Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lieve, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Na het lezen van veel positieve reacties over HoD heb ik ongeveer twee jaar geleden besloten om dit privehuis te bezoeken. Als beginnend wandelaar had ik nog weinig ervaring met de
    branche, echter de privehuis vorm gaf me het meeste vertrouwen omdat ze een reputatie hebben hoog te houden. Na aanbellen op het discrete binnenplaatsje werd er door een vriendelijke dame opengedaan met de vraag of ik een afspraak had. Nee was mijn antwoord. Ok kom maar verder, ik zal je aan een aantal dames voorstellen. Ik mocht plaatsnemen in een kamer en de deur werd weer gesloten. De ontvangst door de aardige gastvrouw gaf me al gelijk een gevoel van vertrouwen. Even later stelde zich een viertal dames voor. Bij de laatste dame ontstond gelijk een heel fijn en vertrouwd gevoel. Het waren de mooie bruine ogen van Lieve en haar zachte en vriendelijke uitstraling die mijn keuze voor haar eenvoudig maakte. Ze nam me mee naar een fijne, schone kamer. Ze kwam voor me staan en Lieve sloeg haar armen rond mijn nek en we keken elkaar in de ogen. Wow, wat ben jij een wonderschone dame fluisterde ik en ze gaf me een zachte welkom kus als antwoord. Ik sloot haar even in mijn armen net als of wij elkaar een tijd niet gezien hadden. Ik mocht me uitkleden en we maakten heel natuurlijk verder kennis. Na het liefdevol wassen gingen we rustig naast elkaar liggen en we begonnen met elkaar liefdevol te strelen en rustig te zoenen. Ik merkte aan Lieve dat zij de rustige en gepassioneerde aandacht voor elkaar op prijs stelt. Ik streelde zachtjes haar bovenlichaam en gaf daarbij steeds meer aandacht voor haar parmantige borsten en maakten mijn handen telkens een omweg naar beneden. Lieve gaf steeds meer aandacht aan mijn jongeheer die daarmee op volle sterkte kwam. Oh wat is het heerlijk om zo in elkaar te kunnen opgaan. Zo, nu is het mijn beurt zei Lieve en ik moest op mijn rug gaan liggen. Haar lippen omsloten heel rustig mijn gevoeligste deel en ze liet mij genieten waarbij ze met veel gevoel te werk ging. Het gevoel was overweldigend en ik moest haar een paar keer waarschuwen om niet te ver te gaan. Nu was het mijn beurt om haar met mijn tong te verkennen. Ze liet me merken dat ze het waardere, zeker toen ik ook met mijn vingers haar borsten in het spel betrok. Kortom het spel kreeg steeds meer passie. Na nog een heerlijke orale verwenning ging het jasje aan in kwam ze bovenop me zitten om mij te laten genieten van een goddelijk strak gevoel. Het hoogtepunt kwam uit mijn tenen! Het uurtje was zo voorbij. Ik heb inmiddels Lieve meerdere malen bezocht, als het kan ook voor meer dan een uur. Ik heb haar tijdens corona erg gemist, vooral ook vanwege de persoonlijk aandacht voor elkaar. Lieve is een echte kanjer in mijn ogen. Ik kijk iedere keer opnieuw uit naar een volgend bezoek want haar liefde en passie gaan zeker niet vervelen.

    Comment


    • #52
      lieve o lieve wat een heerlijke girlfriend experiance heb ik met jou gehad was heerlijk mooie meid

      Comment


      • #53
        Zou Rosanne van Nick&Simon een nickname voor Lieve zijn?


        ‘Want jou liefde waarmee jij mij soms verblijdt
        Wil ik Lieve Lieve Lieve Lieve voor altijd’

        Comment


        • #54
          GE-WEL-DIG vandaag voor het eerst bij Hod geweest en dit is zeker niet voor het laatst.Na de voorstel ronde gekozen voor Lieve en een uur met yaccuzi geboekt.In de jacuzzi begon het voorspel met lekker pijpen en strelen.Pijpen kan lieve echt heel erg goed.Daarna zijn we op het bed beland waar het FANTASTISCHE standje 69 volgde.Vervolgens via verschillende standjes doggy style klaar gekomen.Lieve bedankt voor deze heerlijke ervaring.Lieve is een leuke lieve spontane vrouw die je ook op je gemak stelt
          Lieve en Hod bedankt

          Comment


          • #55
            Weer eens een keertje bij HoD langs geweest, en een afspraak met Lieve gemaakt.

            Een hele aardige dame, die een goed gesprek niet uit de weg gaat, dat is een fijne bijkomstigheid dat de dame ook een leuk gesprek kan voeren en gevoel voor humor heeft.

