeker niet te soft.
                                                Omdat ik aangaf vastgebonden en geblinkdoekt te worden me toch wel extra spannend leek, ben ik daarna op mijn rug vastgebonden op bed waarbij ze opnieuw mijn tepels van de nodige pijnprikkels voorzag en begon aan een heerlijk maar gekmakend tease en denial spel. De bedreiging om me niet te laten komen heeft ze godzijdank niet waargemaakt 😉 waarna het uurtje alweer ruimschoots om was.

                                                Al met al dus een fantastische ervaring met een prachtige dame met passie voor het spel. En waar het plan was 1x te proberen "just to know what it's like" ben ik toch wel erg zeker dat er een vervolg gaat komen 😉
                                                Last edited by Robert86; 05-04-2022, 10:22. Reason: tikfoutjes eruit

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ik ben erg benieuwd naar meesteres Alexa en heb haar wat vragen gemaild. Helaas nog geen reactie terug 😥. Weet iemand misschien of ze wel goed bereikbaar is op haar mailadres? Thanks!

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X