Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Selena, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Selena, Amsterdam

    Naam: Selena
    Leeftijd: 40+
    Uiterlijk: Latina
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Fors
    Cupmaat: B/C
    Siliconen: nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja
    Pre/Post-op: Pre-op
    Shemale/CD/TV: shemale
    Pik lengte: 18cm (dik!)
    Kinky: https://www.kinky.nl/shemales/prive-...8886563-selena
    Shemalewiki: https://www.shemalewiki.com/?id=987&...id=1913&lan=en

    Hier nog een wat oudere recensie, die ik aangezien Selena nog steeds in Amsterdam ontvangt, ook hier plaats.

    Sinds mijn terugkeer uit Thailand (maart'20), waar ik een wederzijds genoegen had, met Ladyboy Jasmin, was mijn drang naar een groter stuk gereedschap, weer aangewakkerd. Bij terugkomst in Nederland, bleken dvp bezoekjes wegens corona maatregelen, uitgesloten. Maar rondkijkend op Kinky, had ik wel al een aantal groot geschapen transen op de korrel. Rondvraag in een ander topic elders, leverde een aantal matches op, waaronder de Selena, uit dit topic. Donderdag voor mijn uiteindelijke bezoek, besteed aan het rondbellen en appen. Selena was de enige die concreet reageerde. Het was mij donderdagavond te laat geworden, om nog tot en afspraak te komen, dus zou ik de volgende dag gaan. Ze had me het adres al doorgeappt, inclusief huisnummer waarbij alleen nog de etage ontbrak.

    Maar!!!!!!

    Één totale deceptie, heren collega wandelaars. Vrijdagmiddag in de straat aangekomen, kreeg ik het etage nummer doorgeappt. De communicatie gaat overigens via de Google vertaal App, ze spreekt dus alleen Spaans, 5 woorden Engels en geen Nederlands. Niet echt schokkend, ze is niet de enige die het zo doet.

    Maar dan; ze doet slaperig open, in een zwart Polo shirtje en boxershort. Duidelijk niet de sexy kleding en make-up, waar ik in de App, om had gevraagd en wat ze ook had bevestigd.

    Rommelig appartement, maar daarvoor kom je toch niet. Na de financiële afhandeling; Plek van handeling, afwisselend huiskamerbank en neukmatras dat ook in de hk lag. Hierna, bleef ze met potentiële klanten appen en ook de witte snuif, met ING pasje, werd uit de kast gehaald. Ze bood mij herhaaldelijk aan, wat ik steevast afwees. Zwaar irritant. Een ijs maar dan ook IJSkoud, blikje coke, sloeg ik toch niet af.

    Ik had met haar een totale versa afgesproken. Dat ze zich daaraan heeft gehouden, is het enige pluspunt geweest.

    Dat ze ter bevordering van de opwinding, een spiegel naast het neukmatras had staan, werkte voor mij deze keer niet bevorderlijk. Ik kon van de algehele situatie, geen blijvend harde snikkel houden.

    Die 25/26 cm waarmee ze adverteert, haalt ze bij lange na niet. Iets groter dan mijn snikkel (zo'n 18/19cm), maar wel een flink stuk dikker. Daar had ik bij pijpen en neuken deze keer wèl moeite mee. Vergelijkingsmateriaal, Ladyboy Jasmin is van hetzelfde formaat, echter zij gaat mijn sterretje in, als een heet mes door de margarine.
    Zoenen doet ze eigenlijk niet, laat staan tongen. Pijpen, dat is een paar likjes over je eikel. Rimmen, daar scoort ze pluspunten mee, ze is een rasechte cake-eater!
    Herhalingsgevaar, dat is bij deze dvp, voor mij een dikke 0,0. Al scoort ze wel een mager vijfje, vooral voor de rimjob.

    Beoordeling Sekswerker:
    Aftrekken 1/5
    Anaal bij klant 2/5
    Anaal bij sekswerker 2/5
    Kontlikken bij klant 4/5
    Pijpen23/5
    Tongzoenen 2/5

    Aanvullende informatie:
    Ervaring:
    Dag van de week: Vrijdagmiddag
    Duur van bezoek: 60 Min
    Gesproken taal: Spaans, Engels (en mix van Google translate)
    Fysieke verschijning: Viel zwaar tegen
    Rookvrij: Nee
    Algehele hygiene: Voldoende
    Totale kosten: EUR 150

    Extra afgenomen diensten:
    Anaal bij haar
    Anaal bij klant
    Bare seks
    Pijpen zonder condoom
    Pijpen deepthroat
    Vingeren

    PS Nog wat aanvullende puntjes:
    • D'r grote kont, je moet er van houden, maar mijn ding is het niet zo, is echt steen, maar dan ook steenhard. Ik weet niet wat voor siliconen de chirurg er in heeft gepompt, maar volgens mij is het eerder een uitgeharde cementmix.
    • D'r tieten vind ik, maar dat is mijn persoonlijke mening, meer iets van manboobs hebben.
    • D'r figuur is algemeen gezien niet echt vrouwelijk te noemen, dat ziet er op de foto's wel beter uit. Toch wel misleidend dus.
    Dag mooi jongens van Nederland mijn naam is Selena ik ben een lekker geile latina.Met lekker XXXL pik dat kan je zien op mijn fotos een ook lekker zacht borsten en d...
    Last edited by Anal.ist; 26-06-2021, 03:10.

  • #2
    Ze werd door een lid die al heel lang mee liep nogal positief gerecenseerd op hookers..
    Ervaringen verschillen. De foto's zien er wel heel goed uit.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Pietapegeras View Post
      Ze werd door een lid die al heel lang mee liep nogal positief gerecenseerd op hookers..
      Ervaringen verschillen. De foto's zien er wel heel goed uit.
      Mijns inziens, mag mijn 35+ jaar aan wandelervaring, als héél lang meelopen, worden gezien. Die foto's zijn zonder uitzondering studiofotos. Dus behoorlijk opgepoetst en ook gephotoshopt. Ze heeft het uur wel ongeveer volgemaakt, maar ze kwam uiteindelijk toch nog wat gehaast over, omdat ze nog naar de super moest. Herhalingsgevaar, is gezien wat ik hierboven heb genoteerd, verre van plausibel.

      Comment

      Working...
      X