Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Renata Collen, Nieuwstad 38-1, Groningen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Renata Collen, Nieuwstad 38-1, Groningen

    Naam: Renata Collen
    Leeftijd: 40+
    Uiterlijk: Latina
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: E
    Siliconen: Ja
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja
    Pre/Post-op: Pre-op
    Shemale/CD/TV: Shemale
    Pik lengte: 22 cm

    https://www.kinky.nl/shemales/prive-...-renata-collen

    02-02-20, 15:48

    Een keer in Amsterdam aan de Barndesteeg 3 Renata bezocht, had via Kinky gezien dat ze daar 2 dagen zou werken.
    Een dag van te voren via haar WhatsApp contact gezocht en gevraagd hoe laat ze zou beginnen. Ik moet er wel 2 uur voor reizen.
    Om 11.00 uur zou ze beginnen. Daar aangekomen (ruimschoots op tijd) was het gordijn nog dicht, even een rondje gelopen maar het bleef dicht.
    Haar geappt waar ze was bleek dat ze nog onderweg was. Een uurtje later was ze er en ik zag haar toevallig aankomen. Samen naar binnen, gebeurt ook niet vaak.

    Even een praatje en we gingen los. Ze was helemaal naakt en ging op bed liggen. Na even wat knuffelen en zoenen duurde het niet lang of ik moest die grote lul op sterkte pijpen.
    Renata houdt van deepthroat pijpen en als je dat een beetje onder de knie hebt wordt die lul gigantisch groot. Het duurt dan ook niet lang dat die in je kont moet.
    Ik moest deze keer op haar gaan zitten. Die grote paal verdween even na een pijnlijke stoot helemaal in mijn holletje.
    Ze begon geile taal uit te spreken dat ik haar bitch was en ik moest goed aan mijn lul trekken zodat ik op haar borsten klaar zou komen.
    Ik kwam bijna maar dat vond ik nog even te snel gaan, Ik wou nog even op z'n hondjes, dat vind ik altijd het lekkerst.
    Ze werd beregeil en ramde hem er zo ver mogelijk in en schreeuwde weer dat ik haar bitch was en ik een lekker kontje had.
    Ze neukte me goed door en opeens stopte ze en ja hoor, ze had het condoom vol geschoten. Shit zei ze, dat was eigenlijk niet de bedoeling omdat ze net begonnen was.
    Ze trok het condoom af en zou weglopen, ik hield haar tegen zodat ik nog even haar lul kon aflikken en het laatste sperma kon proeven.
    Na deze lekkere beurt hebben we nog wat gekeuveld, ondertussen maakte zij zich op in sexy kleding en pumps voor de volgende klant.

    Ik kom geregeld bij haar en hoef me nooit te beklagen, altijd vriendelijk en goede seks tegen redelijke prijs.

  • #2
    En die recensie klopt niet. Ken haar vrij goed. Ze zei tegen me dat ze daar niet werkte. Iemand liegt dus.
    Buiten dat slaat het nergens op om een recensie van bijna anderhalf jaar geleden te kopieeren en posten. Niet zo heel goed voor de geloofwaardigheid. Lijkt mij beter om alleen recente recensies toe te laten. Ik ben bv een jaar geleden bij Vera uit Rotterdam geweest. Was heel slecht maar om daar nu nog een recensie van te schrijven lijkt me onzin.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Pietapegeras View Post
      En die recensie klopt niet. Ken haar vrij goed. Ze zei tegen me dat ze daar niet werkte. Iemand liegt dus.
      Buiten dat slaat het nergens op om een recensie van bijna anderhalf jaar geleden te kopieeren en posten. Niet zo heel goed voor de geloofwaardigheid. Lijkt mij beter om alleen recente recensies toe te laten. Ik ben bv een jaar geleden bij Vera uit Rotterdam geweest. Was heel slecht maar om daar nu nog een recensie van te schrijven lijkt me onzin.
      Jij kent haar vrij goed? Nou ik ken haar heel goed. Ik heb nog nooit een recensie van jou gezien over haar. Niet geloofwaardig, hoezo? Normaal werkt ze daar niet, dat klopt. In het verleden heeft ze daar wel gewerkt. Maar deze recensie is geen leugen, heel af en toe deed ze een dagje Amsterdam. Normaal gesproken werkt ze in Groningen. Verder maak ik zelf wel uit wat ik post, jij hebt op iedereen commentaar. Lekker bezig ieder z'n topic lopen te verzieken. Waarom zou ik deze recensie niet mogen plaatsen van 2020 van voor het Coronatijdperk. Als Hookers straks weg is zijn de oude recensies verloren. Ik was ook nog niet klaar, heb nog meer van dezelfde DVP waarvan de laatste op 30 mei dit jaar is.

