Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Chanel, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Ik zit ook in de leeftijdscategorie 65 maar heb geen enkele belemmering gemerkt bij Chanel. Gewoon vol er in voor een heerlijk potje sex met alles erop en eraan

    Comment


    • #52
      Chanel ken ik nog van Amersfoort Prive. Heerlijke donkere dame, of zoals ze zelf zegt: had je trek in een chocolaatje? Haar diensten en service zijn nog net zo goed als bij Amersfoort Prive moet ik zeggen. Als betaal je nu daar wel wat meer voor (hetgeen begrijpelijk is met deze inflatie, alleen mijn salaris is niet in dezelfde mate gestegen als de prijzen bij HOD). De date was heel plezierig en bevredigend, net als het praatje voor- en achteraf. Herhaling zal zeker een keer plaatsvinden.

      Comment


      • #53
        Chanel is terug van vakantie, dus besloot ik haar weer eens op te zoeken.
        Nadat de afspraak een paar dagen van tevoren vastgelegd was, Had Chanel haart werktijden gewijzigd. Na op de dag gebeld te hebben, kon na overleg (minder lang, maar Chanel bleef wel wat langer) de date toch doorgaan.
        Het voelde als thuis komen. Een date met een nieuwe dame kan leuk zijn, maar een date met een dame waarbij je elkaar (en elkaars lichaam) kent maakt een date veel relaxter.
        De passie die Chanel heeft is ongeëvenaard en zo mogelijk nog groter na haar vakantie. Dit uitte zich gedurende de hele date, tijdens het kroelen, knuffelen, zoenen, pijpen, beffen, neuken en alles wat daarbij komt kijken.
        Daarnaast is de zorgzaamheid van Chanel ook een pluspunt. Na afloop een washandje met water op temperatuur in plaats van 'daar zijn de tissues, jij red je wel?' wat sommige dames doen. Het is misschien een klein gebaar, maar het voegt zoveel toe aan een date. Het is een voorbeeld van het persoonlijk maken van een date met Chanel in plaats van dat het louter een zakelijke transactie is.
        De tijd gaat tijdens een date met Chanel altijd veel te snel voorbij, maar dat is uiteraard een goed teken. De vraag of ik vaker bij Chanel wil komen lijkt me wel duidelijk


        Comment


        • #54
          Wat is ze toch een prachtige vrouw. Ik kom je snel weer bezoeken.

          Comment


          • #55
            Ondanks de voorspelde ijzel, toch afgelopen weekend een autoritje naar Amersfoort gemaakt om Chanel eens in het echt te mogen bewonderen. De entree van het huis in Amersfoort is makkelijk te bereiken, en wandelde makkelijk nadat ik de auto had geparkeerd het steegje in. Daarna even de financiën geregeld met een alleraardigste gastvrouw.En wat een mooie tropische verrassing was dit zeg. Het mooie aan Chanel vind ik dat ze de klant (mij dus) volledige aandacht geeft, en dat is een heerlijk gevoel.

            Het zoenen en de seks waren echt heerlijk, en daarna bleek Chanel ook nog eens een uitstekende gesprekspartner te zijn. Ze zei toen ik wegging dat ik nog moest uitkijken voor de gladheid, maar dat ik helemaal goed gekomen hoor Lieve Chanel.

            Comment


            • #56
              Al voor de Kerst een afspraak gemaakt voor een date met Chanel afgelopen dinsdag. Twee dagen rondgelopen met een fijn gevoel om haar weer te mogen zien na een maandje of vier. Om in een roes te komen van haar verleidingskunsten en haar de leiding te geven in ons spel. Wat kan ze dat goed! Ho, ho, ho. Ik voelde me de Kerstman, bedolven onder zijn eigen cadeaus. Ik voel me weer 15 jaar jonger met haar. Chanel is in 1 woord: Heerlijk!

              Comment


              • #57
                Dit is een ware nympfomane. Voor mij persoonlijk een iets te druk en aanwezig persoon, maar eerlijk is eerlijk, Chanel is wel vol sexenergie en ik moetst ff bijschakelen tijdens de date qua energie, want ze gaat er vol voor in de vrijpartij!

                Comment


                • #58
                  Onlangs weer Chanel een bezoekje gebracht. Was weer een heerlijk halfuurtje. Vol met energie en wat kan deze meid zoenen...... zo passievol. De tijd vliegt altijd voorbij met haar. Uitermate bevredigend verloop van de date. En ik kijk alweer uit naar een volgende keer.

                  Comment


                  • #59
                    Beetje zelfvoldane dominante dame, maar de sex is als een vulkaan die explodeert, en dat deed ik 2x bij haar. Wat een intens geil wijf.

                    Comment


                    • #60
                      Chanel moet je gewoon nemen zoals ze is. Het is een super geile dame die er zelf ook van geniet. Doe er je voordeel mee en geniet van een lekkere GFE met haar!!!

