Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tikie, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tikie, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Tikie
    • Filipijnse
    • 33 lentes
    • 1.53m
    • Zwart haar
    • Bruine ogen
    • B-cup Borsten (echt)
    • Normaal postuur
    https://www.privehuislacloche.nl/tikie/

    Tijdens het voorstel rondje is mijn keuze op Tikie gevallen. Ze is klein van stuk en ik had niet eerder met een Filipijnse dame het bed gedeeld. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt.
    In de drie kwartier die we hadden heeft Tikie mij aangenaam verrast. Haar pijpkunsten vond ik erg goed. Ik mocht haar beffen en daar genoot ze zichtbaar van. Door het opgeilen door Tikie kwam ik in missio snel, maar dat mag de pret niet drukken. Het was een genot.
    Last edited by Citygirl.nl; 26-05-2023, 10:18.

  • #2
    Ik kwam Tikie vroeg in de avond tegen bij La Cloche in Utrecht, maar goed dat is ook zelfde eigenaar en wisselen soms meiden uit, op zich slim zo kunnen klanten elders ook iemand ontmoeten. Ik vond het een spannende tijd met haar, ze is wel 30+ maar ze ziet er goed uit en ook zeker sexy. Leuk teasen en fantastische blowjob moet ik zeggen. En natuurlijk ook standjes neuken en dat was ook lekker en geil. Zag dat Tikie morgen dinsdag of het is al bijna middernacht kan dan beter zeggen vandaag dinsdag ook bij La Cloche aanwezig zal zijn zie www.privehuislacloche.nl.

    Comment


    • #3
      Vorige week langs geweest bij Tikie. Het is een lieve en sexy dame, die ik iedereen aan zou raden!

      Comment


      • #4
        Vorige week weer eens langs Hod gegaan en ik had gekozen voor Tikkie. Ik ben altijd al benieuwd geweest naar iets kleins en asian. Nou ik heb geluk gehad! De zuigkracht in haar lippen is wel heel erg lekker! Uiteindelijk missio waarbij ze het uitkreunde dat ze klaar kwam. En ik hem ook volschoot. Ik raad iedereen aan om haar een keer te bezoeken. Thanks Tikkie!

        Comment


        • #5
          Ja die Tikie, grappige naam! is een geile donder in bed. Daar kwam ik ook snel achter. Die viel gelijk aan en zag mijn lichaam als een soort taart die ze moet verorberen en dat heb ik laten doen met alle vrijwilliheid natuurlijk haha. Asian girls die weten van wanten. Dat is iedere keer mijn ervaring als ik er 1 tegen kom. Ondanks de airco op de kamer waren we zo intens bezig met elkaar dat het zweet ons uitbrak, maar o wat lekker die geiligheid en ongeremdheid!!

          Comment


          • #6
            Vandaag dacht ik maar eens dat het toch eens tijd werd om voor het eerst in me leven naar een dame van plezier te gaan, en zo denkende ook maar zo gedaan, ook al was het rete spannend. En natuurlijk voor Tikie gekozen, wat een lieve en knappe vrouw is ze toch 😊 ze weet echt hoe ze een man tot zijn hoogtepunt kan komen zoo hee wat heb ik genoten zeg! Eerst een heerlijke massage met een heerlijke blowjob waarna ik haar daarna heerlijk mocht neuken, daarna nog wat gekletst met de tijd die we over hadden. Nou Tikie mocht je dit zien ik heb erg genoten van onze tijd. 👌🏻 en voor de overige bezoekers is ze zeker weten een aanrader. 👍🏻
            Last edited by DaveNL; 21-07-2021, 23:13.

            Comment


            • #7
              Tikie is een schat van een dame. Ze heeft me hartelijk verwelkomd en me heerlijk verwend. Ze doet een paar extras, maar laat ook heel goed en lief weten wat haar grenzen zijn.
              Ze is heel vriendelijk en doet er alles om jou te laten genieten. Ook kan ze er, zo lijkt het, zelf ook erg van genieten. Ik vond het leuk en verwacht haar zeker vaker te bezoeken.