      Comment


      • #4
        10-08-20,

        Renata bezocht in Groningen in Nieuwstad op 38-II. Ze zat er weer na lange tijd van afwezigheid vanwege Corona.
        Aan de deur een prijs afgesproken van €150 voor onbepaalde tijd. Ik vond het nogal prijzig, voor minder deed ze het niet zei ze.
        Hoewel er in haar advertentie een prijs van €100 voor een half uur staat gedrukt wou ze dat niet.
        We gingen de trap op naar boven en Renata liet haar jurk zakken, ze had er niks onder en ging in haar nakie op bed liggen.
        Ze lag op haar rug en ik moest haar pijpen, helaas pakte ze de telefoon en begon te bellen en te appen gedurende een half uur.
        Haar pik werd dan ook na even stijf te zijn geweest weer slap. Voor mij was de lol er gauw af zo.
        Ze kwam pas op gang toen ze haar telefoon neerlegde. Ik pijpte haar stijf, ze deed een cd om en ik ging in doggy klaarzitten.
        Ze duwde haar grote pik er in en begon me goed te neuken waarna ze wordt nogal snel geil werd.
        Die 22cm grote pik voelde ik er ook helemaal in gaan tot aan haar ballen. Ik had wel even wat poppers nodig om hem er helemaal in te krijgen.
        Op een gegeven moment vroeg ze waar ik haar zaad wou, doe maar in mijn mond zei ik.
        Ze trok haar grote pik uit mijn kont en trok zich af en kwam met een straal klaar langs en in mijn mond waarna ik ook klaar kwam.
        Ik stond binnen drie kwartier weer buiten, vond het begin slecht. Het laatste kwartiertje was alleen goed.
        Had mijn twijfels of ik haar nog weer zou bezoeken vanwege het eerste halfuur maar heeft zich later wel verontschuldigd per WhatsApp.

        Comment


        • #5
          25-11-20,


          Renata is weer terug in Groningen op Nieuwstad 38-III, ze werkt nu op een mooie kamer. Weer een hartelijke ontvangst omdat ik wel vaker bij haar kom. Eerst even wat keuvelen over onze bezigheden. Daarna weer het gebruikelijke werk. Eerst haar pik stijf pijpen die toch redelijk groot wordt. Daarna een stevige neukbeurt waarna ze na een poosje vraagt waar ze klaar moet komen. Ze trok haar pik eruit en moest haar ballen likken en even later kwam ze zogenaamd klaar. Wel jammer dat het deze keer gefaket is, ze doet net alsof ze klaarkomt. Verder prima bezoek, na 45 minuten weer buiten.
          Last edited by trexplorer; 07-07-2021, 16:50.