            Na de afspraken afgestemd te hebben en heerlijk uur van haar mogen genieten. De mondelinge vaardigheden van Lieve zijn zeer goed en ook de diverse standjes waren heerlijk.

            Kortom een hele fijne ervaring.

            Comment


            • #56
              Eindelijk bij Lieve op bezoek geweest. Het was een heerlijke ervaring. Mooi lijf maar ook heel erg aardig. Het was niet echt porno maar heerlijke relaxte lekkere sex. Een vrouw die ook je buurvrouw kan zijn. Gelukkig is ze het niet want dat zou niet goed komen.

              Comment


              • #57
                Bij het naar de voorstelkamer gaan kruiste op de gang in HOD onze wegen. Helaas was je toen aan het voorbereiden op een nieuwe date. Maar later op de dag kon ik bij je langs.
                De vrolijkheid op de gang kwam in de date ook goed terug. Lieve is een echte liefhebster met groot herhalingsgevaar

                Comment


                • #58
                  Na lang niet meer geweest te zijn, toch weer een keer langs Lieve gegaan.
                  De date was in 1 woord te beschrijven, GEWELDIG.

                  Ik kom zeker vaker terug!

                  Comment


                  • #59
                    2 weken terug bij lieve langs geweest. het was een mooie zonnige dag en ik dacht even een bezoekje aan een mooie privehuis, dan moet je wel naar het enige echte House of Dreams. nou eenmaal gekozen voor Lieve. heb een uur genomen en een mooie lekkere tijd met haar doorgebracht. hele mooie dames aanwezig dus aanrader voor iedereen!

                    Comment


                    • #60
                      Vandaag op de bonnefooi naar house of dreams gegaan. Na een voorstelrondje van de beschikbare dames, viel mijn oog op Lieve. Helaas voor mij kon ik haar maar boeken voor een half uur. Maar goed dat mocht de pret niet drukken. Een onvergetelijk half uurtje ervaren met alles erop en eraan. Ik heb zoiets van, als je dan toch gaat dan maar het hele pretpakket, ook al is dat voor een half uur. Anders moet je wat mij betreft niet gaan. Alles ging lekker smooth en gemakkelijk in een ongedwongen sfeer. Lieve is hier naar mijn mening een perfecte partner in crime voor. Een hele mooie vrouw, die de kunst van het verleiden beheerst en dat smaakt wat mij betreft naar meer. Ik begon het gekscherend alweer een verslaving te noemen. Volgende keer ga ik toch maar eerst bellen, want een half uurtje hoe leuk dan ook is toch net wat te krap. Lieve, until the next meeting David.

                      Comment


                      • #61
                        Na het lezen van al deze goede "recensies" Ben ik langs deze dame gegaan. Gebeld naar het huis om een afspraak te maken met Lieve wat heel vlot en soepel ging moet ik zeggen. Lieve is een aantrekkelijke vrouw met een mooi lichaam.. durf niet met 100% zekerheid te zeggen hoe oud ze is maar gok een leeftijd van 40ish. Ze praat makkelijk en liet me snel op mijn gemak voelen wat ik heel fijn vind. Op de website staat dat haar specialiteit verleiden is en dat kan ik bevestigen hehe. Veel over de date zelf wil ik niet los laten maar kan 1 ding zeggen: deze dame doet al de recensies eer aan! Zeker herhalingsgevaar voor mij!!

                        Comment


                        • #62
                          Vandaag weer even bij Lieve geweest en het was weer een top date! Het is zo lekker als Lieve je pijpt en dan moet de pret nog beginnen.
                          Deze vrouw is volgens mij altijd geil

                          Comment


                          • #63
                            3 weken terug ben bij bij lieve geweest. en ik kan vertellen dat alles wat hier boven beschreven is ook echt waar is. eerst hadden we alles doorgesproken en daarna begon het echte werk. het is echt een top verleidster en ziet er ook nog eens geweldig uit! daarnaast kan je ook gezellig praten over van alles en nog wat als je nog wat tijd over hebt. een echte aanrader en ze zien me zeker nog wel een keer!

