Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Privehuizen / Clubs, Noord-Brabant

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Algemeen, Privehuizen / Clubs, Noord-Brabant

    Hier kan men algemene info over privehuizen en clubs in Noord-Brabant plaatsen, dus geen recensies van dames van plezier zelf die kunnen in een aparte recensierubriek van de dame zelf, of als die nog niet bestaat zelf even een recensietopic aanmaken

  • #2
    Is er iemand die ervaring heeft met Harley?

    De tekst op de site van het Landhuisje klinkt veelbelovend. Een 28 jarige geile donder die graag hard aangepakt wordt. Squirten kan ze als je haar op de juiste manier weet te bespelen. Daarnaast zegt ze te genieten van harde anale sex, ze heeft een gewillig kontje. Ze beschrijft zich als porno bitch Harley. Haren trekken, deepthroaten, vastbinden, bij de keel grijpen, ballen likken, mevrouw schijnt voor veel in te zijn.

    Op hookers stond één recensie en die was lovend. Heb met de schrijven daar per IM contact over gehad en hij was lyrisch. Maar ik ga niet graag over één nacht ijs en zou het fijn vinden als er iets meer over haar bekend zou zijn. Is ze echt zo geil? Zo gewillig? Zo in voor het neuken van haar kontje?

    Als hetgeen ze zegt te doen ook werkelijk gedaan wordt, dan wil ik haar graag bezoeken. Ik ben op zoek naar een onderdanige meid die kan squirten en zich hard in haar kontje laat neuken. Als dan nog wat andere dingen mogelijk zijn, kan deze dames zomaar mijn favorietje worden. ;-)

    Comment


    • #3
      Had op Hookers ook een paar keer navraag gedaan, maar geen antwoord. Erg leuk profiel maar zou best passen bij Samantha (trans) die een vergelijkbaar pakket/uiterlijk heeft... Misschien geen IM ontvangen omdat ik die link legde?

      Comment


      • #4
        JohnnieWalker Ik denk persoonlijk niet dat Harley een transje is. Want ze zoeken nog een trans bij het Landhuisje. Daarbij zou het toch wel een grote anti-reclame zijn om te adverteren als vrouw en uiteindelijk een piemeltje in het broekje aan te treffen. Ik weet overigens niet welke Samantha je bedoelt.

        Ik heb ergens wel het idee dat ik de foto`s van Harley ergens van ken. Dat ze voorheen in Eindhoven aan de Hofstraat werkte. Maar daar was ze dan meer van de GFE. Kom even niet meer op de naam die ze daar dan hanteerde, maar dat is niet Harley. Kan ook zijn dat het over twee compleet verschillende vrouwen gaat.

        Wat me opvalt, is dat Harley er meestal alleen in het weekend is. Zou het hier gaan om een nymphomane met een weekendhobby? Als dat zo is en de tekst in haar advertentie klopt, dan zou het hier om een zeer geil sletje gaan dat dan met het kontje om de lovemachine moet. Maar als ze werkelijk zo`n heet loedertje is, dan zou er toch volop over haar geschreven moeten zijn op deze site en andere vergelijkbare forums.

        Opmerkelijk is dat er verder niemand reageert.......

        Comment


        • #5
          het is mooi weer en mensen veel buiten of op vakantie en dit is nog geen groot forum zoals hookers was en daar zag je ook vaak geen enkele reacties van leden op vragen

          Comment


          • #6
            Op Hookers. was er ook maar één recensie over Harley. Dat vind ik frappant. Als ze echt zo geil is en levert wat ze beweert, zou je verwachten dat er heel veel lyrische berichten waren op Hookers en ook op dit forum. Maar het is eigenlijk angstvallig stil. Niet alleen vanwege vakantie en/of de omvang van citygirl.

            Ik wacht rustig af.

            Comment


            • #7
              lovemachine Heb op Hookers geen recensie gezien en eigenlijk beantwoord je de vragen zelf al, namelijk: Klinkt te goed om waar te zijn!

              Heb zelf ook vaker gevraagd of iemand ervaring had met Harley onder mijn oude gebruikersnaam "Magic Mike", maar die naam was bedacht door een hoer en nu tijd voor wat nieuws. Vermoed wel dat het om Samantha gaat die inmiddels zo'n 36-37 jaar oud zal zijn. Foto's zijn nieuw en passen bij die leeftijd. Als zij het is dan heeft ze geleerd niet hetzelfde horloge te dragen. Deel van de tekst past ook bij het oude profiel op Sexjobs maar is door de eigenaar van het Landhuisje vast aangepast want hij maakt de profielen en een hoer die zegt te kicken op vrouwonvriendelijke sex is een beetje raar. Focus op keelneuken en anaal nog wel duidelijk aanwezig. Nooit een foto gezien waar de keel zichtbaar is of die is bedekt met een halsband etc...

