Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Alexandra, Ruysdaelkade 131, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinkygirl Alexandra, Ruysdaelkade 131, Amsterdam

    Alexandra
    Roemeense
    1.65m
    Brunette
    C-cup
    slank
    27-28 jaar
    Engels sprekend
    Tattoo's: ja

    Ik had van de week plots zin om met het mooie weer ff langs wat ramen te wandelen en een leuke kinky meid te zien en naar binnen te gaan voor een kinky geile sessie. Maar ging er niet vanuit dat ik wat zou vinden, want ik wilde het even in Amsterdam Zuid doen de Ruysdaelkade en ik was tegen einde van de dagshift. Dame die ik in mijn hoofd had vertrok net en dus moest ik ff doorschakelen en hoe verrassend ik hoefde nog niet eens alle panden langs want op Ruysdaelkade 131 dus op de hoek en deze dag de rechterkamer zag ik opeens een slanke zongebruinde beauty staat in hoge zwarte laklaarzen met hoge plateauzolen. En een zwart slipje, en bh met een kinky touch. Een twintiger deze brunette en ik was gelijk overtuigd en liep er direct op af. Nou dichtbij vond ik haar nog lekkerder, knap geil gezicht, mooie ogen en prachtige body.

    Ik werd met een glimlach binnengelaten door deze Roemeense die zich voorstelde als Alexandra. Ik had haar echt nog nooit gezien daar, en ze vertelde dat ze voor de laatste lockdown daar ook werkte. Nou dan heb ik pech gehad dat ze toen niet vrij was wat ik nu wel begrijp of dat ik gewoon die keren dat ik er was zij niet werkte wat ook kan want zo vaak kom ik niet in Amsterdam omdat die meiden toch vaak wat meer gehaaid zijn vanwege het toeristje afwerk methode.

    Tijdens het uitkleden en extra hygiene activiteiten vertelde ik haar wat ik leuk vond en zag ik wat speeltjes in de vorm van strap on dildo van klein tot groter liggen. Mijn wensen konden, en Alexandra kwam vriendelijk, intelligent en professioneel en krachtig over. De pret kon beginnen, prettige ruime kamer met prima formaat bed en spiegels. Deze kinky schoonheid teasde mij geil met haar body en ook vingers en nagels op mijn tepels, maar ook haar tong en tanden. En ook anaal verkende ze mij anaal met 1 , 2 vingers en al snel meer toen ze merkte dat ik ervaren was en best wat kon hebben. Een kortere fist volgde omdat ik mijn orgasme nog niet moest hebben, Ik speelde met haar prachtige ronde borsten en tepels, streelde haar en ook een lekker strak rond kontje had deze meid. Haar beffen werd een opdracht, ze ging cowgirl reverse boven mijn mond zitten zodat ik haar fris gewassen geile kutje kon beffen, terwijl ze met haar vingers met mijn tepels kon spelen en ze ook mijn pik de nodige aandacht kon geven.

    Daarna volgde nog een lekker pijpbeurt en ik bleef onder de indruk van haar lichaam, geile uitstraling en laarzen en haar lach en ogen en ook haar laklaarzen. Ze wilde ook mij nog even neuken met een voorbinddildo en op wat ze al met haar hand gevoeld had pakte ze gelijk een grotere dikke zwarte dildo en neukte mij vakkundig en daar had ze duidelijk pret in, want ik kon wat hebben en lag als een geil sletje daar op mijn rug met mijn benen wijd terwijl Alexandra steeds harder ging neuken, en dat was geil mede door het oogcontact en uitzicht op haar prachtige lichaam en borsten. De finale zou fisting worden bij mij en daar kon ze ook aardig mee in de weer want ik was gewoon bloedgeil geworden en al trekkend en gefist worden door haar kwam ik tot een geile explosie.

    Nog een kort napraatje geen gehaast en ik ben voor 150 Euro , 45 min binnen geweest. En dat zal niet de laatste keer bij Alexandra wezen dat is voor mij wel zeker.

    Alexandra werkt de dagshift tot ca 18 uur en meestal 5 dagen per week. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen

  • #2
    Voor de kenners, ze noemde zich eerst jarenlang Nicole ook in Den Haag gewerkt

    Comment


    • #3
      Dank voor deze ontdekking en recensie fetishsex! Want naar aanleiding daarvan ben ik ook bij haar geweest. En het was sensationeel! Alexandra (oude werknaam Nicole ook destijds in Doubletstraat Den Haag) speelt een super kinkyspel met veel geilheid, erotiek, teasing en vol passie en ze is ook nog eens bloedmooi, intelligent, stunning body, en vriendelijk en service gericht in de omgang, en ook perfecte hygiene, en kamer met prima ruim bed, spiegels en airco.

