Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sofia, Karin's Home, Rochussenstraat 99a, Rotterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sofia, Karin's Home, Rochussenstraat 99a, Rotterdam

    Naam: Sofia
    Leeftijd: volgens de site bouwjaar 1996
    Uiterlijk: Roemeens
    Kleur haar: zwart
    Lichaamsbouw: normaal
    Cupmaat: C
    Siliconen: nee
    Piercing: kan me niet herinneren; in elk geval niet opvallend
    Tattoos: nee

    'Ik hou van seks', staat op het profiel van Sofia op de website van Karins Home. Ik denk niet dat dat waar is. Net zo min als dat tongzoenen bespreekbaar is. 'I dont care what it says on the site, i never kiss", stelde ze duidelijk, nadat ze al even duidelijk had aangegeven dat ze niet wil dat haar kutje wordt aangeraakt. Beffen mag wel, mits zachtjes.
    Dus wat blijft er over? 'I give standard service only, no girlfriend experience or any like that'.
    Pijpen (niet slecht, ook zeker niet bijzonder), 69, neuken in twee standjes (met glijmiddel) en na de daad nog iets dat ze massage noemt.

    In haar voordeel: hygiëne was prima en onvriendelijk was ze zeker niet.

    Overigens was ik fris en fruitig, daar lag het niet aan. Ook dat een klik ontbrak, wat soms kan gebeuren, speelde hier niet, want haar mogelijkheden en vooral onmogelijkheden werden direct in de eerste minuut aangegeven.

    Ach ja. You win some, you lose some. :-)

  • #2
    Afgelopen woensdag bij Karin's home geweest kwam eigenlijk voor Chloe maar klant had verlengt. En toen vertelde de gast vrouw dat Sofia nog wel beschikbaar was en ik vond het een erg aangename meid. Had een uur geboekt 140 euro en waar voor me geld gehad. Erg leuke meid vriendelijk lekker in bad gezeten samen gepraat en toen ging ze heerlijk op bed liggen met de beentjes wijd zo dat ik die mooie strakke poesje van der kon zien en die was erg strak lekker even gelikt en toen wilde ze me heerlijk pijpen toen gingen we in 69 pijpen was een 7/10 waard en toen gingen we neuken eerst langzaam want ben zelf groot geschapen dus ze ging eerst on top toen wisselde we ging ik op top en toen doggy waar ik de rubber vol in spoot. En toen had ik nog 20min over gingen we voor een 2e ronde maar toen deden we lekker rustig en de laatste 10 min nog even gepraat over wat dingen.

    Het is een lieve meid en vond het me geld wel waard zeker voor herhaling vatbaar. En denk dat veel dames de ene dag meer zin heb dan de ander want Sofia werkt ook elke dag en dan heb je ook wel minder zin natuurlijk.

    Comment


    • #3
      Ff tussen door aangewipt voor een wip, had niet heel veel tijd. En Sofia was voor mij een leuke meid om even te ontladen, Pijpen en neuken en dat was lekker en in orde.

      Comment


      • #4
        Maar tongzoent ze nu wel of niet, want ik hou van een GFE

        Comment


        • #5
          Zo nu en dan bezoek ik dit leuke en keurige privehuis nabij de Euromast. Dat Rotterdam heeft wel iets en het is een prima adresje met leuke sfeervolle kamers en je wordt als klant netjes behandeld. Ik ging voor een korte date want ik kon ff tussen zakelijke afspraken in die ik in Rotterdam en Schiedam had, dus lekkere sex met pijpen en neuken en dat was prima in orde met deze sexy Sofia. Ze pijpt lekker en in 2 standjes kunnen neuken totdat ik klaarkwam en ook nog ff snel douchen daarna mogelijk

          Comment


          • #6
            nu werkt er een andere sofia toch? https://www.karins-home.nl/sofia/

            Comment

            Working...
            X