Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sharella, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sharella, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    • Sharella
    • Nederlandse
    • 29 lentes
    • 170cm lang
    • Donkerbruin haar
    • Bruine ogen
    • B-Cup borsten (echt)
    • Normaal postuur
    • Wel tattoo’s en piercings
    • Roken? Ja

    Afgelopen week was ik voor het eerst in op bezoek bij deze locatie. Zelf heb ik Sharella al eerder een kwartiertje ontmoet in AP en vanaf dat moment moest ik haar weer proberen!

    Dus hop na werk ging ik op bezoek bij HOD want nu staat ze daar.
    vol spanning stond ik binnen en toen kwam ze voorbij. Natuurlijk herkende ze mij niet het was namelijk al een half jaar geleden dat ik haar had gehad.

    Nou fast forward. Wat is ze relaxed! En kan ze goed pijpen! Steeds zo'n geile blik wanneer ze hem diep naar binnen schuift. Ik had gewoon spijt dat ik haar niet had geneukt. Maar dat is voor de volgende keer.

    Sharella bedankt en tot snel!

  • #2
    Gisteren zaterdag was ik bij Sharella, en dat was een lekker wip en ontspannende vrijpartij. Ik had maar ff half uurtje, maar dat gaf mij weer energie voor dit weekend en ik denk er met een glimlach aan terug. Leuke meid en met passie gevreeen, en dan heb ik het al snel naar mijn zin. Weet nooit zo goed wat ik dan in detail moet schrijven maar neuken was heerlijk en haar manier van pijpen ook.

    Comment


    • #3
      Sharella is een kunstenares qua betere pijpwerk. Ze kon mijn grote Domtoren met gemak hebben ook toen deze keihard werd door de manier waarop ze er aan zoog en mij geil aankeek. Wat een geil wijf zeg. Dit is wel 1 van mijn betere pijpbeurten ever. Zeker in de top 5 van de 20 jaar dat ik prostituees bezoek. Haha, krijg nu weer een harde paal in mijn broek als ik er aan terug denk. Zondag a.s, staat ze op de agenda dus ik weet wel waar ik dan ben want ze werkt niet heel veel.

      Ook lekker geneukt met dit geile ding natuurlijk, want ach ik was er nu toch!

      Comment


      • #4
        Vandaag in Amersfoort geweest en daar stelde zich onder andere Sharella voor een dame die ik nog nooit in het echt gezien had, mede omdat ze niet zo vaak aanwezig is. Nou ik vond haar een sterke energie hebben tijdens voorstellen. Krachtig persoon, sexy en ondeugende no nonsens meid, getint en goed uitziend. Dat leek me dus wel wat. En zo ging ik even later toen ze mij ophaalde achter haar aan naar de kamer die we toegewezen kregen door de gastvrouw. Nou en ik heb geen spijt gekregen van mijn keuze op gevoel voor Sharella want dat was het, want ik kon mij geen recensies herinneren.

        Sharella is een leuke spontane meid met brains en ook een nuchterheid die ook verfrissend werkt. Leuk in omgang en gesprek en qua erotiek en sex liet Sharella zich ook niet onbetuigd. Leuk voorspel met haar lippen over mijn lichaam en haar vingertoppen op de juiste manier strelend over mij. Ik mocht haar ook met mijn lippen en tong verwennen, haar borsten en zo afdalend naar beneden

        Ook toen Sharella aan pijpen begon wat ik al in opperste staat van opwinding. En Sharella is geen onverdienstelijke pijpster. Haar gevoel, techniek en contact tijdens haar verwennerij aan mij waren zeer goed te noemen. En zo volgende nog intiem (neuken) in 2 standjes en nog even een aftertalk na mijn klaarkomen en nastrelen. Ik heb enorm genoten van Sharella. Dat staat als mijn harde paal boven water haha

        Comment


        • #5
          Vandaag naar Amersfoort gegaan. Had geen afspraak, maar er waren genoeg dames beschikbaar. Mijn keuze laten vallen op Sharella een mooie lieve verschijning. Na de financiële afhandeling met de altijd vriendelijke gastvrouw kwam Sharella naar de kamer waar we gelijk bleven.wel zo gemakkelijk. Ze heeft me heerlijk gemasseerd mijn rug en benen waarbij ze af en toe plagerig mijn klokkenspel bespeelde😍 wat was dat lekker ze vertelde mij dat ze ooit een cursus erotische massage wil gaan volgen maar ze kan het nu al prima een natuurtalent wat mij betreft. Hierna mijzelf omgedraaid en heeft ze mijn voorkant nog lekker gestreeld waneer het niet lang meer duurde voordat ze met mijn inmiddels hard geworden paal ging spelen. Heerlijk door haar gepijpt wat kan ze dat lekker zeg . Hierna kwam ze lekker bovenop me zitten wat een pracht uitzicht heb ik daarbij gehad, ze kan dit standje heerlijk lang vol houden. Nog nooit een dame gehad die zo lang boven op mij zat te rijden super lekker was dit. Hierna lekker doggy gedaan en heerlijk klaar gekomen. Het was mijn eerste keer met Sharella maar niet de laatste keer.