      Mooie hoge zwarte laklaarzen van Pleaser , mooi zongebruind echt slanke body met prachtige ronde C cup, heerlijk zacht vol rond sexy kontje, knap gezicht, en mooie ogen, volle lippen, mooie slanke benen en body, grote tattoo op haar rug die deels via haar zij doorliep dacht ik. Stylish en ook heeft ze iets opwindends en geil zonder ordinair te zijn. Ik kreeg een topsessie waarin ze me gek maakte met haar lippen, tanden, vingers, nagels, tong en haar bod maar tussendoor het erotische geweld wist ze mijn tepels en kontgaatje ook te gebruiken. Van grote strap on, tot fisting en op het eind zelfs met haar voet. Maar ook haar op commando beffen (ze waste zich apart en fris daarvoor in mijn bijzijn) was geil terwijl ze boven mij zat en ook deels 69 uitvoerde en deels recht op boven mijn gezicht hing terwijl ze met haar nagels en vingers mijn tepels bewerkte. Ik kan nog veel meer schrijven en dat zal later komen, maar 1 ding is zeker deze kinky kanjer komt met stip mijn top 5 of zelfs top 3 binnen van dit moment, waar dames uit Den Haag in zitten zoals Miruna, Mrs. July, Stella, Roxy en uit Amersfoort kinkygirl Carina, Mrs. Vernice etc.

      Alexandra (Nicole) werkt overdags en volgende week is ze er op maandag , woensdag, donderdag en vrijdag tot ca. 18.00 uur op nr 131 hoekpand en dan kan het verschillen per raam, dus of 131 links, midden of rechts. Inmiddels meer brunette met wat lichte tinten qua haar.

      Comment


      • #4
        ze heeft de vakantie 1 week uitgesteld en was gisterenavond verrassend ook deel vd avond aanwezig op 131-2. Weer een lekkere kinky sessie gehad met erotische elementen van teasen met tong, tanden, nagels en die heerlijke slanke body met pracht borsten en billen en dat knappe gezicht. Meid met sterke attitude en intelligentie wat het voor mij ook spannender maakt. Verder goed tepelspel, beffen, teasen, goede doorpaal fuck met grote dikke strap on, fisting en haar borsten en tepels verwennen. Knap kinky toppertje!

        Deze week nog woensdag t/m vrijdag overdags aanwezig tot 18 uur, daarna enkele weken is ze op vakantie

        Comment


        • #5
          Ja top, dank, ben er al geweest, moest half uurtje wachten maar daar verscheen al snel deze beauty. Wel gelijk telefoon nr gescoord om via what's app voortaan een afspraak te kunnen maken want ze is druk bezet ook met klanten die langer blijven. Heerlijk geil kinky uurtje gedaan waarbij ze ook weer erotiserend mijn teasde en opgeilde met haar lichaam, tong en nagels. Haar laarzen die ik moest likken, en ook werd ik stevig genomen met een grotere voorbinddildo dan vorige keer, ze onthoudt dat goed waar ze gebleven is. Verder door haar knapheid zowel in gezicht als body is het al een genot met haar een bed te delen met erotiek en SM.

          Comment


          • #6
            Onlangs weer bij deze zeer goodlooking kinkygirl geweest en ik merkte dat ze min of meer ontwikkelt in het kinkyspel. Met ook voldoende erotiek. Zit momenteel wel bij mijn favorietjes

            Comment


            • #7
              Normaliter zijn haar werkdagen tot 18.00 uur: maandag, woensdag, donderdag & vrijdag meestal 131 links of midden raam.

              Comment


              • #8
                Vies koud regenweer met wind, maar daardoor minder mannen en eindelijk Alexandra kunnen spotten. Mooie kinky dame, ook slimme vrouw, en toplichaam en knap gezicht. Speelde leuk kinky spel met o.a. fisting, nipletorture, facesitting, tussen haar laarzen neuken, teasen, spanking en voorbindgedeelte. Vond haar zeker opwindend en de moeite waard nog eens te gaan bezoeken. Ontvangt alleen op de dag op dat hoekpand met 3 ramen op de kade.

