Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Chanel, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Chanel, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    Naam: Chanel
    • Nederlands – Amerikaanse
    • 35 lentes
    • 1.60m
    • Zwart haar
    • Bruine ogen
    • C-cup Borsten (echt)
    • Normaal postuur
    • Wel tattoo’s/geen piercings
    https://www.privehuishod.nl/chanel/

  • #2
    Eergisteren voor het eerst Chanel bezocht bij HOD in Amersfoort en daar heb ik geen spijt van! Als je het over sex hebt dan was dit ECHT Sex! Het begon al gelijk na binnenkomst in de mooie grote kamer met airco, ze begon me gelijk te zoenen en kwam op mijn schoot zitten. Daarna de extra’s besproken en het stukje hygiëne. Ook tijdens het wassen bleef ze vol overgave tongzoenen! En voor dat ik het wist had ze mijn inmiddels flink steigerende lid al in haar mond. Vervolgens op het grote bed gaan liggen en toen ging het spel pas echt beginnen. Pijpen, beffen vingeren, tongzoenen en haar in diverse standjes geneukt. We moesten regelmatig even stoppen om elkaar niet te snel een hoogtepunt te bezorgen! We hadden ondanks de airco alletwee de zweetdruppels op ons gezicht het was echt steamy! Uiteindelijk in missionaris stand heerlijk klaargekomen! Ik heb er echt van genoten en ik weet zeker Chanel ook! Dus nogmaals, dit was sex zoals sex bedoeld is! Dank je wel Chanel! 😘

    Comment


    • #3
      Ja dit is zeker een geile donder, had gelukkig kamer met airco dus het neuken kon lekker wild en dat dus ook gedaan, verder lekker geil gepijpt en ook vol tongzoenen erbij genomen om het geile feestje compleet te maken. Daar was helemaal niets mis mee, gewoon goed geil en volle aktie!

      Comment


      • #4
        Wow wat een aanwinst voor HoD!! Toen de dames zich voorstelde was de keuze voor mij als liefhebber van donkere dames geen moeilijke. Ze is nog veel mooier dan op de foto's en ontzettend geil. Eenmaal op de kamer stelt ze je direct op je gemak en begon het zoenen wn knuffelen meteen. Ook het intieme gedeelte was top, iets te goed waardoor het jammer genoeg al snel gebeurt was bij mij... Daarna nog even lekker gezoend en geknuffeld en toen was de 3 kwartier alweer voorbij! Mij zie je zeker snel weer terug Chanel!

        Comment


        • #5
          Hierbij een recensie over Chanel. Ik heb haar al een paar keer bezocht toen ze nog bij amersfoortprive werkte. Het is een heerlijke vrouw. Een echte girlfriend ervaring. Ze doet heel actief mee en geeft ook aan wat zij lekker vind. Een echte aanrader.

          Comment


          • #6
            Verleden week heb ik Chanel bezocht en potverdorie, wat een lekker ding is zij! Ze viel op mij aan alsof het maanden geleden was dat ze voor het laatst een man had gehad en dat is in haar beroep toch niet een heel waarschijnlijk scenario. In elk geval heeft ze een enorme seksdrive, veel energie, een goed humeur en zeker ook een klik. Ik heb van haar genoten en dat zal ik zeker vaker gaan doen.

            Comment


            • #7
              Gisteren voor het eerst in HOD in Amersfoort geweest. Ik had op basis van de foto's en reviews een afspraak met Chanel.
              Wat een geweldige mooie vrouw met een waanzinnig figuur. Ik heb enorm van haar genoten en zij van mij, dat liet ze duidelijk merken.
              Ik kom zeker bij haar terug.

              Comment


              • #8
                Een date gehad met Chanel deze dame laat er geen gras over groeien. Toen we in de kamer waren ging ze op mijn schoot zitten en begonnen we te tongzoenen, en maakt ze mijn broek open want ze wou kijken wat voor leuk speelgoed ik had meegenomen. Daarna met ze tweeën in bad wat ook al een genot was het speelgoed viel goed in de smaak ze bleef eraan zuigen, het feest ging verder in bed. HoD heeft er weer een mooie nieuwe dame bij die vol overgave haar werk doet.