              Comment


              • #8
                Een aantal jaar niet meer naar de dames van plezier geweest.
                Dit weer opgepakt met een date met Tikie.
                Hele lieve leuke mooie Filipijnse vrouw.
                Ze is heel lief, maar weet wel van wanten.

                Heerlijk deepthroath gepijpt.
                Daarna neuken en dat was heerlijk.
                Ze zoent heerlijk en kijkt je tijdens de daad aan met haar geile grote ogen
                Ik moest een paar keer goed rustig aan doen om niet gelijk te komen

                Het was een heerlijk half uurtje en het gaat nu geen jaren duren voordat ik weer ga.
                Een nieuwe afspraak met Tikie zit er zeker weten in. Wat een heerlijke vrouw!

                Comment


                • #9
                  Ik ga meestal naar La Cloche en daar werkt Tikie meestal ook 1 dag in de week En inderdaad ik deel de positieve reacties hierboven over deze geile leuke Filipijnse meid. Ze weet wat sex is en wel met een hoofletter want ik was aan de beurt op een geile goede manier. Ze spreekt overigens Nederlands en gaat helemaal in je op tijdens de sex. Heb genoten van haar intensiteit en energie en Aziatisch heeft ook weer iets aparts en opwindend.

                  Ze weet je gek te maken met haar tong en aanrakingen maar ze wist ook mijn paal lekker te verwennen en toen ie hard genoeg was liet ze hem zo in haar geile kutje glijden voor een lekkere neukbeurt

                  Comment


                  • #10
                    Tikie is een sexueel toppertje. Een geil Aziatisch sexkatje in bed die het je echt naar je zin probeert te maken, maar ze vergeet zichzelf daarbij ook niet. Dus wel wat energie nodig als man als je voor deze lekkere Filipijnse kiest. Lekker ding ook en ze spreekt gewoon Nederlands met grappig accentje

                    Comment


                    • #11
                      Ik was benieuwd naar tikke na het lezen van al die goede recensies een afspraak gemaakt.
                      Mooie meid deze kleine Filippijnse kan fantastisch lekker pijpen en onder het beffen vroeg ze of ik haar vibrator er bij wilde gebruiken.
                      Ze bleef maar kreunen het dat ding er dus deze prachtige Filippijnse schoonheid doet echt haar best om jouw te verwennen zeker voor herhaling vatbaar.

                      Comment


                      • #12
                        Tikie grappige naam maar o zo geile meid deze Filipijnse, nu bij Privehuis La Cloche. Lekker geil diep en met feeling pijpen, en neukend o zo geil deze Aziatische geile donder!

                        Comment


                        • #13
                          Nadat ik de goede revieuws van Tikie had gelezen werd ik nieuwschierig. Daarom had ik een afspraak gemaakt met Tikie voor een uurtje. Zij is echt heel erg lief en kan heel goed pijpen. Daarna hebben we heerlijk geneukt. Ik kon echt merken dat zij er plezier in had en dat vind ik het allerbelangrijkst. Tikie als jij dit leest hoeft je niet telkens sorry te zeggen voor de rest deed jij het uitstekend.

                          Comment


                          • #14
                            Toch nog een zomerse dag maar ik wist dat House of Dreams kamers met airco hadden dus toch gegaan, was wel wat rustiger, denk door het mooie weer. Mooie keuze en ik ging voor Tikie. Ondeugende en vriendelijk overkomende Aziatische girl, Filipijnse zou later blijken toen we op de kamer waren aangekomen. De airco bleek hard nodig te zijn want Tikie liet er geen gras over groeien, alsof ze maanden geen sex had gehad of een man had gezien. Want ze ging vol energie los op me. Haha, voelde me zowat sexueel gebruikt maar dan wel op een lekkere manier. En wat kan die man rodeo neuken zeg. Dit is wel een kleine sextornado deze Tikie!!