                Comment


                • #9
                  Dit lekkere kinky ding is er weer.wel druk bezet maar gelukkig kon ik via app afspraken en zo op afgesproken tijd naar binnen. En lekkere kinky erotic sessie gehad met haar bekende acting game en geweldige body en laklaarzen als extra wapen ik heb genoten

                  Comment


                  • #10
                    Er was een tijdje over heen gegaan dat ik deze kinky beauty had bezocht. Maar daar stond ze weer in haar zwarte laklaarzen met dat goddelijke body en uitstraling. Dus weer genoten van haar lichaam en kinky fantasietjes die ze op me uitvoerde😉

                    Comment


                    • #11
                      Heeft deze dame tijdens de lockdown privé ontvangen achter het Surinameplein in Amsterdam of vergis ik me ??????

                      Comment


                      • #12
                        Nee dat heeft ze niet.

                        Comment


                        • #13
                          Werkt deze mega kinky dame nog op de kade?
                          ik ben er wel weer eens toe aan om flink onder handen genomen te worden door Alexandra.
                          flinke tijd geleden een leuk uurtje bij haar doorgebracht en behoorlijk klappen gekregen ook.

                          Comment


                          • #14
                            Jazeker, 😃

                            Comment


                            • #15
                              Net bij Alexandra geweest, druk bezet , werkt veel op afspraak, stonden denk 15-20 dames op de kade die het wel allemaal druk hadden. Alexandra met haar mooie body en koppie en die zwarte laklaarzen, geil kinky spel gespeeld met strap on en cbt en ook fisting bij mij. En haar laarzen likken en haar op commando beffen, verder dirty talk en goede blowjob en ze teast geil. Uurtje binnen geweest.

                              Comment


                              • #16
                                Ik zag haar ook gewoon staan, ging wel weer gelijk iemand naar binnen dus was helaas te laat maar goed, had weinig tijd dus moet nu helaas weg, ze zag er trouwens wel weer lekker uit.
                                Bezetting verder erg matig

                                Comment


                                • #17
                                  Ja ze is druk bezet en door uitbreiding kinky service heeft ze op dat gebied ook meer klanten erbij gekregeb, veel op afspraak of gordijntje open en de volgende klant rent naar binnen, mede omdat er minder aanbod is

                                  Comment


                                  • #18
                                    Lekker kinky ding blijft dit toch al moet ze wel oppassen met te hard of dwingend spelen waardoor ze soms even lijkt te vergeten dat je nog wel een betalende klant bent met wensen. Juist dat erotische tussendoor van teasen met tong of beffen vind ik zeer belangrijk in een sessie tussen de SM elementen door.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Zag haar onverwachts staan voor het raam bij 131 en dacht gelijk dit moet haar zijn, knappe slanke vrouw gekleed in een strakke zwarte body en lange zwarte laarzen. En ja hoor, heel spontaan vriendelijk stelde ze zich voor: Alexandra. Naast haar royaal bed lag voldoende speelgoed waarmee ze mij mee zou kunnen vermaken. Tijdens het uitkleden, opfrissen even de do en de don'ts besproken en het spel kon beginnen.


                                      Vakkundig werden mijn ballen heerlijk strak afgebonden terwijl ik lag op mijn rug op het bed en vrij snel was mijn beste vriend op oorlogssterkte. Zeker toen ze op mij kwam zitten en ze mijn tepels begon te bewerken. Haar mooie borsten werden ontbloot en werden heerlijk plagerig tegen mijn bovenlijf geschuurd. Vrij snel daarna werd de onderzijde van haar body opzij geschoven en werd haar heerlijk frisse flamoes voor mijn mond gehouden en mocht ik haar beffen terwijl ze mijn tepels en klokwerk plagerig kneep en sloeg.


                                      Op zich was dit al voor mij een zeer erotisch en opwindende aktiviteit/handelingen maar door haar overacting (overdreven gekreun en taalgebruik) tijdens het beffen begon ik mij aan haar te storen. Voordat we nog aan ander besproken handelingen zouden kunnen beginnen heb ik de hand maar aan mezelf geslagen om dit minder geslaagd intermezzo maar snel af te kunnen ronden.