                      Comment


                      • #61
                        Ik neem tegenwoordig standaard tongzoenen en beffen voor guilty pleasure met deze schoonheid. Als je dat doet gaan alle remmen los en is ze niet meer te houden. By the way ze heeft ook een lekker sappig poesje wat ze graag laat verwennen 😜

                        Comment


                        • #62
                          wippertje09 wat kost beffen en tongen en pzc bij haar?

                          Comment


                          • #63
                            Voor een redelijke prijs heb je een heerlijke GFE met haar. Prijs kun je vooraf of op de kamer met haar bespreken. Ze wil je graag ook eerst zien vooraf of er een geile klik is. Tuurlijk doet ze het voor € maar ook voor haar plezier
                            Last edited by wippertje09; 24-01-2023, 08:10.

                            Comment


                            • #64
                              Plezier is dan tot medio maart, want dan stopt ze ermee😉

                              Comment


                              • #65
                                Wat een heerlijke vrouw, de Chanel. Ik heb het pretpakker erbij genomen, en dat was loeigeil. Ik zit ook in de leeftijd zestig plus, maar ik heb niets gemerkt dat ze dat een probleem vindt. In tegendeel, ze tongt en pijpt er geweldig op los en heb haar ook in haar mond geneukt, zonder condoom. Na drie standjes kon ik het niet meer houden, en ging de orgaskraan keihard open. Heerlijk, dank je wel lieve Chanel, tot gauw.!

                                Comment


                                • #66
                                  Lieve Chanel,

                                  Gisteren na een poosje weer heerlijk bij jouw geweest voor 2 uurtjes. Wat vliegt de tijd toch met zo een heerlijke sexgodin. Je bent met recht een black beauty.

                                  Aan alle mannen wanneer je echt zeer goed verwent wil worden en de ultieme GFE meemaken dan moeten jullie er snel bij zijn. Helaas zal deze parel tot uiterlijk 29 maart te bezoeken zijn. Daarna gaat ze helaas stoppen. Een heel groot verlies voor deze industrie en voor House Of Dreams. Geniet van haar zolang het nog kan.
                                  Ik zal ook zeker nog een keer van haar gaan genieten.

                                  Comment


                                  • #67
                                    Na alle goede berichten over chanel ook maar eens een afspraak gemaakt. Wat is ze mooi en geil, alles op het randje van porno en GFE. Lekker geneukt, in haar klaargekomen, met condoom uiteraard. ZEker de moeite waard en honderd procent herhalingskans. Dank je wel, lieve Chanel

                                    Comment


                                    • #68
                                      Onlangs 45 minuten met Chanel afgesproken. Ik wilde eigenlijk weer een trio met 2 exotische vrouwen, maar Jessica die nieuw is was bezet.
                                      Chanel stelde voor om Jessica te laten komen na onze afspraak om het af te maken.
                                      ​​​​​​En daar zeg ik geen nee tegen!

                                      ​​​​​​BIj Chanel het volledige pakket genomen en dat heb ik geweten. Wat is ze een heerlijke teaser! Ze maakt je helemaal gek. Ze ging er zo in op, dat de gastvrouw moest melden dat het tijd was.

                                      Ze had me helemaal opgegeild en toen Jessica het af kwam maken was het al snel gebeurd. Een heerlijke donkere dame die bekend is als als Romy bij Amersfoort Prive.
                                      Net als Chanel iemand die haar vak verstaat en je met een tevreden gevoel naar huis gaat.

                                      House of dreams boft met deze 2 exotische toppers!

                                      Comment


                                      • #69
                                        Wat. Een. Sensatie. Niet te geloven wat een energie deze vrouw heeft en geeft. Ze begon meteen met een flinke zoenactie. Daarna samen wassen en vervolgens heerlijk gepijpt. Ze kwam eerst op me zitten en toen... superdoggystyle!!!!!!! Wat ontzettend geil. Als afsluiting een heerlijke pijpbeurt zc in combinatie met een prostaatmassage. Zo genoten! Dank Chanel, be careful what you wish for

                                        Comment


                                        • #70
                                          Ze stopt er wel mee deze maand.

                                          Comment


                                          • #71
                                            Ja nog een maandje de kans voor een hete date met Chanel

                                            Comment


                                            • #72
                                              Vanmiddag weer! Zoveel zin in!

                                              Comment


                                              • #73
                                                Maar morgen niet 😢

                                                Comment


                                                • #74
                                                  Ach 3 dagen per week aanwezig, is het niet voldoende?

                                                  Comment


                                                  • #75
                                                    Aan alle moois komt een eind, maar Chanel blijft een toppertje tot het einde! Alles er op en er aan als je het pakket uitbreidt: tongzoenen (onovertroffen), pijpen, beffen, wat niet eigenlijk. Chanel tot snel 🤪

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X