Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manon, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Manon, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

    Naam: Manon
    Leeftijd: 27
    Uiterlijk: Nederlands
    Kleur haar: Donkerblond
    Lichaamsbouw: Volslank/BBW
    Cupmaat: E
    Siliconen: gelukkig niet
    Piercing: nee
    Tattoos: nee

    https://www.privehuisdreamgirls.nl/manon/

    Goh, het is al weer heel lang geleden dat ik iets geschreven heb. Hoe dat komt? Nou, één of ander kutvirus heeft een tijd de boel stevig verziekt, én ik ga eigenlijk nooit meer naar privéhuizen of clubs. Ik ben meer een man van "de feestjes". Op één van die feestjes, alweer een paar jaar geleden, ben ik Manon eens tegen het lekkere lijf gelopen. Eigenlijk was ik op slag verliefd: een goedlachse oer-Hollandse krullenbol, een puur natuur echt vrouwenlichaam en een libido waar menig dame nog een puntje aan kan zuigen! Helaas is Manon niet veel later gestopt met de feestjes, maar toen ik hoorde dat ze weer privé-ontvangst deed sloeg mijn hart een tik over en steeg mijn bloeddruk. Een tijdje geleden was ik bij vrienden in Middelburg en toen ik (met de trein) op de weg terug langs Bergen op Zoom kwam viel me op dat het minder ver was dan ik dacht. Dus: na wat wikken en wegen toch maar eens een afspraak gemaakt!

    De ontvangst was geweldig, alsof we elkaar vorige week nog hadden gezien! Manon was nauwelijks veranderd, nog steeds diezelfde prachtige dame als ik me herinnerde van een paar jaar terug. Natuurlijk, toen was ze al een lekker volle dame, en ook Manon heeft er de afgelopen tijd (net als ik!) een paar Corona-kilo's bijgekregen, maar voor de liefhebber is en blijft het een fantastische dame. Als je van slanke sprietjes houdt moet je hier niet zijn, maar hou je van echte vrouwen, met een maatje (of twee) meer én een ENORME sexdrive, dan kan ik je haar alleen maar enorm aanbevelen. Ze is helemaal zichzelf, puur natuur, en alleen maar bezig om jou een leuke tijd te geven... en het is overduidelijk dat ze er zelf ook enorm van geniet!

    Na de hernieuwde kennismaking en de financiële afhandeling heb ik me een uurtje heerlijk laten verwennen. Manon geeft vanaf de allereerste minuut vol gas, er is geen plekje op mijn lijf dat niet door haar betast, gekust of gelikt is. Als liefhebber van een goede blowjob, ik weet echt niet of ze zich dat nog herinnerde, heb ik een hele tijd genoten van haar kunsten. Het was af en toe echt vechten om niet klaar te komen, maar ik wilde niet te vroeg mijn kruit verschieten. Nee, dat heb ik pas na een hele tijd gedaan, waarin de gekste standjes voorbij kwamen, waarbij we hele vieze dingen hebben gedaan (hmmmmmm, squirten!) en waarin we verschrikkelijk hebben gelachen en geouwehoerd. Nadat ik mijn condoom gevuld heb werd dat vakkundig verwijderd, waarna we nog even heerlijk tegen elkaar aan hebben gelegen om te knuffelen. Dat had de rest van de middag mogen duren, en ik vrees dat ik stiekem een klein beetje langer dan een uur ben gebleven, maar uiteindelijk was het tijd om te douchen en met een hele dikke knuffel afscheid te nemen.

  • #2
    Ik kan voorgaande recensie helemaal beamen, echt een leuke dame. Gezellige Hollandse meid met veel energie. Praat veel maar doet nog veel meer! Ze zet haar volle lichaam helemaal in, echt lekker vrijen en genieten van elkaar. Pijpen deed ze heerlijk, lekker stevig op zijn tijd. Ben uiteindelijk van achter klaar gekomen met flinke stoten tegen haar grote billen aan.

    Blij dat Bergen op Zoom weer op mijn route lag!

    Comment


    • #3
      Wat fijn dat Bergen op Zoom weer op de route lag, want het gaf me de kans om Manon weer te zien en te voelen. Wat een heerlijk lijf heeft ze toch ook. Het goede weer gaf ook haar een goede bui zo te merken, het was een gezellig half uur. Dank je Manon!

      Comment


      • #4
        Was manon voorheen elvira werkzaam bij christal privé in Rotterdam? Ze lijkt er veel op ook een bbw met rood haar waar ik veel plezier mee heb gehad helaas niet meer werkzaam in Rotterdam
        de gambler

        Comment


        • #5
          Gisteren een afspraak van een uur met Manon gemaakt,wat een geweldige Dame.