                            Comment


                            • #15
                              Ik had afgelopen zaterdag een wat slechte dag. Dus ik besloot langs HOD te gaan om het wat beter te maken. Na voorgesteld te zijn aan de dames besloten om is een keer een uur met tikie door te brengen. Hier heb ik geen spijt van gehad. Tikie is een heerlijke dame erg open en vriendelijk. Volgens mij geniet ze zelf ook lekker. Wat ik ook wel fijn vind. Verder heerlijke sex gehad en ze heeft mij achteraf nog even gemasseerd. Alles bij elkaar een heerlijke ervaring.

                              Comment


                              • #16
                                Na de positieve berichten over Tikie afgelopen week ook maar eens een afspraak met haar gemaakt. Bij binnenkomst van Tikie viel mij direct de vuurrode lippen op. Toen de bodystocking uitging viel haar iets bollende buikje op. Zou ze in verwachting zijn? Ik vond haar beschreven figuur mede daardoor meer voldoen aan de term: vol. Maar okay, we zijn op het bed beland en daar een standaard sessie beleefd. Ze was vriendelijk, maar bleef eigenlijk steeds wat afstandelijk. Al met al zit er een herhaling met Tikie er bij HOD niet in. Ik heb betere dames bij HOD gehad.

                                Comment


                                • #17
                                  Originally posted by 1aMarcS View Post
                                  Na de positieve berichten over Tikie afgelopen week ook maar eens een afspraak met haar gemaakt. Bij binnenkomst van Tikie viel mij direct de vuurrode lippen op. Toen de bodystocking uitging viel haar iets bollende buikje op. Zou ze in verwachting zijn? Ik vond haar beschreven figuur mede daardoor meer voldoen aan de term: vol. Maar okay, we zijn op het bed beland en daar een standaard sessie beleefd. Ze was vriendelijk, maar bleef eigenlijk steeds wat afstandelijk. Al met al zit er een herhaling met Tikie er bij HOD niet in. Ik heb betere dames bij HOD gehad.
                                  Dit vind ik wel jammer om te lezen, zeker omdat ik bij een andere dame ook absoluut niet dacht: slank. Gezien ik wel zo'n 2 uur moet reizen om bij HOD te komen, heb ik niet de luxe om zonder afspraak maar de gok te nemen of er een dame naar wens tussenzit ( of het niet al zo danig druk is dat alle kamers volzitten )

                                  Niets ten nadele van de dames, die tot zover altijd wel lief zijn en hun best doen om de tijd zo leuk mogelijk te maken, en op zichzelf wel mooie dames zijn maar het zou HOD wel sieren om de foto's of minstens wel de beschrijvingen wat vaker bij te werken, zodat deze wat dichter bij de realiteit staan.

                                  Ik denk dat ik deze maar oversla totdat ik haar een keer in de gang tegenkom en een keer gezien heb, ofzo.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Aziatische meiden hebben iets extra,s bij sex. Iets ongeremds en geils en de drang om je als een prins te willen verwennen. Tikie kroop over mij heen en maakte mij gek met haar tong die overal voelde.

                                    Vol tongzoenen en vol overgaaf een deepthroat blowjob waarbij mijn willy diep tot in haar keeltje verdween, ik stond er ff van te kijken. Echt geil slopertje deze Tikie

                                    Comment


                                    • #19
                                      De tweede date met.Tikie gehad en deze keer 45 minuten met tongzoenen genomen. Dan heb je toch meer de tijd. En tongzoenen is toch een pré met een mooie DVP.

                                      De volgende keer neem ik PZC erbij. Want haar deepthroath pijpen is ongeëvenaard!

                                      Ik word haar vaste klant!

                                      Tikie, als je dit leest
                                      Salamat en tot ziens!

                                      Comment


                                      • #20
                                        Geile dondersteen is dit, die liet er geen gras over groeien en ze vindt vooral lange Nederlandse mannen geil en lekker en gaat dan ook voor het genot van haar zelf en niet alleen van jou. Ik heb een zeer geile ontmoeting met haar gehad en hijg nu nog na en dat is dus een goed teken! Geile vol tongzoenen, en veel standes neuken en haar heerlijk nat gebeft en ze kwam op zeker ook intens echt zelf klaar. GEIL!