              Helaas geen foto's meer te vinden uit de periode dat Samantha bij Villa Weizigt werkte als VROUW wat vast ook in haar paspoort stond. Zij wil absoluut als vrouw werken en niet solliciteren als trans. Enige toppers die bij het Landhuisje vermeldt staan werken volgens mij al lang elders, b.v. La Cloche, Groningen, of terug naar Duitsland en als jij zo'n vertrouwen hebt in de controle vooralgaan testen. Samantha had veel vaste klanten ie niks doorhadden of die het gewoon prima vonden. Ben zelf nou eenmaal zo bekrompen dat ik liever geen trans bezoek. Met Samantha leuk gechat, maar was op tijd gewaarschuwd.

              Reageer niet meer op dit topic tenzij iemand kan bevestigen dat ze een vrouw is en doet wat ze beloofd. Even op 2 harde knobbeltjes letten aan weerszijden van de vagina. Typisch bij Samantha en veel andere transen volgens anderen. Check dat toch altijd stiekem voor ik begin te likken bij dames met extreme opties. Zelfs in Duitsland (NRW) zijn dames met soort diensten zeldzaam en mijn favoriet is ook veel braver geworden sind 2012.

              Comment


              • #8
                Bevestiging: https://www.citygirl.nl/node/29446 ...

                Comment


                • #9
                  LOVE HOTEL / HOFSTRAAT in Eindhoven:

                  Inmiddels zijn diverse dames terug gekeerd op dit adres: Abby, Vanessa, Ilse, Valentina, Jacky, .....

                  Vooral de ligging (gratis parkeren, anoniem bezoek) en de fijne kamers zijn voor mij een reden om weer vaker hier naar toe te gaan.

                  De prijzen (van mijn vaste dames) zijn ook weer als vanouds, al zijn de prijzen (licht) gestegen.

                  Comment


                  • #10
                    Er zijn wel wat dames die tussen die privehuizen pendelen qua werk he? of gewoon in meerdere privehuizen tegelijk werken, dan wel met dezelfde of andere werknamen?

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by demi is the best View Post
                      LOVE HOTEL / HOFSTRAAT in Eindhoven:

                      Inmiddels zijn diverse dames terug gekeerd op dit adres: Abby, Vanessa, Ilse, Valentina, Jacky, .....

                      Vooral de ligging (gratis parkeren, anoniem bezoek) en de fijne kamers zijn voor mij een reden om weer vaker hier naar toe te gaan.

                      De prijzen (van mijn vaste dames) zijn ook weer als vanouds, al zijn de prijzen (licht) gestegen.
                      Ja, de Hofstraat staat ook zeker op mijn to do lijst. En dan vooral Abby en Valentina. Al ontvangt Valentina ook wel eens in Almere.

                      Comment


                      • #12
                        Heeft iemand ervaring met Touch me tender in Den Bosch? Ik kan welgeteld één recentie vinden. Website lijkt niet te worden onderhouden, met openingstijden tot 23:00 uur.

                        Comment


                        • #13
                          Bel ze eens, dan weet je of ze open zijn uberhaupt en nog wel bestaan

                          Comment


                          • #14
                            Het Landhuisje heeft er een handje van de beschrijvingen en de foto's wat mooier te maken dan ze zijn.
                            De zaak adverteert ook met dames die er niet of niet meer werken.
                            Het kan geen kwaad extra voorzichtig te zijn met de informatie die je op hun site aantreft.

                            Comment


                            • #15
                              Seksclub Diana in Zundert gaat verdwijnen na 44 jaar op 15 juli gaat de deur op slot.

                              De beroemdste privéclub van Nederland gaat dicht. De eigenaren van Club Diana - vroeger Sauna Diana - zien er na 44 jaar seksbusiness in Zundert geen brood meer in, maken zij bekend aan BN DeStem.

                              https://www.bndestem.nl/breda/sekscl...jaar~acec5a56/

                              Comment


                              • #16
                                Is in dezelfde plaats al een club voor terug: Le Grand met voldoende meiden

                                Comment


                                • #17
                                  Kun je bij Huize Sandra in Breda zo naar binnen lopen (eerste deur open en dan aanbellen in een halletje? Of sta je daar in het zicht terwijl je hebt aangebeld?
                                  En kun je daar ook bellen voor een afspraak? Want er staat niet op de site welke dames wanneer aanwezig zijn.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Klopt helemaal 1e deur is gewoon open dan aanbellen in een halletje. Je kunt gewoon bellen voor afspraak maar staat normaal ook op de site

                                    Comment


                                    • #19
                                      En hoe zit het daar met aanbod dames en goede services?

