Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Alexandra, Ruysdaelkade 131, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Vorige week had ik weer een date met Alexandra. In een redelijke korte tijd was dit volgens mij de zevende keer dat ik bij haar was. Ze stond mij al op te wachten achter het gordijn. Het weerzien maakte ons allebei blij. Gekleed in een rode body en haar hoge zwarte Pleasers zag ze er weer betoverend en sexy uit. Tijdens het uitkleden en wassen maakten we een gezellig praatje, maar toen ik naakt was begon gelijk de actie. Teasing en nog eens teasing, eerst aan de muur en daarna op het bed. Ze maakte mij weer helemaal gek. Krioelde over mij heen en overal plaagstootjes, likjes, kneepjes en spuug. Ze trok al gauw haar body uit en ik mocht haar mooie lichaam overal voelen. Ze bood haar vagina aan die ik uitgebreid mocht verwennen.

    Na verloop van tijd bond ze een strapon voor en ging daarmee aan de gang. Op mijn verzoek verwisselde deze voor een groter exemplaar. Voor de finale moest ik op mijn knieën. Ik kwam anaal klaar met een kleine zaadlozing. Alexandra dacht dat het gedaan was en ging van het bed af. Maar ik voelde dat er nog meer aan ging komen en trok mij af. Toen ze dat zag ging ze weer tegen mij aan liggen en geilde mij nog keer flink op. Dat noem ik nog eens service!

    Na afloop nog even gekletst over allerlei privézaken. Ik heb een klik met haar en ik geloof dat zij dat ook met mij heeft. Dat maakt dat ik graag weer eens terugkom. En gewapend met een extra blikje cola voor onderweg namen we uitgebreid afscheid. Alexandra, tot gauw.

    Comment


    • #27
      Door de vooral positieve recensies hier, haar ook eens opgezocht in het Amsterdamse waar ik niet graag kom, en nu daar eens rond gekeken. Ik signaleerde haar eerst niet en net op het moment dat ik naar huis wilde gaan stond ze daar opeens, en ik twijfelde geen moment dat dit haar moest zijn. Prachtige kinky verschijning in kinky outfit en dito zwarte laklaarzen dus direct op haar afgestapt. Best ruime kamer en bed, alles netjes en best wat SM toys etc uitgestald. Spannende kinky sessie met deze schoonheid beleefd en ik voelde mijn tepels en kontgaatje nog de volgende dag na gloeien.

      Ja weer eens wat anders mee gemaakt, en verandering is goed

      Comment


      • #28
        Leuke knappe meid die zich ook ontwikkelt in kinky spel en mogelijkheden. Want ze heeft ook steeds meer toys etc. Goede hygiene en vriendelijke intelligente lady. Is de moeitecm waard om even voor te wachten buiten😃

        Comment

        Working...
        X