          Ik ging tevreden weer naar huis toe

          Comment


          • #6
            Sharella heeft iets leuks, directs en ziet er goed uit. No nonsens meid met sexy uitstraling en ook humor. Lekker om sex meet te hebben. Zoent lekker,wast zich goed vatevoren en lekker opwindend voorspel onder de nieuwe riante douche met zelfs zitjes in de ruime nis waar eerst de badkuip in zat, in kamer 2 direct tegen over de ingang van het privehuis.

            Daar kOn ik haar onder de warme stralen van de grote rainshower kop heerlijk met mijn tong teasen. Haar moou volle borsten, haar benen via binnenkant van haar dijen zo naar haar heerlijke frisse kutje. Wat een genot en andere dimensie zo onder die grote douche. Zoenend op bed na afdrogen verder gegaan met elkaar verwennen met tong en handen, beide oraal en daarna in 2e standje doggie na eerst missionaris geneukt te hebben, lekker klaar gekomen.

            Sharella is er niet vaak dus ik hou de weekplanning goed in de gaten of ze er op staat, want djt smaakt zeker naar meer!😀

            Comment


            • #7
              Ik heb onlangs een hele fijne girlfriend experience gehad met haar. Leuke nuchtere meid met ook inhoudelijk wat te melden, en geen poespas aan haar als persoon of lichaam. Tedere sex, knuffelend, voorspel strelend op bed. En later wat meer stomende hetere akties, na een sensuele opbouw. Fijne energie heeft Sharella. Voelde vertrouwd als of ik een jas aandeed. Vrijpartij was lekker en heerlijk met zoenen, strelen en lippen die mijn lichaam verkende. Ik kan het zeker mannen aanraden die van GFE houden die zo bij je in de buurt zou kunnen wonen.

              Comment


              • #8
                Ik heb een hele fijne tijd gehad met Sharella! Zij heeft zwart stijl haar, prachtige billen en borsten en een mooi bruin getinte huid. Voor mij was het de eerste keer in een sexclub en ik vond het wel spannend. Begonnen met een fijne massage en tijdens het masseren elkaar leren kennen. Dat vond ik fijn, dat zorgde ervoor dat ik meer ging ontspannen. Daarna ging ze verder met een stevige pijpbeurt, ze wist duidelijk waar ze mee bezig was! Daarna hebben we standje cowgirl, missionaris en van achteren gedaan. Wanneer ik terug denk aan mijn tijd met Sharella krijg ik een glimlach op mijn gezicht!

                Comment


                • #9
                  Net uit Amersfoort terug van House of Dreams en met Sharella geweest. Mooie spontane ietwat licht getinte meid, mooi lichaam en gezicht. En geile sex gehad met haar. Ze is openminded en actief en probeerde er ook een leuke geile date van te maken. En dat lukte ook zeker, want de tijd vloog om en ik heb intens genoten van Sharella. Zeer goede pijpster en zoenen en sex was ook lekker en intens. Ze is niet vaak aanwezig maar indien wel vaak in de avond begreep ik zoals vandaag. Ik zal de weekagenda in de gaten houden van House of Dreams op hun site en indien Sharella er weer is zeker nog een keer voor haar gaan dat weet ik nu al.

                  Comment


                  • #10
                    Vorige week weer bij Sharella geweest.

                    Ze herkende mij meteen dus dat is altijd leuk.
                    Het was weer een fantastische tijd met haar. gegaan voor een half uurtje omdat ik niet meer tijd had maar dat houden we tegoed voor de volgende keer schat.
                    Eerst heeft ze me heerlijjk gemasseerd en daarna super lekker gepijpt.
                    Ze kwam heerlijk bovenop mij zitten waarna ik boven op haar kwam liggen om vervolgens in doggy heerlijk samen klaar te komen.
                    Hierna nog even lekker gekletst en toen was de tijd helaas weer om.
                    Met een fijn gevoel weer bij haar weg gegaan.

                    Op naar de volgende keer

                    Bedankt Sharella.

                    Comment


                    • #11
                      Deze dame ook regelmatig bezocht en ik moet zeggen dat zei naast prima sex ook zeer fijn in de omgang is. Ik vind het zelf altijd lastig als een meid dat niet is. Dus zeer tevreden

                      Comment


                      • #12
                        dit is wel een hele leuke sexy meid zeg, weer heel anders dan wat je gemiddeld tegen komt, met goede inzet en passie, daar heb ik zeker van genoten zojuist. Helaas geen foto s van en ze is er volgens mij ook niet vaak, dus ik ga de websites van HOD vaker in de gaten houden qua aanwezigheid dames

                        Comment


                        • #13
                          Net bij Sharella geweest, geweldige leuke meid en heerlijke sex. Licht getinte vrolijke persoonlijkheid en erg sexy. Ik zou zo weer terug willen.

                          Comment


                          • #14
                            Ik heb haar gemist bij de dagelijkse lijsten of weekagenda, komt ze nog wel eens? weet dat ze heel weinig werkt

                            Comment

                            Working...
                            X