                            Comment


                            • #64
                              Weer een geweldig uur met Lieve gehad. Ik kan niks anders zeggen dat wat een top dame. Een echte liefhebster, mooi uiterlijk en ook altijd in voor een goed gesprek. Ik kom graag bij je

                              Comment


                              • #65
                                Ik was vandaag bij Lieve 🤩 wat een geweldige vrouw. Heerlijke tijd gehad. Stelde je meteen op je gemak, nam alle tijd en met de klik die we hadden toptijd gehad. Lieve je hebt er een vaste klant bij, dikke kus 😇, Ted

                                Comment


                                • #66
                                  Voor het eerst bij Lieve geweest. Om eerlijk te zijn vond ik de date wat tegenvallen in vergelijking met andere dames. Ik had het idee dat ze er geen zin in had. Misschien had ze een slechte dag of lag het aan mij. De volgende keer valt de keuze toch op een andere dame.

                                  Comment


                                  • #67
                                    Maandag 1 november een bezoek aan Lieve gebracht. Dit was mijn tweede keer met haar, maar nu had ik een uur geboekt omdat het eerste keer super was en ik echt zin had om zonder gehaast te ontspannen. Ik zou haar laatste klant zijn.

                                    Bij binnenkomst de gastvrouw betaald en daar zag ik haar weer. Gelukkig herkende ze mij nog en het was meteen gezellig. Lieve is een echte kletskous en daarmee maakt ze je meteen op jouw gemak.

                                    Uiteraard heb ik het pretpakket genomen en samen lekker naakt op bed gaan liggen. Hmmmmm zij kan ontzettend lekker zoenen en ze geniet er ook van. Het voelde vertrouwd en zij gaf ook aan wat zij lekker vond.

                                    We hebben een heerlijk uurtje gehad en ik kom zeker weer! Dank je wel Lieve!

                                    Comment


                                    • #68
                                      Vorige week een uur met Lieve doorgebracht. Wat een heerlijke vrouw met een lekker lichaam. Volop tongzoenen erbij 2 keer klaargekomen in een uur was super.

                                      Comment


                                      • #69
                                        De afgelopen week bij Lieve want als je iets belooft dan moet je dit ook nakomen. De vorige keer had ik dit aan haar beloofd.
                                        Door de gastvrouw naar de kamer gebracht en de financiele afwikkeling afgerond.
                                        Toen werd op de deur geklopt, en mijn eerste gedachte was Sinterklaas. Nee helaas, ik ben niet braaf geweest dus ik was blij dat het Lieve was.
                                        Ik werd hartelijk ontvangen door een lekkere tongzoen… daarna een heerlijke wasbeurt gehad.
                                        Daarna lekker naar het bed begeven om heerlijk elkaar te verwennen. Inmiddels heeft Lieve het record verbroken dus een serieus blijvertje kan ik wel zeggen.
                                        Daarna nog even nagepraat in bad. Best veel overeenkomsten tussen Lieve en mij gevonden.
                                        Wat ik niet zo snel bij een vrouw zou vinden.
                                        Eigenlijk is 90 minuten nog steeds te kort dus daarom de herhaling nog steeds zeer groot.
                                        tot de volgende keer Lieve.

                                        Comment


                                        • #70
                                          Ik hoop niet dat er een lock down voor HOD komt maar om hier voor op te zijn heb ik de reis naar Amersfoort gemaakt.
                                          Het kan niet zijn dat ik mijn favoriete dame voor langere tijd moet gaan missen.
                                          Gelukkig kon ik zonder reservering nog 45 min bij Lieve op bezoek. De tijd vliegt voorbij door de pret samen. Het heerlijk (tong)zoenen en de andere extra's blijft zalig.
                                          Ik hoop je snel weer te zien.

                                          ​​​​​​​

                                          Comment


                                          • #71
                                            In het verleden maakte ik regelmatig gebruik van escorts. Vervolgens heb ik een aantal malen een privehuis bezocht, en de laatste jaren keek ik met name naar Prive Ontvangst.
                                            Afgelopen maandag was ik onderweg en zou ik bij Amersfoort langs komen. Ik was nog nooit bij House of Dreams geweest, maar omdat ik een uurtje over had bedacht ik maar dat daar maar eens verandering in moest komen. Voor de zekerheid maar even gebeld en gelukkig was Lieve nog vrij.
                                            Ik kon House of Dreams eenvoudig vinden, en voor de auto kon ik ook een parkeerplaats vinden.
                                            Op de website staat mooi omschreven dat je vrij snel buiten zicht van de straat bent en dat klopt dus ook allemaal. Vervolgens aangebeld en binnen gelaten door de gastvrouw.
                                            Zij begeleide mij naar de kamer (met een inloopdouche) en vervolgens mocht ik wachten op Lieve.
                                            Dat is altijd spannend. Lieve is een hele leuke best wel aantrekkelijke vrouw. Ze stelt je snel op je gemak. Komt misschien ook wel door de mooie zachte G.
                                            Met Lieve de mogelijkheden besproken en haar pretpakket afgenomen.