                                        Comment


                                        • #21
                                          Afgelopen zaterdag had ik een afspraak staan voor Linda, onderweg naar HOD keek ik even op de site en zag ik dat Linda ineens uit de agenda weg was. Aangezien ik wel ontzettend veel zin had even gekeken wie er nog meer aanwezig was en mijn oog van aanwezige viel op Tikie, even gebeld naar HOD of Tikie dezelfde tijd als mijn originele afspraak nog plek had dit was het geval.

                                          Voor de verandering prima ontvangen op een zaterdag (laatste bezoeken op een zaterdag aan HOD was er een iets wat chaotische gastvrouw, maar dat was dit keer niet het geval). Na binnenkomst even op een kamer neerzet waar ik bij de gastvrouw het financiële gedeelte afhandelde, niet veel later kwam Tikie al binnen. Tikie is een geweldige dame waar ik het prima naar mijn zin bij heb gehad. ik kan mij dan ook aansluiten bij alle andere recensies Tikie als je dit leest bedankt voor de leuke date.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Gisteren op bezoek in Amersfoort en op de gok langs gegaan bij HOD.

                                            Alleen Tikie was beschikbaar.
                                            Gekozen voor een half uurtje.

                                            Leuke dame.
                                            Pijpt en neukt lekker.

                                            ​​​​​​Het zal bij één bezoekje blijven.
                                            De persoonlijke klikt miste simpelweg.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Van de week bij Tikie langsgeweest. Was niet mijn eerste keuze maar wel een van de weinige die er was die dag. Ik moet zeggen dat ik er geen spijt van heb gehad en erg blij ben dat dit mij zo in de schoot geworpen is!! Wat een vrouw zeg, vol passie, heerlijk opgewarmd door haar zoenkunsten. Ik moest al uitkijken dat ik niet klaarkwam tijdens de deepthroat sessie, want daar was ik al in de zevende hemel van. Pff wat een vrouw! Herhalingsgevaar is heel groot!

                                              Comment


                                              • #24
                                                Ik kom net uit Amersfoort, en was er nu wat rustiger, kan ook momentopname zijn. Leuke dames stelden zich voor en daar was de breedlachende Tikie. Nou wilde ik ook wel tikkertje mee spelen. Aziatische meid, zwarte haren, best lekkere body en vooral heel actief en geil toen ik later met haar in bed lag. Alsof ik de enige man op een onbewoond eiland was met haar. Maar ik vond dat niet erg, een vrouw die mij sexueel wil opvreten mag van mij haar gang gaan!

                                                Tongzoenen erbij genomen en dat deed ze veel overgaaf, moest soms ff naar adem snakken, en haar verwennen liet haar ook niet onberoerd, leek wel of ze steeds geiler en natter werd. Mijn pik wist ze met haar mond en handjes ook wel raad mee. Jeetje wat kan zij pijpen zeg, en ook diep. GEIL! En natuurlijk nog de actie tijdens het neuken. Nou dat was ook een geile happening.

                                                Tikie bedankt!

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Tikie vanmiddag gehad en dat was lekker ongeremd en ongeneerd geil. Tikie wilde los, weet niet of ze altijd zo is, maar ze ging lekker aan de gang met een soort 4e versnelling. Donald moest zelf even schakelen. Bij pijpen kreeg ze kleine Donald zowat helemaal binnen als een ware deepthroat queen! En haar handjes en vingers voelde ik overal en dan moest het neuken nog beginnen. Nu dat werd rodeo sex als start waarbij Tikie op mijn lul zakte en het tempo opvoerde en zo boven op mij te keer ging, en dan nog doggie en op zijn gewoon. Lekker!! Ik ontmoette haar vandaag in Amersfoort bij House of Dreams, maar morgen donderdag is ze weer in La CLoche in Utrecht, dus dan staat topictitel weer goed

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X