Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Melanie, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Melanie, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    Melanie
    26-29 jaar
    Oost-Europese
    Brunette
    Slank
    1.60m
    A-cup (echt)
    Wel tattoo's
    Geen piercings
    Roken: ja
    Talen: Engels & Nederlands

    Donald trof gisteren een heel slank nieuw meisje bij House of Dreams. Brunette en alles zoals moedertje natuur bedacht had. Ontzettende lieve dame. Heel intiem en ik heb ook enorm mogen genieten van haar zachtheid en intense manier van vrijen. Heerlijk vol en speels tongzoenen, en haar ook lekker mogen verwennen met mijn tong. En natuurlijk ook lekker en met gevoel door Melanie gepijpt en in paar standjes geneukt en daar tussen door genoeg aandacht voor verder vrijen, strelen, aandacht etc. Kortom het een heerlijk uurtje met Melanie

  • #2
    Afgelopen weekend heb ik Melanie leren kennen en dat is goed bevallen. Ik vind haar mooi, op een girl-next-door-achtige manier. Geen model, geen opgepompt pornomeisje, maar gewoon een knappe jonge vrouw. Ze is vriendelijk en kwebbelig. Seksueel was het nog een beetje aftasten. Dat kwam ten eerste doordat zij nog geen routine heeft (ze doet dit werk nog niet lang) en ten tweede omdat ik erg voorzichtig was (ze is petite en ik was een beetje bang om haar pijn te doen). De seksuele spontaniteit zal wel toenemen als we elkaar beter kennen op dat vlak, denk ik. En dat gaat wel gebeuren, want ik ga zeker nog wel eens vaker naar Amersfoort rijden voor een uurtje met haar. Ze werkt alleen in het weekend.

    Comment


    • #3
      Ik had zo genoten vorige keer van Melanie dat ik weer wilde en zag dat ze vandaag niet bij House of Dreams zat maar bij hun andere privehuis in Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg, La Cloche dus https://www.privehuislacloche.nl/ , en dus snel telefonisch via de gastvrouw een afspraak gemaakt

      Melanie is een toppertje, lief, aardig, sexy, mooi en erg lekker met vrijen in bed. Ik was blij weer haar te zien en genoot van haar aandacht en aanrakingen. Tongzoenen, standjes en pijpen en alles wat daar tussen zat. Een meisje om te koesteren deze Melanie, en ik vind de kamers bij La Cloche veel fijner en mooier dan in Amersfoort.

      Comment


      • #4
        Had eigenlijk een afspraak gemaakt voor Ruby, maar zij wilde niet helaas.
        (overigens haar goed recht om te mogen/kunnen weigeren met wie ze naar een kamer gaat)
        Wel netjes dat ze het zelf persoonlijk kwam zeggen.

        Gelukkig waren en nog een paar andere dames vrij waaronder Melanie.
        Gekozen voor een uurtje met haar en tongzoenen als extra dienst erbij.
        Melanie is een mooie lieve hele slanke dame waar je lekkere seks mee kan hebben, gezellig kletsen of gewoon knuffelen.
        Zo was ons uurtje dus ook voorbij gevlogen.

        Comment


        • #5
          Melanie werkt vaak in het weekend en ik was dan ook wel een beertje verbaast dat ik haar vorige week dinsdag op de site van House of Dreams dat ze aanwezig zou zijn.
          Aangezien ik deze maand de smaak toch te pakken had en nog belangrijker de financiën het toelieten toch besloten om te bellen en een afspraak van 1 uur te maken met Melanie.
          ik was aangenaam verrast het is een mooie slanke dame had geen extra's erbij genomen waar ik achteraf wel spijt van had.
          Alles bij deze dame is van een prima niveau voor ik het door had was het uur al weer voorbij dat is vaak een goed teken.
          Ze werkt nog niet heel lang bij House of dreams en niet meer dan 1 of 2 dagen in de week maar ik ga mijn agenda toch eens porberen wat vaker aftestellen als ze weer aanwezig is. Had wel een goed gevoel na mijn bezoek overgehouden aan Melanie dus zeker herhalingsgevaar wat mij betreft!