          Manon is echt een vrouw die naar je luistert en vraagt wat je wil.
          Op de kamer stelde ze me zeer op mijn gemak nadat we ons even opgefrist hadden kon ik niet meer van haar afblijven,wat een heerlijk lijf heeft ze.
          Echt een aanbeveling deze prachtige dame.
          Ze heeft een heel lief en zacht karakter,ga zeker terug naar haar.
          Ze geniet echt van haar handelingen,kort om een top vrouw

          Comment


          • #6
            Deze lekkere meid weer bezocht. Lekker met elkaar gevreeën en betast, haar volle lijf bovenop me terwijl we aan het tongzoenen waren. Daarna naar beneden waarbij ze kleine Pietertje volledig verorberde, ze likte en zoog eraan alsof het een ijsje was en zocht naar verkoeling haha!

            Vervolgens in doggy tegen haar lekkere dikke billen aan geketst en in missio ben ik naar een lekker hoogtepunt gekomen.

            Comment


            • #7
              Hoi ,

              Ik doe dit anders nooit. Maar ik heb bij Manon echt een hele fijne 3 kwartiertje gehad. Vandaar dat ik deze recentie schrijf.
              ik kwam voor de eerste x bij dreamgirls in Bergen op Zoom.
              Ik had van te voren al gekeken op de website.
              Mijn keuze was op Manon gevallen.
              Gelukkig was ze er toen ik binnen kwam.
              Ze kwam zich ook gelijk aan me voorstellen.
              Dit zorgde gelijk voor een hele fijn klik
              daarna zijn we samen naar de kamer gegaan.
              Eerst samen lekker gedoucht.
              Daarna hebben we lekker gezoend en hebben we elkaar verwend.
              Ik vond het heerlijk en Manon liet me merken dat zij het ook heel fijn vond.
              Ik weet 1 ding zeker. Ze heeft er een vaste klant bij.
              bedankt voor de fijne tijd.
              Gr. Gertjan

              Comment


              • #8
                Tja….ik ben niet actief in het plaatsen van berichten…ook niet in het bezoeken van dames. Maar vrij kort geleden trok ik de stoute schoenen aan en de rest van mijn kleren uit. Bij Manon. Had ik dat beter niet kunnen doen? Nou ik heb er geen seconde spijt van en het is ook niet bij deze ene keer gebleven. Ze is gevaarlijk verleidelijk. Ze is echt. Ze is eerlijk en heerlijk. Ze is duidelijk. En ondanks dat ik nog maar net aan het ontdekken ben wat ze allemaal wil beleven met me, heb ik de overtuiging: alles. Voor wie twijfelt om met haar af te spreken: niet twijfelen. Manon: je ziet me vaker hoor xxxx

                Comment


                • #9
                  Ja. Ik kan het niet laten.
                  vorige week ben ik weer bij Manon geweest.
                  De bedoeling was een uurtje. Echter in dit uur heeft ze me zo gek gemaakt.
                  We moesten wel langer. Ze was in dat eerste uur al lekker aan het squirten. FANTASTISCH. In dat eerste uur heeft Manon er voor gezorgd dat ik al meerdere keren een hoogtepunt had bereikt.
                  We besloten er nog een uurtje aan vast te knopen. We namen even een pauze om het verloren vocht aan te vullen. We werden goed verzorgd door de gastvrouw van dienst. Het tweede uur hebben we nog meer van elkaar genoten. Het bed leek net een zwembad nadat onze 2 uurtjes voorbij waren.
                  Als je echt wil genieten van een heerlijke en fantastische dame. Dan zou ik zeggen breng een bezoekje aan Manon.
                  Ze gaat mij in ieder geval nog vaak zien.

                  Gr. Gertjan 💋

                  Comment


                  • #10
                    Hoi,
                    Hier zijn we weer. Vorige week heb ik Manon 2x bezocht. Wat is het toch een spontane lieve meid., waar de sexaliteit van af druipt. 😉
                    Ik had haar beloofd een massage te geven. Helaas zijn we hier niet aan toe gekomen. Zodra we op de kamer waren, hadden we alleen maar oog voor elkaar. We uitgebreid en heftig gezoend. Daarna heb ik haar lekker gebeft en laten squirten. Dat blijft een fantastische happening. Hierna moesten we beide bijkomen. En hebben we lekker in elkaar armen gelegen. Ze geeft je echt een hele mooie en fijne GFE. Na de kleine pauze hebben nog fijn met elkaar gespeeld. We zijn beide nog enkele keren, Manon iets meer als ik, klaar gekomen.

                    Tot snel lieverd.