                Comment


                • #9
                  Chanel wat een kleine geile opdonder is deze prachtig mooie vrouw zou jou zeker niet terleur stellen. Ik had van tevoren een afspraak gemaakt van wegen haar goede recensies op de kamer moest ik nog even op haar wachten want zij was nog niet binnen.
                  maar toen deze exotische schoonheid de kamer binnen kwam ging zij gelijk op mijn schroot zitten en krijg ik een lekker tongzoen onder het zoenen uitleg over extra handelingen al zoenend van elkaar kleding ontdoen dat was alleen maar de voorpret het echt feest moest nog beginnen deze beauty is een beest in bed en wat daar gebeuren is tussen channel en mijn.
                  Straks wil iedereen met haar afspreken ik wil alleen maar een keer winnen daarom schijf ik deze recensie.
                  (Chanel ik moet zeggen goedemorgen wat ben jij een lekkerding zie je snel dikke kus)

                  Comment


                  • #10
                    Nieuwsgierig door de verleidelijke foto's en recensies maakte ik een afspraak voor anderhalf uur met Chanel. Toen de kamerdeur openging zat ik ontspannen op de bank. Chanel kwam binnen en zoende me welkom. Ze kwam op me zitten en onderhandelde al zoenend en voelend over ondeugende extra's. Ze kleede me uit, trok me mee naar de wasbak om mijn jongeheer te wassen. Die stond al in volle glorie om verder onderhanden genomen te worden. En dat spel ging maar door. Wat een heerlijke vrouw, wat een heerlijk lijf, en wat een echte GFE. Chanel geniet zelf ook als je haar met respect behandelt. Ze ziet mij sneller terug dan met haar afgesproken.

                    Comment


                    • #11
                      Een geile en lekkere date gehad met Chanel. Bij binnenkomst kreeg ik te horen dat Chanel nog vrij was dus meteen voor 3 kwartier geboekt. Op de kamer aangekomen kwam Chanel meteen dicht tegen me aanstaan en begon me te knuffelen en te zoenen. Ze is een geile kleine donder met een heerlijk lichaam en rondingen op de juiste plaats. Heb een geile tijd met haar gehad en de kans op herhaling is zeer groot, bedankt Chanel en tot snel! Xx

                      Comment


                      • #12
                        Ik had een afspraak bij Hod met een andere dame , maar die was helaas ziek.
                        Tijdens het voorstellen werd ik gelijk enthousiast van Chanel.
                        Leuke klik en prima sexervaring voor 1 uur.

                        Voor mij een echte gfe ervaring en wederzijds respect, dit vind ik meestal nog belangrijker dan de sex


                        Dankjewel en tot volgende week.

                        Comment


                        • #13
                          Na jaren was ik vandaag in de gelegenheid je weer te ontmoeten. Het werd weer een prettig weder zien. Jij zat nog steeds strak in je vel en mijn domtoren stond ook fier overeind. We hebben samen van elkaar genoten. Bedankt en tot weder ziens.

                          Comment


                          • #14
                            na een aantal jaren chanel weer tegen gekomen het was als van ouds wat een geile meid is dat tig standjes en pijpen en niet mogen komen na een tijdje hield ik het niet meer en haar heerlijk volgespoten daarna melkte zij mij helemaal leeg met haar kutje (wel met condoom uiteraard) daarna nog een tweede ronde gedaan en als afsluiter nog een derde ook ze bleef maar gaan

                            Comment


                            • #15
                              Ik heb mij ook een half uurtje aan chanel vergaard, inderdaad ze blijft maar gaan een bonk sex, voor herhaling vatbaar!

                              Comment


                              • #16
                                Wederom een geile date gehad met deze dame, ze wind er geen doekjes om en gaat er vol voor.. had wel langer willen blijven maar had helaas te weinig tijd! Deze kleine geile seks bom gaat mij snel weer zien

                                Comment


                                • #17
                                  Vandaag weer ens naar HOD geweest. Afgelopen maandag een afspraak gemaakt met Chanel. Puur op basis van de recensies. Zoals ik al eerder heb aangegeven ben ik nog nooit tegen een teleurstelling aangelopen bij HOD of LC dus geboekt ( naar woord overigens, boeken) voor Chanel. Nu dacht ik dat ik de top van seksbelevingen wel had meegemaakt bij HOD en LC. Mooi niet dus. Chanel is onvergetelijk. Van de recensies over haar is geen woord gelogen. Ze weet je vanaf de eerste minuut tot echt de laatste minuut te verwennen. Daarnaast laat zij zich ook verwennen en dat is voor mij altijd het belangrijkste. Ze is fris en heeft een vlotte babbel en binnen een minuut lijkt het of je elkaar al jaren kent.