          Comment


          • #6
            Ben via de voorstelronde gegaan, 2 dames waren vrij, rest bezet en ik koost voor Melanie. Slank meisje en ik had haar nog nooit gezien. Leuk snoetje en ook vriendelijk. Verder ook goede sex gehad met haar. Ze is gepassioneerd en servicegericht. Ik heb mij uitstekende vermaakt met Melanie kan ik zeggen

            Comment


            • #7
              Laatst was ik weer bij Melanie en dat was echt een plezier. Ze is een lief, leuk, zacht meisje. Een groot deel van de tijd lag ze bovenop mij, veel knuffelseks, soms even wat harder, soms even niet... het was echt zo'n super relaxed uurtje dat je dag maakt en ik ging bijzonder vrolijk de deur uit.

              Comment


              • #8
                Na mijn eerdere goede ervaring met dit gepassioneerde superslanke poppetje, had ik gisteren snel weer een afspraak gemaakt en dat werd een nog betere gepassioneerde gfe met Melanie. Iets wat deze dagen met dat koude regenweer ff een soort van paradijselijke moment is. 🙂

                Comment


                • #9
                  Dit is wel een toppertje hoor. Petit superslank figuurtje, leuke sexy snoet, en vriendelijk. Meestal 1 dag in het weekend aanwezig. Lekker actief tijdens de sex in bed, lekker gepassioneerd😃

                  Comment


                  • #10
                    Geil toppertje deze Melanie. Super slank figuurtje en kleine borstjes en een beest in bed hoor, en dat zou je niet verwachten als je haar eerst zo ziet. Ze kwam me ophalen met een ondeugende lach, dus ze had al plannen en dat was mij verobereren in bed als een geil sexhapje. En dat heb ik natuurlijk over mij heen laten komen. Ze werkt niet veel meestal 1 dag in het weekend, en zag nu dat ze vanavond er nog een keer is, het is dat ik niet kan anders was ik weer gegaan!

                    Comment


                    • #11
                      Vandaag een bezoek gebracht aan HoD. Deze keer weer gekozen voor een dame die ik nog niet kende, Melanie. Voorgaande recensies zijn allemaal waar. Ten eerste een prachte jonge vrouw. Slank, petit, mooie borstjes, strak kontje en een ontzettend lief gezichtje.

                      de seks is gewoon prima. Ze pijpt werkelijk fantastisch, streelt daarbij je ballen, Beffen is een genot. Het is daar van onderen mooi en fris. Tongzoen is perfect en ze neukt heerlijk. Na gepijpt te zijn, gebeft te hebben, heerlijk gestreeld te zijn, heeft ze mij heerlijk bereden. Gestopt vlak voor ik klaar zou komen waarna ze mij heerlijk met een handmassage heeft verwent. Ik zeg met name een handmassage. Het was geen aftrekken maar heerlijk masseren, ballen strelen, teder met gevoel. Ze hield me een kwartier lang tegen het hoogtepunt aan er voor zorgend dat ik net niet klaar kwam. Ik heb dit echt het “ ultieme genot “ genoemd. Ik moet echt zeggen dat dit voor mij iets onvoorstelbaars was. Een kwartier kreunen op het gevoel van een beginnende ontlading die dan net niet komt en een minuut later weer. Ik kan je zeggen dat dat voor mij een heel nieuwe ervaring was.

                      Verder is Melanie een vlotte prater, volwassen en intelligent. Helaas werkt ze weinig. Hooguit een keer per week een paar uurtjes. Ene kant jammer, andere kant geeft het wel iets van exclusiviteit als het je lukt om een afspraak met haar te maken.

                      Comment


                      • #12
                        Mooie brunette en toch heel gewoon. Heerlijk slank figuur. Leuk en vriendelijk snoetje. Goed uurtje zonder extra's gehad.
                        Gezellige praatster. Afspraak maken soms wel moeilijk. Tijd vloog om. Zeker voor herhaling vatbaar.

                        Comment


                        • #13
                          leuke babbelgrage slanke meid die ook met passie aan de gang gaat, en zo lekkere sex oplevert, ik vind haar leuk, ze werkt niet zoveel maar ik zal zeker haar nog een x bezoeken als ze er weer is

                          Comment


                          • #14
                            Begin September lukte het me eindelijk om een keer met Melanie af te spreken.
                            Ze is er niet zo vaak aanwezig dus het valt niet mee om om af te spreken.