                                            Leuke date gehad. Absoluut. Het was nog niet helemaal overtuigend goed, maar een ruime voldoende om in schooltermen te spreken.
                                            Het is natuurlijk een eerste keer dat wij elkaar hebben ontmoet, en ik kan mij heel goed voorstellen dat bij een volgende keer alles net wat makkelijker gaat.

                                            Wat er verder op het bed heeft plaats gevonden blijft lekker tussen Lieve en mij.

                                            Ik kom in de regel niet meer zo snel klaar. Daar gaat het bij mij ook niet om bij een date. Maar Lieve kreeg het toch klaar dat ik tot een hoogtepunt kwam. Dus zo goed was de date nou toch wel weer.

                                            Zeker voor herhaling vatbaar.

                                            Comment


                                            • #72
                                              Vandaag was mijn afspraak in La Cloche er niet en de aanwezige dames waren helaas niet mijn type. Kan gebeuren. Toen maar besloten naar House of Dreams te rijden in Amersfoort. Is tenslotte maar een minuut of dertig. Even gebeld om te kijken wie er vrij waren. Ik had alle geluk van de wereld. Lieve was vrij.
                                              Het was weer een heerlijk uurtje. Gestreeld over en weer, beiden kippenvel. Heerlijk gepijpt en toen ik opmerkte dat Roxy echt deepthroat ging liet Lieve even zien dat zij dat ook kon.
                                              Lieve heerlijk gevingerd en gelikt. Aan de geluiden te oordelen vond ze het heerlijk. Dat bleek ook wel uit haar klitje. Die groeide een factor drie. Enorm wat een klit krijgt die vrouw.
                                              Daarna het geheel afgemaakt met twee standjes. Het laatste standje met zicht op haar heerlijke slanke kontje.
                                              Kortom weer een onvergetelijke uur en Lieve bedankt en tot volgende keer.

                                              Comment


                                              • #73
                                                Ik had een afspreek met Lieve voor een uurtje. Ze was erg lief vandaar de naam Lieve echt goed bij haar past. Zij is erg aangenaam om een gesprek met haar aan te gaan. Het was een erg leuke gesprek waardoor ik me erg bij haar op me gemak voelde. Natuurlijk heeft ze mij op een vredige manier gepijpt. Ze deed het fantastisch.

                                                Comment


                                                • #74
                                                  Trio time.

                                                  Vandaag was het zover. Een bucketlist dingetje, fantasie van veel mannen… een trio.

                                                  Na wat speurwerk op de, voor mij inmiddels, bekende sites de keuze laten vallen op Linda en Angelique van dit privehuis (eerste bezoek voor mij, en alles wat hierboven over HOD beschreven is is helemaal correct).

                                                  Aangezien Linda niet was komen opdagen heb ik, o.b.v. goed geluk, de naam uitgekozen die mij het meest aansprak. En dat was Lieve. En wat een schot in de roos was dat. Kleine, beetje ondeugende, aantrekkelijke opdonder (voor een man van 50 jaar, grijs en ietsje (kuch) overgewicht dan).

                                                  Maar waar ik nog meer content mee was was de chemie tussen Angelique en Lieve. Ik had gekozen voor een lesbische trio. Wist niet eens dat dat een extra was ;-). Per dame moet je dan wel even € 100 euries bijleggen (samen met pzc bij Lieve voor € 50 en een uurtje trio sloeg de meter wel wat ver door, maar goed, iedere nieuwe hobby kost nou eenmaal geld). Het was iedere zuur verdiende euro meer dan waard. Ik ga niet in details treden, maar we hebben het hele boekje volledig nagelopen. Ik heb het idee dat wij drieën onwijs van elkaar genoten hebben, ik weet iig zeker dat ik genoten heb.

                                                  Beide dames zijn afzonderlijk van elkaar al begeerlijk, maar samen is next level. Kan het iedereen aanbevelen.

                                                  Herhaling 100% als de portemonnee het toe laat.

                                                  Comment


                                                  • #75
                                                    Lieve doet haar naam eer aan lieve dame mooi slank lichaam. Ik heb genoten met haar. Ze neemt de tijd en wil het je graag naar de zin maken. De seks was top! Pijpen waar ze de tijd voor nam, niet even snel omdat het erbij hoort maar gewoon met aandacht. Dat maakte het neuken ook veel geiler omdat we goed opgewarmd waren. En natuurlijk heerlijk in een paar standjes gedaan. En een heerlijk hoogtepunt gehad. Ik ging met een prettig gevoel weer weg en zal haar zeker nogmaals bezoeken.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X