                                  Het mooie aan Chanel,is dat zij duidelijk de lead neemt maar daarin net niet te ver gaat. Op de juiste momenten vindt er een switch plaats en worden de rollen omgedraaid. Een prachtige ervaring.

                                  Dus voor wat betreft haar inzet, skills, mentaliteit is het in mijn ogen niet te evenaren.

                                  Daarbij komt dan ook nog het feit dat Chanel een bloedmooie vrouw is. Strak met de rondingen op de juiste plaatsen (genoeg maar niet te veel).

                                  Kortom: weer een grandioze ervaring. Chanel bedankt en zeker “tot ziens”

                                  En ja, waarom schrijven jullie geen recensies over ons?

                                  Groet Paul (echt 66).


                                  Comment


                                  • #18
                                    Ik ben nu een paar keer bij Chanel geweest en ik kan de positieve toon in de bovenstaande berichten alleen maar bevestigen. Als een GFE niet bestond, dan zou Chanel 'm uitgevonden hebben. Wat een heerlijke, lieve en leuke vrouw. Je vergeet dat je in een privéhuis bent als je met haar op bed ligt. Alles gaat zo gemakkelijk en vanzelfsprekend, alsof het, inderdaad, je vriendin is.

                                    Het begint al bij binnenkomst. Chanel is een mooie vrouw met alle rondingen op de goed plek, altijd gekleed in een of ander kek niemendalletje. Beetje zoenen, beetje vragen wat de wensen zijn en dan voort!

                                    Ik ga geen details geven van het vrijen zelf, maar zeg wel dat dat fantastisch is. Heerlijk klein lekker, lekker ding.

                                    Ik vergeet nog bijna het mooiste, die prachtige, aanstekelijke lach. Bij Chanel kom je niet alleen voor een potje vrijen, het is ook gewoon gezellig. Je kunt met haar over van alles en nog wat praten van geintjes tot serieus.

                                    Ik wil deze dama dan ook van harte aanbevelen. Een als je er toch bent, neem dan beslist het pretpakket boven op die standaard 120 euro. Iedere cent waard.

                                    Chanel bedankt, het is heel erg leuk met jou en zoals je zegt. When you're having fun, time flies. Zo is het maar net.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Lekkere donkere dame die je met huid en haar opvreet qua sex dan hoor, haha. Jeetje ik werd verslonden door haar wat ik helemaal niet erg vond! Vol zoenen, geilen, vrijen, pijpen, beffen en neuken alsof het een lieve lust is en 1 van de belangrijkste sporten op de Olympische spelen was. En dan had Chanel op zeker goud gewonnen!

                                      Comment


                                      • #20
                                        ook eens op de lovende verhalen afgegaan en geen spijt gehad. Chanel heeft mij in deze zware depritijd (ben ondernemer die hard geraakt wordt door de coronamaatregelen) even een uitvlucht gegeven en mijn hoofd ff op dat vlak leeg weten te maken. Alsof ze het aanvoelde of ze moet haar werk altijd met zoveel overtuiging, passie en plezier doen. Want het was een soort sexuele wervelwind die mij te pakken kreeg en mij ook 45 minuten lang omhoog tilde om na geweldige sex mij weer neer te zetten op aarde, al vloog ik nog wel wat qua gevoel in de auto toen ik naar huis toereed

                                        Comment


                                        • #21
                                          Chantal deze beauty is geweldig een genot puur natuur prachtige mooie rondingen lekker stevig knap kopie en een mooi brilletje lijkt deze schoonheid net op een school juf.
                                          Maar vergis je niet als zij klaar is met jouw zal jij haar haar niet snel vergeten zij heeft mijn prachtige Deeptroat herinnering gegeven die mijn⁵ na drie nog steeds een glimlach bezorgen.
                                          Deze beauty weet precies wat zij doet.
                                          Het enige wat nadeel is dat zij niet zo vaak aanwezig is dus houdt de site van HOD in de gaten en maak een afspraak.