          Comment


          • #6

            30-05-21,

            Na lange tijd weer eens bij Renata geweest. Ze zit weer in Nieuwstad op 38-III. Blij elkaar weer te zien, we hadden er beide zin in en dat was goed te merken.Na wat zoenen moest ik haar pijpen en zo diep mogelijk terwijl ze zelf op rug ligt, daar gaat haar lul enorm van groeien. De lengte van haar pik is 22cm en dat haalt ze ook.Even later ga ik op mijn rug doe mijn hoofd achterover op rand van het bed, die 22cm gaat er eerst half in maar als ze denkt hij moet dieper dan gaat hij er opeens tot aan de ballen in. Daar kickt ze enorm op, ik proefde al wat voorvocht. Ze stopt nog op tijd op mijn aanwijzing omdat ik nog geneukt wil worden. Ik moet op mijn rug en krijg een kussen onder mijn kont en dan gaat dat grote apparaat er helemaal in. Ze was in een geile stemming en wordt steeds wilder en komt al kreunend klaar. De vorige keer was het gefaket maar dit was echt. Het was weer lekker, ik kom al lang bij haar. Eerst weer sparen voor de volgende ronde...


            https://www.kinky.nl/shemales/prive-...-renata-collen

            Comment


            • #7
              waar ontvangt zij nu want die advertentie werkt niet

              ben vroeger wel vaker bij haar geweest toen ze in den haag zat en de ene keer was beter dan de andere keer

              de ene keer was ze super geil en hard en een andere keer kreeg ze haar pik niet eens om hoog en ik snap het wel ze is ook een mens en het kan niet altijd goed gaan maar het verschilt wel erg

              Comment


              • #8
                Misschien ontvangt ze nu niet en moet je even wachten tot haar advertentie weer online staat.

                Comment


                • #9
                  Het heeft even geduurd maar staat momenteel in Groningen op Nieuwstad 38-3 om het jaar nog even goed af te sluiten.

                  ​​​​​​https://www.kinky.nl/shemales/prive-...-renata-collen
                  Last edited by trexplorer; 11-12-2021, 20:11. Reason: Link toegevoegd

                  Comment


                  • #10
                    deze recensie is van twee weken geleden maar wil het nog wel graag opschrijven 😁😁

                    helemaal naar groningen gegaan dus om renate te bezoeken. ze is niet eens zo heel veel ouder geworden sins de laatste keer dat ik haar zag en ze was lekker geil deze keer. gelukkig maar want dan heb je echt een goede aan haar 😋

                    ik ging op bed liggen en ze legde haar pik op mijn mond en ik begon er aan te likken en hoe harder de pik werd hoe meer ze er mee op mijn gezicht ging slaan en al snel was ze echt hard

                    en toen die hele pik mn mond in zo de tranen stonden in mijn ogen haha ze neukte mijn mond maar dat hield ik niet lang vol dus daarna omgedraaid waarbij we soort van in 69 lagen en ze mij ook begin te pijpen hmm echt lekker en ze stak een vinger in mijn gaatje 😁😁

                    daarna ging ik op mijn rug deed ze condoom om en kreeg ik poppers. ze duwde haar pik tegen mijn gaatje en met veel glijmiddel erbij ging ze naar binnen en neukte me lekker en pakte ze ook mijn pik vast en trok mij af hmmmmmm 😁

                    daarna omgedraaid en nam ze mij van achter en ging echt met harde stoten soms dat is zo geil he als laatste ging ik boven op haar en trok ik mij af terwijl ik op haar pik aan het rijden was en spoot ik over haar tieten mijn zaad 😁😁

                    het was echt lekker en dit is de geile renate die ik ken echt top

                    Comment


                    • #11
                      Ik ben wel benieuwd hoe lang je binnen was en wat je betaald hebt. Ik heb de laatste tijd wat andere ervaringen, ze probeert je voor €150 snel klaar te laten komen en daarna de deur uit te werken. Laatste week voor Kerst ontving ze ergens privé, ik stond met een half uur weer buiten. Het is altijd al een geldwolf geweest waar je goed op je tellen moest passen. Vooral nu omdat er in Coronatijd minder klandizie is probeert ze je meer te laten betalen.

                      Comment


                      • #12
                        Ik ben een uur geweest. En ik herken wel wat je zegt hoor ik heb ook wel eens bij haar gehad dat ik snel weer buiten stond. Vandaar dat ik blij was nu de geile renate te treffen en niet die geldwolf. 😁😁

                        Het is altijd maar afwachten bij Renate maar als ze er zin in heeft dan is het wel echt een geil ding.