                    Gr. Gertjan

                    Comment


                    • #11
                      Hoi,

                      Vandaag weer bij Manon langs geweest. Het was weer genieten samen met haar. Ik heb weer genoten van haar golden shower. Wat kan ze heerlijk squirten. Het bed leek wel een zwembad. Daarna zijn we lekker samen in de whirlpool gegaan, om wat op te frissen. Daarna nog even aan de gezellige bar blijven hangen en een taartje gegeten op haar verjaardag. Ze gaat me nooit vervelen. Helaas voor de andere leuke dames van dreamgirls Bergen op Zoom. Ik zal haar trouw blijven. Tot zo snel mogelijk.

                      Gr Gertjan

                      Comment


                      • #12
                        Hoi hoi,
                        ik heb een tijdje wat moeten sparen. Maar.gelukkig kon ik afgelopen weekend weer bij Manon langs gaan. Ik ben vrijdag een half uurtje gegaan. Dit is véél te kort, dat wist ik al wel. Maar had niet meer tijd op de vrijdag. En had me voorgenomen om op zaterdag een uur met Manon naar de kamer gegaan. Ik ben echt een liefhebber van Manon haar squirting. En zelfs op vrijdag in het half uurtje kreeg ze het voor elkaar om een zwembad van het bed te maken. Na het squirten heeft ze me nog een lekkere blowjob gegeven. Hierna hebben we lekker samen gedoucht en ben ik met heel goed gevoel naar huis gegaan, wetende dat ik op de zaterdag wat meer tijd had en een uurtje met haar naar de kamer zou gaan.

                        Op de zaterdag hebben wat meer tijd genomen, uiteraard heeft ze weer gesquirt, maar ook heb ik haar doggy-style mogen nemen. En wat kan ik toch van haar geweldige lichaam genieten. We hebben daarna nog lekker naast elkaar gelegen. En na het uurtje ben ik nog lekker aan de bar blijven hangen, en genoten van de geweldige gastvrouw Carola. Als je ziet hoe zij de klanten ontvangt en de meiden van Dreamgirls promoot bij de klanten.

                        Hopelijk zie ik jullie weer snel.

                        Gr.Gertjan

                        Comment


                        • #13
                          Het was weer een feestje met Manon. Leuke gezellige meid die me zo ongeveer opvrat, heerlijk die energie van haar. Lekker zoenen, elkaar verwennen, en een stevige neukpartij. Helemaal voldaan!

                          Comment


                          • #14
                            Maon
                            Bij haar langs geweest nauw dat heb ik geweten.
                            eerst heerlijk gedoucht een beetje ouwehoeren en toen heb ik je heerlijk klaar gebeft wauw.Je nog heerlijk geneukt en nog een lekker late squirten.Binnen kort weer eens langs om heerlijk te genieten xxx

                            Comment


                            • #15
                              Hoi,

                              Het heeft even geduurd. Maar pas geleden weer langs geweest bij Manon in Bergen op Zoom. Ik was zonder een afspraak te maken naar Dreamgirls gereden. En zoals verwacht was ze al een andere klant aan het verwennen. Ik moest even wachten. Maar dat is totaal niet erg als de geweldige gastvrouw Carola er is. Zij is altijd wel in voor een praatje en een dolletje. Het uurtje dat ik moest wachten was dus ook zo voorbij. Voordat we naar de kamer zijn gegaan, hebben we eerst nog wat samen aan de bar gedronken. Manon moest zoals ik al verwachtte haar vochtgehalte wat aan vullen. Na dit half uur zijn we na de kamer gegaan. Hier was het weer als vanouds. Net of het gisteren was dat we elkaar hadden gezien. Ze heeft me gepijpt, ik wist niet meer op welke planeet ik was, oooooooh wat was ze weer geweldig. Hierna is ze bovenop gegaan. Zo wat een "drive" heeft ze niet normaal. Zodra ik voor de 2de x klaar was gekomen heb ik haar heerlijk laten squirten. Ik denk dat het tegen het plafond aan zat. We zijn nog lekker op het bed blijven liggen en hebben elkaar nog een aantal tot een hoogtepunt gebracht. Daarna hebben nog lekker samen gedoucht. De 2 uur waren weer voorbij gevlogen. Tot de volgende x Manon .

                              Comment


                              • #16
                                Hoi,
                                Afgelopen vrijdag, tijdens de feestavond vanwege het 5-jarig bestaan, gekozen voor een lesbisch trio samen met Manon en Nena. Voor mij was dit de eerste keer. Ik wist dus niet wat ik er van moest verwachten. Maar wauw, dit was echt een hele goede keuze. Beide dames gingen met elkaar aan de slag. Zodat ik van hun beide kon genieten. Uiteraard werd ik door beide dames ook niet vergeten. Wat hebben deze beide dames een drive. En Nena je bent ook een geweldige dame. Bedankt voor het geweldige half uurtje wat ik met jullie beiden heb gehad.

                                Gr. Gertjan

                                Comment

                                Working...
                                X