                                      Het is een mooie spontane vrouw maar de sexuele klik tussen ons ontbrak volledig. De kans dat ik Alexandra nog eens zal gaan bezoeken acht ik zeer klein.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Gisteren liep ik op de kade op zoek naar een voor mij bekende dame. Helaas was zij niet aanwezig. Op 131 rechts zag ik een blonde slanke dame zitten in een lakbody en hoge laklaarzen. Ik dacht bij mezelf, dat zal best Alexandra kunnen zijn. Ik naar binnen en zij stelde zichzelf inderdaad voor als Alexandra. Dus jij bent the famous Alexandra, zei ik. Daar moest ze wel om lachen. Eigenlijk wilde ik een uur blijven, maar ivm een volgende afspraak had ze slechts een half uurtje voor mij. Beter dan niets, dacht ik.

                                        Bij het begin van de sessie begon Alexandra met mij tegen de muur te zetten en ze pakte mijn tepels direct hard aan. Helaas mocht ik haar niet aanraken. Maar ik werd er direct al opgewonden van. Nu wordt je eigenlijk al bij de aanblik van Alexandra direct opgewonden. Ze heeft een heerlijke slanke body, mooie borsten en een aantrekkelijk gezichtje en mooie make-up. Gewoon een vreselijk lekker wijf, om het maar even plat te zeggen.

                                        Alexandra speelt een mooi spel. Ze weet hoe ze iemand moet aanpakken. Waar ze wel een beetje voor moet maken is dat ze niet al te veel aan overacting moet doen. Mij stoort het niet, maar het moet niet doorschieten. Eenmaal op het bed inspecteerde Alexandra mijn kont en had al direct door dat ik geen beginner ben. Kies maar een dildo uit, zei ze, en ik koos voor de een na grootste. Deze schoof ze direct naar binnen en neukte mij hard. Dat voelde geweldig aan. Het half uurtje was eigenlijk te snel om. De volgende keer wordt het zeker een uurtje, want ik wil dat ze nog veel meer dingen met mij gaat doen. Zo voor de eerste kennismaking krijgt ze van mij een 10.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Van de week voor de tweede keer bij Alexandra geweest. Toen ik aan kwam lopen stond ze vrij. Dat geluk heb ik nu al tweemaal gehad. Ditmaal zou ik voor een uurtje gaan. Alexandra zag er waanzinnig in haar strakke jurkje en superhoge laarzen. Ze heeft mij weer heerlijk te grazen genomen. Mijn tepels kregen het zwaar te verduren. Ook ging ze aan de gang met een flexibele sound die de hele sessie erin bleef. Veel spuug in mijn mond wat ik zeer opwindend vind. Het grote pluspunt van Alexandra vind ik wel dat ze veel lichamelijk contact maakt, tot en met een heerlijke facesitting en een blowjob. Misschien wel daardoor kwam ik wat eerder klaar dan ik wilde. Gezellige napraat waarbij Alexandra echte belangstelling in mij toonde. Al met al ben ik nog lang niet op haar uitgekeken. Alleen er is een punt wat mij achteraf stoorde en dat is dat ik met 3 kwartier weer buiten stond en betaald heb voor een uur. Maar ik geef haar zeker nog een kans om dit goed te maken.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ik ben definitief op haar uitgekeken qua spel, te dominant en te hard en het erotische gedeelte is bijna weg. Ik merk dat ik niet meer ontspannen bij haar kan genieten of in de flow kan komen ondanks haar super looks en laklaarzen.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Alexandra kan het spel inderdaad hard spelen. Dat is mij ook wel eens overkomen. Maar dit heb ik toen duidelijk met haar besproken. En daar heeft ze zeker naar geluisterd. Zoals de zweep hanteert ze niet meer. Een paar weken geleden was ik nog bij haar. De erotiek was zeker niet verdwenen. Blowjob, likken, beffen en volledig naakt muv haar laarzen, het kwam allemaal voorbij.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Mooie en vriendelijke meid met intelligentie en lol in het kinky spel, ik ben dit jaar pas 2x of zoiets op de Ruysdaelkade geweest en moet weer eens die kant op gaan en orienteren, want voor mij zaten er wel wat dames maar vaak op de dag en dan ben ik drukker qua werk en is het lastiger voor mij te plannen. Toch dit voorjaar weer eens doen, en qua spel, kan je beste altijd helder communiceren met een dame dan bereik je het beste effect is mijn ervaring.

                                                Comment

                                                Working...
                                                X