                                          Comment


                                          • #22
                                            4 jaar geleden voor het eerst naar een DVP geweest en dat was met Chanel.
                                            Nooit meer de tijd gehad om weer met haar af te spreken tot deze maand.

                                            Ze stond op de agenda op zondag en kon een half uurtje vrij maken.
                                            En daar heeft deze exotic beauty-lover geen spijt van gehad. 4 jaar gelden was ik erg nerveus en nu met meer ervaring was het nog beter.
                                            Chanel is nog steeds hetzelfde en weet je helemaal gek te maken. Het hele pakket ging los en ik heb nog nooit zo'n intensief orgasme gehad!

                                            Ik kan iedereen Chanel aanraden.
                                            Het is een onvergetelijke ervaring met dit exotisch sexbeest!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Dit is een ondeugende en directe dame zeg, die selfmade foto's op de site doen haar geen eer aan, ze is mooier en een geil sexbeest. Ik wist niet dat ik zoveel zintuigen had en moest ook even wennen aan zoveel passie maar dat is dan een luxe probleem zoals ze dat noemen. Haar manier van zoenen, opgeilen, teasen, sexbeleving is van een zeer hoog niveau dat is wel duidelijk.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Chanel. House of Dreams.

                                                Nadat ik gisteren avond laat binnenliep bij House of dreams werd mij verteld dat het vrij druk was, en dat als ik geen afspraak had er nog maar 1 dame beschikbaar was. Een leuke gekleurde dame volgens de gastvrouw. Na even twijfelen of dit wel is waar ik naar op zoek was zei ze dat ze wel even binnen zou komen om zich te laten zien. Wat een prachtige dame. Geen moment getwijfeld nadat ik haar zag. Dit was mijn eerste ervaring met een donkere dame en ze zei dus dat ze moest gaan presteren. Ik kon merken dat ze vanaf het begin haar best deed om alles zo fijn mogelijk te laten verlopen. Heerlijk pijpen zonder. Damn wat kan ze dat goed. Prachtig lichaam. Lekker stevige billen. Heel volle mooie borsten. Ze is klein van stuk maar een heel pittige tante die je heerlijk fijn vast kan houden. Wat een fijn lichaam om mee te spelen en wat een uitzicht. Ze deed haar best om te zorgen dat ik niet te snel klaar zou komen omdat we elkaar zo geil maakten dat ze zelf ook zo lang mogelijk wou genieten. De beste ervaring met een vrouw die ik ooit heb gehad. Ze maakt je helemaal gek met haar lichaam en alle verschillende standjes. Lekker knuffelend zoenen en vingeren. Wanneer je haar haar gang laat gaan komt alles goed. Ze zorgt namelijk goed voor je. Ze pijpt alsof ze er helemaal voor gaat en vroeg me zelf of ik even in haar mond wou neuken. Om en om in verschillende standjes sex en dan weer heerlijk diep pijpen tot het moment daar was om het af te maken. Weer een condoom om en lekker in haar poes volgespoten terwijl ze je kreunend aankijkt alsof ze niet genoeg kan krijgen. Het was een hele hete avond met deze prachtige dame. De foto’s op de website laten niet goed zien hoe mooi en sexy ze is. Ik kom zeker nog een keer voor je terug. Ik heb nog niet genoeg van je geile trucjes. Ik ben er helemaal gek van. Ik denk dat je wel weet wie ik ben mocht je dit lezen. Vergeet je nooit meer. Xx die ene jongen

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Gisteren nog even Chanel bezocht, en wow wat een top vrouw. Ze is erg speels met een geweldig lichaam.

                                                  Ze is een godin in bed en ze kan er zelf ook heel erg van genieten. Ik heb voor tongzoenen en beffen als extra bij gedaan, en dat deed ze vol passie. Zeker een van de beste dames die ik tot nu toe bezocht heb. 10/10 ik kan haar aan iedereen aanraden

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X