Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Joy, Spink Thai Massage, Evergem, Pruimelaarstraat 10

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Joy, Spink Thai Massage, Evergem, Pruimelaarstraat 10

    Naam: Joy
    Leeftijd: 40+
    Uiterlijk: Aziatisch
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw:
    Cupmaat: B
    Siliconen: nee
    Piercing: nee
    Tattoo's: ?

    Ditmaal bij een energieke Joy bij Spink Thai Massage te Evergem spreekt zeer vlot, wat extraverter en is ook zeer open over haar eigen privé-situatie.. Toen ik mijn verontwaardiging uitte zei ze dat ze liever heeft dat sommige mannen bepaalde dingen weten, dan zijn ze iets respectvoller.
    Vermoed ook dat er meer mogelijk was want vroeg naar m'n ervaringen bij andere dames en bevestigde dat zij ook wel meer deed. Maar hier niet op ingegaan, echt geen zin in.
    Lichaamsbouw normaal niet mager maar ook zeker niet de dikste.
    Massage vond ik zo zo, niet slecht maar ook niet super. In het begin wel veelbelovend met aparte technieken maar hierna toch lang bij de benen gebleven. 30 minuten op de buik, hierna omdraaien en kilo olie erover en beginnen trekken.
    Mocht haar borsten/ tepels aanraken, even tussen de benen ook (niet erin) en uiteindelijk klaargekomen terwijl ze mijn achterste streelde. M'n zwemmers waren redelijk actief want was tegen haar wenkbrauw, tot verschot van haar maar hierdoor ook zaadlozing zonder verdere stimulatie.
    Uiteindelijk in sneltempo naar de douche met het bezoek van een andere Thaise collega. Vermoed Ploy.
    Exact 1 uur binnen geweest, blij dat het uur volbracht werd (- douchen en - wasje/cola halen pakweg 40 minuten massage enz)..

    Herhalingsgevaar bij Joy? Goh... Nee, niet echt alhoewel het wel een vrolijke dame/babbel was.
    Welkom bij SPINK THAI MASSAGE EVERGEM - PRUIMELAARSTRAAT 10 - Ik bied u relax massages met een erotische tint en happy ending !
Working...
X