                        Comment


                        • #13
                          Sinds 28-1 is ze weer in Groningen op kamer 38-3.

                          https://www.kinky.nl/shemales/prive-...-renata-collen

                          Comment


                          • #14
                            Ben een paar keer bij haar geweest in Groningen. Meestal was ze supergeil maar de laatste week sloeg de vermoeidheid toe.
                            Als het werkritme steeds van dag verder de nacht in gaat en overdag slecht slaapt kom je energie tekort.
                            Sinds 7-3 weer naar huis voor privézaken, voorlopig onbekend wanneer ze weer gaat werken.
                            Last edited by trexplorer; 08-03-2022, 20:53.

                            Comment


                            • #15
                              Momenteel in Eindhoven

                              https://www.kinky.nl/shemales/prive-...-renata-collen

                              Comment


                              • #16
                                De geldwolf is weer gearriveerd op het Baekeplein.

                                Poosje terug langs geweest op een zondag. Had geen afspraak gemaakt maar had geappt dat ik onderweg was.
                                Kreeg antwoord dat ze eerst een afspraak van twee uur had met iemand anders. Heb gemeld dat ik wel zou wachten tot hij weg was omdat ik toch al onderweg was en het uiteindelijk een uur wachten voor mij was. Maar na de laatste minuten wachten maar eens gebeld, bleek dat hij nog even extra bijgeboekt had.
                                Ze zou even met hem overleggen, even later mocht ik toch binnen komen. Er was daar ook nog een DVP met de man bezig. Ik ging met Renata aan de gang. Ik werd ook nog door de man en de vrouw gepijpt. Er werd door het stel aan de witte poeder gesnoven. Niks voor mij, moest sowieso nog terug rijden. Maar na klaarkomen van mij binnen een half uur moest ik vertrekken en €150 lichter. Ik was er niet mee eens, had voor een uur afgesproken. Renata is een geldwolf geworden die tegenwoordig alleen maar rijke klanten ontvangt of bezoekt, de gewone man die een half of een uur wil afspreken krijgt geen kans meer zo.

                                Comment


                                • #17
                                  waarom ga je als je ontevreden bent over haar steeds?

                                  Comment


                                  • #18
                                    Originally posted by Shemaleloverforever View Post
                                    waarom ga je als je ontevreden bent over haar steeds?
                                    Het was altijd goed maar de laatste tijd zoekt ze steeds die klanten op. Tegen beter weten in ga ik er op de een of andere manier toch heen omdat ik haar al heel lang ken. Ben zelfs een paar keer bij haar thuis geweest.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Privéontvangst in Rotterdam:

                                      https://www.kinky.nl/shemales/prive-...-renata-collen

                                      Comment


                                      • #20
                                        Originally posted by trexplorer View Post
                                        dat van die 22 cm lijkt me overdreven

                                        Comment


                                        • #21
                                          Originally posted by aaneendraadje View Post

                                          dat van die 22 cm lijkt me overdreven
                                          De foto’s geven misschien een ander beeld. Daar is ie nog niet op volle sterkte maar als je haar goed deepthroat pijpt komt ze aan de 22 cm. Je voelt het ook echt als ze je neukt.

                                          Comment


                                          • #22
                                            In Groningen, Nieuwstad 20-IV bij Renata langs geweest. Afspraak was om 15:00 uur maar bij aankomst werd mij gevraagd een 20 minuten te wachten, ik was een half uur vroeger en klant van 14:00 uur was later. Het was slecht weer maar kon gelukkig onderdak wachten omdat de kamer in een overdekte passage ligt. Nadat deze vertrokken was kon ik naar binnen. Op deze plek was ik nog nooit geweest, kamer is niet zo groot maar alles zit erin qua bed en sanitair. Ben een dik uur binnen geweest bij Renata. Ik had in een WhatsApp van paar maanden geleden wat meningsverschillen met haar gehad waarna ze me blokkeerde maar ze had uit zichzelf deze week weer contact gezocht. Dat kon ik wel waarderen en we hebben het uitgesproken onder het genot van een bakje koffie. De sex was prima, lekker die grote leuter van haar gepijpt en door haar geneukt. Daarna weer gepijpt, haar ballen en sterretje gelikt. Ze kwam met veel gekreun geweldig klaar en spoot een grote lading in m'n mond en over mijn gezicht. Dat had ze me ook beloofd, heb ik ook wel eens anders meegemaakt. Ze wist nog niet hoe lang ze bleef, ligt aan de klandizie zei ze. Met een positief gevoel vertrokken en voor herhaling vatbaar.

