Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juliana, Antwerpen, Vingerlingstraat 6-3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Juliana, Antwerpen, Vingerlingstraat 6-3

    Naam: Juliana
    Leeftijd: 21
    Uiterlijk: Roemeens
    Kleur haar: blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: nee
    Piercing: nee
    Tattoo's: nee

    https://www.redlights.be/prive-ontva...n-city-37.html

  • #2
    Mooi en vriendelijk meisje. Gekruld gekleurd (lila-achtig) haar. Ik schat haar ongeveer 1m60. Ze ontvangt van 17u tot 23u. Werkte daarvoor blijkbaar privé maar waagt nu haar kans in de raamprostitutie. Heeft duidelijk wel al wat ervaring en is zeer professioneel. Geeft je wel een GFE. Geeft kusjes over gans je lichaam en kijkt je aan met haar doordringende ogen. Komt zeer gedistingeerd over. Geeft een apart gevoel. Pijpen doet ze zeer goed en ook neuken in verschillende standjes waarbij ze zeer actief is. Kortom een leuke ervaring voor het tarief van 100€ voor 30min.

    Comment


    • #3
      Inderdaad een zeer professioneel en knap meisje! Waarbij het GFE gevoel er al vanaf de eerste ontmoeting er is.
      Zeker voor herhaling vatbaar!

      Hier de link met haar prachtige foto's
      https://www.redlights.be/prive-ontva...n-city-37.html

      Comment


      • #4
        Leuke sexy meid met leuk snoetje en volle borsten. Lekkere sex gehad standjes, goede blowjob en ook lekker opgeilen met tong en vingers, vond het een leuke en aardige geile meid, niets mis mee met deze Juliana!

        Comment


        • #5
          deze dame ook bezocht onlangs. Vrolijk en guitig meisje, ze heeft duidelijk plezier in wat ze doet.
          Ze was al uitgekleed voordat ik haar kon betalen. Mijn jongeheer viel ze aan alsof ze al jaren droog stond en echt heel nodig een beurt nodig had. Man wat een enthousiasme, goede pijpbeurt en lekker afgemaakt in doggy, ze keek mee in de spiegels naast haar bed. Ga haar zeker vaker bezoeken, ze staat er regelmatig in de avonduren. Ze is wel populair, dus je zult haar niet veel zien staan, er staat altijd wel iemand op haar te wachten die ook zin heeft.

          Comment


          • #6
            Beetje gehaast was ze wel, verder was het gewoon goed.

            Comment


            • #7

              Deze Juliana is werkelijk een prachtvrouw, ben er al verschillende malen geweest.
              Op het eerste zicht lijkt Juliana een beetje op het knapste meisje van de school, maar eens op haar kamer gedraagt Juliana zich als een "tijgerin" die U helemaal wil verslinden.
              Op haar kunsten is zeker niets om aan te merken, op alle gebied gaat dit tijgertje er voor 100% en zelfs meer.

              Naturelle schoonheid met prachtig lichaam en borstenliefhebbers worden hier vakkundig beloond.

              Comment


              • #8
                Echt een mooi meisje, goede pijpbeurt en uiteindelijk in doggy met mijn handen op haar mooie kontje lekker klaargekomen.

                Comment


                • #9
                  Ben al regelmatig bij deze tijger geweest... de laatste keer ben ik weer volledig gesloopt. Ik vind het een sympathiek en lekker mens met een top inzet. Ze laat geen millimeter van me los en met haar rondborstig bovenlijf gaat ze behoorlijk tekeer... . Helemaal fantastisch. Een absolute topper.

                  Nee botergeil en een perfect lichaam en dan ook nog eens zo aardig in de omgang, wat wil je nog meer. Wereldklasse, dat is Juliana.

                  Op Redlight heeft ze enkele nieuwe foto's geplaatst, maar in het echt is ze nog veel knapper.
                  https://www.redlights.be/prive-ontva...n-city-61.html

                  Comment


                  • #10
                    Juliana staat nu in de avond/nachtshift op Vingerlingstraat 7-1. Mooi meisje inmiddels 22, staat in apart wat feller (groenachtig) licht. Mooi naturel meusje met mooie zachte volle C-cup. Knap gezicht met spannende ondeugende ogen, verder goed sexy figuurtje en haar persoonlijke hygiene tiptop in orde.

