Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vera, Soesterberg

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vera, Soesterberg

    Naam: Vera
    Leeftijd: 39
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: blond
    Lichaamsbouw: normaal
    Cupmaat: D
    Siliconen: ?
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...rg/537620-vera

    Recent deze Vera bezocht. Meestal ga ik pas ergens naar toe als ik er eerst een recensie over gelezen heb, maar ik kon het niet laten.
    Leuke vrouw en een leuke date gehad. Ze heeft humor en je kunt met haar lachen. Ze komt uit een Oost-europees land en spreekt goed Nederlands met een grappig accent. Hygiëne is prima. Eerst effe wassen, gezellig muziekje op en dan kan het spel beginnen. Goeie sfeer. Ruim de tijd genomen en dus beslist geen afwerkplek. De foto's die ze op Kinky heeft staan zijn wat mooier gemaakt door de fotograaf, maar wat je ziet is wat je krijgt.
    Een gezellige dame met mooie rondingen. De foto's die ze op Kinky toont zijn door de fotograaf wat geflatteerd, maar ze mag er beslist zijn. Ze heeft humor en neemt de tijd. Een gezellige en lekkere date met haar gehad en wellicht kom ik nog een keer.Je wordt in een kleine woning in de woonplaats die ze op Kinky noemt ontvangen. Eerst bellen en een tijd afspreken. Nog een keer bellen voor de straat en als je daar eenmaal bent geeft ze je het huisnummer door. Thuisontvangst is maar al te vaak ergens waar het een grote bende is, maar dit was schoon en netjes. Aanrader voor wie niet op superslank en superjong valt;
    Last edited by Ad Hok; 01-07-2021, 13:51.

  • #2
    De laatste keer dat ik Vera heb bezocht ontving zij in Nieuwegein. Mijn inschatting is dat dit haar vaste plek wel zal blijven.
    Vera komt oorspronkelijk uit Slovakije. IK ben een aantal malen bij haar geweest en dat bevalt mij nog steeds erg goed.
    Vera heeft humor, haar Nederlands is prima en je kunt een prima gesprek met haar voeren. Uiteraard kom je daar niet voor, maar het is wel mooi meegenomen.
    Vera is gek op lekker tongzoenen, en wat dat betreft passen wij goed bij elkaar. Zij doet lekker actief mee, zij is een erg prettige bedpartner.

    De locatie waar zij ontvangt is keurig. Het is ook goed te vinden.

    Hygiëne is ook prima. Vooraf of douchen of goed wassen (meestal ben ik net gedouchte wanneer ik bij haar kom. Mond spoelen en dan kan het feest beginnen.
    Vera is geen klokkijkster. Zij geniet er zelf van, maar laat haar klant ook zeker genieten.

    Een goed adres voor lekkere sex met een lekkere vrouw.

    Zij heeft nog steeds mooie rondingen en prachtige borsten.

    Comment

    Working...
    X