                                            De link even weer: https://www.kinky.nl/shemales/prive-...-renata-collen

                                            Comment


                                            • #23
                                              Vorig jaar is ze de laatste dag voor Kerst vertrokken uit Groningen om de feestdagen thuis door te brengen.
                                              Ben toen vier keer in die periode vanaf 17-11 bij haar geweest, soms was het wat minder maar de laatste keer was weer top.

                                              Ze is weer terug op dezelfde locatie Nieuwstad 20-IV in de passage.

                                              ​​​​​​Link: https://www.kinky.nl/shemales/prive-...-renata-collen

                                              Comment


                                              • #24
                                                En weer is er een jaar voorbij waar ik Renata meermaals bezocht heb.
                                                Sinds eind maart 2023 heeft ze een andere vaste kamer op Nieuwstad 38-1 in Groningen.
                                                Begrijp nog steeds niet dat dit topic op Eindhoven staat want ze zit al zeker anderhalf jaar in Groningen.

                                                Heb nog een bijzondere ervaring gehad met Renata. Ik was woensdag 6 December in Nieuwstad. Meestal spreek ik met haar af maar deze keer ben ik zo heengegaan. Ik zag haar bij Lucia op kamer 34-II in pyjamabroek en winterjas. Ben met haar meegelopen naar haar kamer. Vond dat ze wat bijzonder gedrag vertoonde toen we binnen waren. Ze ging de kamer controleren omdat ze dacht dat ze iets kwijt was wat achteraf gewoon in de la van de kast lag. Inmiddels was er bijna een half uur om en klopte Lucia aan de deur, die kwam binnen en vervolgens waren ze een poos in het Spaans aan het lullen. Toen ging Renata douchen en daarna volgende er iets bijzonders. Op gegeven moment liep ze te schreeuwen en te schelden in de kamer wat voor haar buurvrouw next door bedoeld was. Gelukkig keerde rust snel weer terug en kwam ze op bed liggen. Ze lag op haar rug en ik moest haar zoals gewoonlijk pijpen waarbij ze met een stijve pik in slaap viel, dat had ik nog nooit eerder meegemaakt met haar. Lucia zat achter het gordijn in de keuken. Toen Renata in slaap viel met haar pik recht omhoog liet ik haar dat zien en maakte Lucia haar wakker. Ze kwam weer bij en stelde voor een trio te doen met Lucia. Lucia is een postop trans met design kutje. Ik heb haar gebeft wat ze wel lekker vond getuige het zachte gekreun. Renata probeerde mij te neuken in doggy maar ze kreeg hem niet meer goed stijf. Ik moest toen haar ballen en sterretje likken. Het duurde niet lang of ze spoot een flinke straal sperma over mijn buik. Was wel een speciale ervaring, twee uur binnen geweest voor €150 waarbij het door omstandigheden wat langer duurde. Dat ze in slaap viel kwam door drank volgens haar. Maar ze vertelde eerder dat ze overdag nog samen een escort hadden gedaan met Lucia waarbij denk ik ook nog flink wat gesnoven is door beide. Inmiddels is Lucia verhuisd naar De Wallen in Amsterdam.

                                                Renata: https://www.kinky.nl/advertenties/5609526-renata-collen

                                                Lucia: https://www.kinky.nl/advertenties/5059146-luc%c3%ada

                                                Comment

                                                Working...
                                                X