Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Celestine, Rotterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Celestine, Rotterdam

    Naam: Celestine
    Leeftijd: 34
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: donker blond
    Lichaamsbouw: mollig
    Cupmaat: F
    Siliconen: nee
    Piercing: nee
    Tattoo's: nee

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...9321-celestine

    Vandaag bij deze dame geweest,
    Ik kon geen andere recensies vinden,
    Ik zag haar mooie foto’s op kinky en was direct onder de indruk. De dame een app gestuurd en kon vrijwel direct terecht in de Beverwaard.
    Het aanbod is nogal matig in Rotterdam dus hield rekening met een teleurstelling.
    Aangekomen op het adres deed de dame van de foto’s open meevaller dus! Een spontane dame met een leuke lach en een heerlijk lichaam verhult in een opwindend setje.
    even snel opgefrist en het spel kom beginnen. Staande verkenning inclusief passioneel tongzoenen. Kleren gingen snel uit de dame begin met een goede blowjob zc, hierna overgegaan in 69. Dame faked goed of kwam klaar. Snel een condoom omgedaan en ze kwam heerlijk boven op. Wat een borsten mooie naturel D. Geswitched naar missio en haar zo goed genomen terwijl we er heerlijk op los tongzoende. Het hoogtepunt diende zich aan maar wilde nog even doggy. Geen probleem met mijn handen om die grote borsten het condoom volgespoten.
    normaal is het dan klaar maar de dame tongde er nog lekker op los! Gelegenheid om op te frissen met schone handdoeken. De dame bedankt en tevreden weggegaan. Had voor een half uur betaald maar dat werd 3 kwartier.
    Voor mij persoonlijk een top ervaring. Ik ga vd week zeker nog een keer.

  • #2
    App contact ging wat moeizaam, ze is voorzichtig met wie zij binnen laat. Daar heb ik begrip en respect voor.

    Het appartement (Voorburg) is schoon maar er zijn wel andere mensen aanwezig. Die zijn overigens niet te zien. Maar je hoort het wel en zij gaf het ook toe. Dus daar moet je rekening mee houden als je daar onrustig van wordt. Mij maakte het niet uit.

    Zij is best mollig, wel grote natuurlijke bollen er op en een guitige kop. Geen schoonheid, maar ook niet lelijk.
    Tongzoenen is erg voorzichtig, pzc is prima en de seks zelf een voldoende. Verder is zij erg sympathiek en kan je een redelijk gesprek met haar voeren.

    Voor herhalingsgevaar zijn er voor mij teveel hokjes (passievol zoenen, figuur en intiem iets te afstandelijk) nog open. Maar verder een sympathieke dame, maar die heb ik als buren ook.

    Comment

    Working...
    X