                                      Comment


                                      • #20
                                        zie hier https://www.huizesandra.nl/

                                        Comment


                                        • #21
                                          Er zijn toch aardig wat privehuizen in Brabant, zijn er tophuizen die er tussenuit springen?

                                          Comment


                                          • #22
                                            ik kom graag zo nu en dan bij Dreamgirls in Bergen op Zoom, fijne ontvangst, en schone sfeervolle kamers en meiden met een goed werkatitude

                                            Comment


                                            • #23
                                              https://www.sexdome.nl/prostitutie/d...-en-eindhoven/

                                              Drie jaar cel en rekening van ruim 35.000 euro voor dwingen tot prostitutie in Haps, Overloon en Eindhoven

                                              Misleiding, bedreiging, mishandeling. Dat waren de methoden waarmee een 39-jarige Helmonder zijn vriendin veertien maanden lang dwong tot werk in de prostitutie, bij seksclubs in Haps, Overloon en Eindhoven. Hij maakte ook misbruik van haar ‘kwetsbare positie’.



                                              De rechtbank in Den Bosch legt een celstraf op van 36 maanden. De man mag bovendien de komende vijf jaar geen contact opnemen met het slachtoffer. Doet hij dat toch, dan moet hij bij iedere overtreding twee weken extra zitten.

                                              De 39-jarige Helmonder leert het slachtoffer in 2020 kennen bij een werkvoorziening in zijn woonplaats. Zij verblijft dan in een opvanghuis. Na een ruzie met hulpverleners komt de vrouw op straat te staan. Ze heeft helemaal niets, geen familie om op terug te vallen.

                                              De Helmonder biedt haar woonruimte. Hij leeft zelf van een uitkering en staat onder bewind. De man dringt er maandenlang bij zijn nieuwe vriendin op aan dat ze aan de slag gaat als prostituee. Doet ze dat niet, dan is ze het niet waard zijn partner te zijn.

                                              Geïsoleerd en monddood


                                              Ze gaat uiteindelijk akkoord en start als sekswerker bij Body to Body, een seksclub in Eindhoven. De eigenaresse maakt zich al snel zorgen over de vrouw. Werkt ze wel zelfstandig? Ze weet het slachtoffer bijna te overtuigen dat ze haar vriend verlaat. Die praat echter op haar in en regelt snel nieuwe werkplekken voor haar: bij Club Noblesse in Haps en bij Het Landhuisje in Overloon.

                                              Ze wordt volgens de rechtbank steeds meer geïsoleerd en monddood gemaakt. Mag ze in het begin nog zelf kleding kopen, later durft ze niet eens meer het geld dat ze verdiende aan te raken. Dat stopt de Helmonder in een envelopje.

                                              Als ze op 27 juli 2022 zijn huis durft uit te vluchten, moet ze het geld achterlaten. De 39-jarige zou ruim 28.000 euro van het slachtoffer hebben gestolen. Dat geld, plus een schadevergoeding van 7500 euro moet hij haar terugbetalen.

                                              Blauwe plekken


                                              De rechtbank merkt op dat de vrouw ernstig in haar vrijheid is beperkt. De man verschillende dwangmiddelen tegen de vrouw. Hij mishandelt haar. Een getuige ziet hoe hij het slachtoffer een woning in sleurt als ze probeert te vluchten. Getuigen bij seksclub Het Landhuisje zien blauwe plekken op armen, benen en in haar hals.

                                              Hij zet haar ook psychisch onder druk. Als ze niet naar huis komt dan ‘zwerft zij vanavond rond en slaapt zij vannacht op straat’. Haar toekomstdroom van ‘huisje, boompje, beestje’ gooit zij dan weg. En dat terwijl ze er ‘bijna zijn’. Het zijn volgens de rechtbank geen omstandigheden ‘waarin een mondige prostituee pleegt te verkeren in Nederland’.

                                              Chauffeur


                                              De vader van de Helmonder trad op als chauffeur. De rechtbank spreekt hem vrij van medeplichtigheid. Er is onvoldoende bewijs dat hij wist dat het slachtoffer werd uitgebuit.

                                              Bron: bd.nl

                                              Comment

                                              Working...
                                              X