                            De spanning die ik vooraf had was snel verdwenen toen ze de kamer binnen kwam.
                            Ze maakt het je erg na de zin, en je kunt haar ook lekker verwennnen.

                            Ik hoop haar snel nog eens te kunnen bezoeken.

                            Comment


                            • #15
                              Leuke petit meid en lichaam, ik vond haar sexy en ook vrolijk en goed gehumeurd in de omgang en volle aandacht en attentie tijdens de sex. Zeker het neuken zij bovenop vond ik geweldig!

                              Comment


                              • #16
                                Ik had de mooie gelegenheid voor een leuke seksdate met Melanie. Ze is een heel klein en lief poppetje. Als je haar op straat voorbij zou zien lopen, zou ze zeker je ogen vangen en je zou zelfs kunnen denken aan hoe je dat zoete sexy lichaam zou willen hebben. Ik heb haar toevallig betrapt toen ze net aankwam en nog in haar gewone kleren zat! Dus ik kreeg zo'n meisje te zien dat je over straat zag lopen en al haar kleren uittrok en zich klaarmaakte voor mij! Ik heb geluk. Hoewel ze niet vaak werkt, is ze zeker bekwaam in dit vak. Ze weet precies wat ze moet doen om je hard te maken. Haar sprankelende aanrakingen kunnen je zenuwen echt raken. De seks was geweldig met haar strakke kutje. Ze kan echt goed rijden en pijpen. Ik was bang dat ik haar zou verpletteren toen ze onder me lag, maar ze is niet zo kwetsbaar. ik kon zien dat ze een goed verzorgde vrouw is met goede hygiëne en een fit atletisch lichaam. Na afloop hebben we gezellig gekletst en ze is echt heel nieuwsgierig en aardig. Wat een geweldige tijd met een geweldige vrouw. ik kijk uit naar mijn volgende ontmoeting met deze vrouw, wanneer dat ook mag zijn.

                                Comment


                                • #17
                                  Laatst bij deze slanke en lieve Melanie een uur gereserveerd. De reservering verliep goed en bij aankomst werd ik door de vriendelijke gastvrouw naar de ontvangstkamer gebracht. Na enkele minuten wachten kwam Melanie eraan en er was gelijk een klik met elkaar. Omdat er op dat moment geen andere kamers beschikbaar waren moesten wij helaas in deze kamer verblijven. Jammer, want dit is een beetje een domper van mijn date met Melanie/HOD. Die kamer is niet uitnodigend om “de liefde te bedrijven” met wie dan ook. Met Melanie zal ik nog wel eens een afspraak gaan maken omdat dit een mooie slanke sexy vrouw is voor mij. Maar als ik weer in kamer 1 verder moet blijven ga ik weer rechtsomkeer!

                                  Gr. Kees

                                  Comment


                                  • #18
                                    Maar weer eens de (stoute) schoenen aangetroffen toen ik in amersfoort was en Melanie met een bezoek vereerd. Wat een lief en klein meiske. heerlijk geneukt in drie standjes en in missio klaargekomen. Toen ik kwam moet in Amersfoort het licht even zijn uitgevallen, zo hard kwam ik. Melznie moest er hartelijk om lachen. aanrader, tot gauw, lieve Melanie

                                    Comment


                                    • #19
                                      Melanie is een sexy tengere meid met vlotte kwebbel en ook goede sexskills. Ze is er niet vaak, dus altijd ff opletten op de planning wanneer ze er is om zeker te zijn van spannende tijd met haar.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Ik had twee weken geleden een blind date met Melanie. Het viel ontzettend tegen. Eigen schuld had ik maar geen afspraak moeten maken zonder haar gezien te hebben.Er was duidelijk geen klink. Melanie is zeker 10 jaar ouder dan de website aangeeft. Ze bood geen extra's aan . Dus kortom niet de date die ik voor ogen had.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Leuk meisje , werkt weinig, maar zag haar voor morgen donderdag weer op de planning staan😊

                                          Comment

                                          Working...
                                          X