Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ladyboy Pia, Enschede

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ladyboy Pia, Enschede

    Naam: Pia (Botun)
    Leeftijd: 25
    Uiterlijk: Aziatisch (Thailand)
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Tenger
    Cupmaat: C (geen ten tijde van mijn bezoek)
    Siliconen: Ja (sinds februari '21)
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja
    Pre/Post-op: Pre-Op
    Shemale/CD/TV: Ladyboy
    Pik lengte: 16cm (medium)

    Aangezien Ladyboy Pia nog steeds in Nederland ontvangt, plaats ik een eerdere recensie ook hier.

    Deze kleine geile Pia, is een lekker neukpoppetje. Ik heb haar toen ze in december '20 in Amsterdam was, nog bezocht. Doorgaans ontvangt ze in Enschede of Putten en onlangs nog in Den Haag.Toen ik haar bezocht, was ze overigens meer een femboy, dan ladyboy. Ik heb indertijd contact gelegd via Grindr, uitgelegd dat gezien het tijdstip, de Nederlandse geldautomaten buiten dienst waren, maar dat ik de volgende dag echt zou komen, waarna ik haar gsm kreeg. Dat is overigens nog steeds ongewijzigd.

    De volgende dag bij haar in Amsterdam-Slotermeer aangekomen, ik had me in de straat vergist en dacht dat ze op 5 minuten van mijn woning in Zuid, ontving. Dat werd dus even langer doortrappen, in het pleurisweer van die avond in december.

    Ze verexcuseerde zich, dat ze nog geen boobies had en ook meer femboy was. Ik verzekerde haar, dat ik me daar niet aan stoorde. Inmiddels (en paar maanden later), heeft ze een paar leuke sillies laten plaatsen.

    Haar begroeting, een innige omhelzing, waarbij ze mij gezien mijn lengte zowat beklimt, om me een heerlijk lange tongzoen te geven, is meer dan de Thaise vriendelijke wai en Sawasdee kap. Junior staat daardoor gelijk op oorlogssterkte. Na de financiële afhandeling, me uitgekleed en haar van het niemandalletje ontdaan. Wederzijdse pijpbeurt, zo diep als ze kan, ik ook trouwens, maar met het formaat van mijn lul heeft ze meer moeite dan ik met de hare. Uiteindelijk vraag ik haar mij te neuken, zonder condoom want daar heb ik uiteindelijk 3 tientjes meer voor betaald. Dus kussen onder mijn kont, waarna ze voorzichtig aanlegt en langzaam doorstoot. Ondertussen pakt ze mijn harde pik en begint ze me op haar neukritme af te trekken. Haar ander hand streelt over mijn zij, kont borstkas en weer terug, haar neuk en masturbatie ritme wisselt af. Ik kom klaar als een tiener. Ze zegt dat ze ook is klaargekomen, maar dat betwijfel ik, later blijkt dat ook zo. Sperma opgeruimd, met wat doekjes en toen pakte ze een fles olie. Of ik nog een massage zou willen? Thai massage? Vraag ik, hetgeen ze alleen bevestigt. Eigenlijk is dat het enige minpuntje, ik had zo'n ontspannende Thaise massage, graag als voorspel gehad, aan de andere kant, om het achteraf te doen, is het ook niet eens zo verkeerd. Toen ik onder de warme douche vandaan kwam stond zij alweer aangekleed.

    Ik kijk alvast uit naar de volgende keer dat ze Amsterdam aandoet.

    Haar advertenties op
    Kinky https://www.kinky.nl/shemales/prive-...gst/377720-pia
    Shemalewiki: https://www.shemalewiki.com/?id=987&...id=6424&lan=en

    Statistieken:
    Plaats: Amsterdam Slotermeer
    Prijs: €180
    Dag/tijdstip doordeweekse vooravond
    Tijd: 60 min
    Gesproken taal: Engels
    Fysieke verschijning: Wat ik ervan verwachtte
    Cup: Silicone B/C (indertijd AA)
    penis: 15cm /gemiddelde dikte
    Algehele hygiene: Uitstekend

    Diensten:
    Aftrekken
    Anaal bij haar
    Anaal bij klant
    Bare seks
    Kontlikken bij klant
    Kontlikken bij haar
    Prostaat massage bij klant
    Thaise massage met hoogtepunt
    Pijpen zonder condoom
    Pijpen deepthroat
    Prostaat massage bij klant
    Tongzoenen
    Vingeren
    Zoenen
    Escort profile of Sexy Botun, Asian ladyboy, right now in Putte, Netherlands. Call: 685291227. See 28 images and 19 reviews.
    Last edited by Anal.ist; 26-06-2021, 03:45.

  • #2
    CitygirlNL ik zie nu, dat ik een thumbs-down, in de titel heb neergezet. Pia verdient echt beter, op zijn minst een thumbs-up. Wil je zo vriendelijk zijn dit te wijzigen?

    Comment


    • #3
      Dame spreekt ook Nederlands. Had haar vlak voor haar operatie geappt. Toen antwoorde ze in goed Nederlands dat ze er even uitging. Stuurde wel wat leuke korte filmpjes mee. Zag er goed uit.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Pietapegeras View Post
        Dame spreekt ook Nederlands. Had haar vlak voor haar operatie geappt. Toen antwoorde ze in goed Nederlands dat ze er even uitging. Stuurde wel wat leuke korte filmpjes mee. Zag er goed uit.
        Haar Engels is zoals bij veel Thai, van uitstekende conversatie kwaliteit. Daar kan menig latina een dikke punt aan zuigen. Haar Nederlandse taalkennis heb ik bij mijn bezoek niet gecheckt, maar het zou goed kunnen, dat dat ook dik in orde is. Op Grindr staat ze regelmatig met haar Nederlandse farang. Dan zijn ze overigens op zoek naar stelletjes.
        Last edited by Anal.ist; 04-07-2021, 00:33.

        Comment

        Working...
        X