Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Je geschreven recensies elders naar Citygirl.nl kopieren

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Je geschreven recensies elders naar Citygirl.nl kopieren

    Om het hier tot een succes te maken is veel content nodig waar leden voor komen om te lezen en ok als aanmoediging om zelf te schrijven. De ervaringen die wij middels recensies hebben geschreven zijn jouw eigen ervaringen en dus jouw eigendom. En als de desbetreffende dames nog werken op dit moment dus ook waardevol voor andere schrijvers, lezers en misschien ook voor de dames van plezier zelf.

    We hebben nog een aantal dagen om dan die recensies te kopieren en hier heen te plakken, in een al bestaand recensie topic van de dame, of anders maak je een nieuwe recensie topic aan.

    Daar hebben we allemaal baat bij, zodat dit snel een groot (nu al de grootste in Nederland na Hookers) waardevol en succesvol forum wordt.

    Let's do it! We moeten het met zijn allen toch samen doen om tot succes te komen!

  • #2
    Had ik met mijn recensies destijds al gedaan toen ik geband werd op Hookers en deels was ik ook een periode op beide fora actief dus plaatste ik een nieuwe recensie tegelijk op beide fora

    Comment


    • #3
      Ok dus recensies van 10 jaar geleden hier neerzetten? Wat een droevenis.
      Misschien dan ook maar die privacyregels invoeren als we toch bezig zijn.
      Doe toch normaal, je wil toch als forum je eigen stijl hebben ipv een slechte kopie van hookers?

      Comment


      • #4
        Wie heeft het over recensies van 10 jaar geleden? Mensen komen naar een forum om info over nog werkende dames te lezen. Dan is het handig als er wat recensies staan als zijn die maar van bijjvoorbeeld 1.5 jaar geleden. Beter dan dat er niets staat. Recensies van paar maanden, jaar of bv 2 of 3 jaar oud kunnen een prima beeld geven van een dienstverlening van een dame van plezier.

        Comment


        • #5
          Inderdaad, ik lees veel recensies door van een dame en die mogen van mij best half jaar of 2 jaar oud zijn. Beter dan dat er geen topic met recensies is. Dus als leden hier nieuwe recensies schrijven maar ook recensies kopieren van afgelopen paar jaar is dat juist goed om een basis te bouwen met voldoende dames die gerecenseerd worden. In het begin om te groeien is dat denk ik juist noodzakelijk. En Hookers.nl is niet voor niets zo groot geworden terwijl in die jaren tientallen andere fora het niet gered hebben of amper content of actieve leden hebben. Nu dat zie je al ruim een jaar langzaam de goede kant op gaan terwijl Hookers er al die tijd al was. Het is ook gemakkelijk om alles maar negatief steeds te benaderen en te vertellen wat allemaal niet goed is, en dan ook nog dingen zelf invullen die jouw perceptie zijn terwijl dat laatste misschien helemaal niet zo is. Werkt ook niet echt motiverend naar anderen toe die er wel zin in hebben

          Comment


          • #6
            Ja lijkt mij ook niks mis mee, recensies van 1 of 2 jaar maar ook zelfs van 3 of 4 jaar geleden kunnen een dame nog goed beschrijven.

            Comment


            • #7
              niks van aantrekken, die man heeft overal commentaar op, begint op trolgedrag te lijken, erg vermoeiend en lijkt ook op iemand die eerder geband is hier met diverse accounts....

              Comment


              • #8
                Complimenten voor boardleiding hier dat die Pietapegras geband is, duidelijk op oorlogspad met zijn trolberichten en uitschelden van leden. Hebben die mensen geen eigen hobbies of leven?

                Comment


                • #9
                  Originally posted by HenkdeKorte View Post
                  Complimenten voor boardleiding hier dat die Pietapegras geband is, duidelijk op oorlogspad met zijn trolberichten en uitschelden van leden. Hebben die mensen geen eigen hobbies of leven?
                  Hebben ze hem al geband dan? Dat had ik geeneens door.

                  Comment


                  • #10
                    Gewoon je eigen recencies knip-plak overzetten. Klaar. Kan niet moeilijk zijn. Je hebt nog een paar dagen.

                    Comment


                    • #11
                      en nu nog maar 1 dag, ff aktie heren!

                      Comment

                      Working...
                      X