                    Ik startte met 100 om te kijken hoe ze was en onze klik waa. Nu ze begon heel sensueel te teasen met haar tong en lippen en ook tussendoor oogcontact zoekende. Ook niet alleen op een sensuele manier, maar ook op een intieme manier. Dichtbij met haar gezicht en ogen, en haar tong en lippen zochten ook mijn nek en oor en dat geeft een extra positieve prikkel.🙃

                    Ook mijn tepels werden niet vergeten en kregen steeds meer aandacht van Juliana toen ze merkte dat ik er enorm van opgewonden raakte. Ook mijn pik kreeg de nodige aandacht via oliemassage waarbij ze ook af en op een geile manier haar speeksel op liet vallen. Haar strelingen over mijn hele lichaam gingen door ook bij mijn billen en kontgaatje waarop ik natuurlijk lichamelijk goed op reageerde en dat zou Juliana ook later onthouden😉

                    tussen door streelde ik haar en kwam ze ook in wisselende posities op bed naast me of voor me zitten terwijl ze afwisselend met haar vingers, nagels en mond met lippen en tanden mijn tepels te testen van erotisch tot geil tot kinky soft SM. Inmiddels had ik de tijd al erlsnvd omdat Juliana mij enorm opwond en we duidelijk een spelklik hadden.😉

                    Nu wilde Juliana ook mijn kontgaatje testen, en tot haar plezier merkte ze al snel dat ik veel kon hebben en 100% schoon was waarvoor ze me bedankte, omdat het dan ook leuker spelen is. Al snel had ze 4 vingers binnen terwijl ze met 1 hand mij bleef strelen en wisselend met mijn tepels speelde, en daarna een vuist en ze mij subtiel fiste.

                    Daarna wikde ze ook met speeltjes aan de gang dus tepelklemmetjes en een dildo waarmee ze mij anaal neukte. En al snel toverde ze een grote dikke zwarte dildo tevoorschijn welke ik ook goed kon hebben waarbij haar ogen ook steeds meer begonnen te fonkelen😎

                    En ze fluisterde I love this kind of kinky games, en ja dat was duidelijk zichtbaar op haar gezicht. Verder werd het ook tijd om haar met mijn tong te verwennen, eerst haar telels en daarna haar lekkere en mooie geschoren schone kutje. Ze betastte zichzelf daarbij steeds meer, erg lekker en opwindend. Daarna de finale waarbij ik masturbeerde, terwijl Juliana mijn tepels harder aanpakte met wisselend haar tong, tanden en nagels, totdat ik grommend klaar kwam. En een kleine aftertalk nam ik afscheid van dit kinky pareltje met goede looks en goede inzet qua servuce, en verdween ik richting mijn auto voor de thuisreis met een big smile op mijn gezicht😃

                    Comment


                    • #11
                      Voor de gewone sex ook een prima dame. Mooie aardige meid. Ook lekker om te beffen. Persoonlijk vind ik het dan wel jammer dat alles inclusief hoge hakken gelijk uit gaat. Dat vind bij voorspel maar ook sex (de hoge hakken) extra spannend.

                      Comment


                      • #12
                        Deze leuke sexy meid weer bezocht, ze is dus weer terug, en weer goede relaxte sextijd met haar gehad

                        Comment


                        • #13
                          Inderdaad, bijna constant bezet.
                          Ik heb toch het geluk gehad om haar nog eens te bezoeken en veel woorden zijn er niet voor nodig, gewoonweg adembenemend geil en onbeschrijfelijke goeie portie seks gehad.
                          Natuurlijk is het niet voor niets dat dit geil poppetje bijna constant bezig is, als je er telkens een uitstekende tijd mee kan beleven!
                          Topper!

                          Comment


                          • #14
                            Adverteert nu als ''Mistress Juliana''
                            Wat een prachtig lichaam in haar latexkleding😍
                            https://old.redlights.be/prive-ontva...s-juliana.html

                            Comment


                            • #15
                              ik heb er gewone sex mee gehad zoals ze altijd al deed, dus dat doet ze gelukkig ook nog, geil half uurtje , ze doet haar best

                              Comment


                              • #16
                                Beetje aparte meid maar wel goede sexservice en best geil, heeft alleen dus een aparte energie

                                Comment

                                Working...
                                X