Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Valentina, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Valentina, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

    • Zuid-Amerikaanse
    • 35 lentes
    • 1.75m
    • Blondine
    • Bruine ogen
    • G-cup Borsten
    • Normaal postuur
    https://www.privehuisalmere.nl/valentina/

    Na mijn allereerste ervaring met Kim van HOD ben ik verder gaan zoeken of het nog beter en mooier kan. Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden als je maar genoeg geld hebt, helaas heb ik het niet zo getroffen. In mijn zoektocht kwam ik daardoor al snel uit bij Valentina, zij heeft die zogeheten highclass look en uitstraling maar dan voor een schappelijke prijs. Ik was in eerste instantie wel een beetje aan het twijfelen gezien ze al wat langer meegaat en ik zelf nog nooit het bed heb mogen delen met een vrouw die ouder is dan mij. Echter had ik toch besloten afgelopen week voor een uurtje met haar naar Almere af te reizen.
    Daar aangekomen gierde de zenuwen door mijn lijf en ik moest nog even wachten tot ze er was.

    Toen ik haar eenmaal zag kwam mijn hart zowat tot stilstand ik kon niet geloven dat ik zo met deze vrouw naar de kamer ging, ik denk dat ze eerlijk is over haar leeftijd maar ze ziet er echt nog een stuk jonger uit en heel heel heel aantrekkelijk.

    Toen het liefdesfeest eenmaal begon kon ik echt heerlijk genieten van haar curves wow! dat is wel echt een hele mooie ervaring. Ze weet goed te strelen en op te geilen en 'helaas' kwam ik daardoor snel klaar maar wel ontzettend lekker.

    Voorlopig duurt het weer even voor ze in Almere is en Eindhoven is niet om de hoek voor mij, maar ik ga een potje apart houden om haar dan weer en wellicht langer te bezoeken! Bedankt Valentina.

  • #2
    Volgende maand heb ik een afspraak met Valentina. Dat is een fijn en spannend vooruitzicht. Dat gaat vast een mooie ervaring worden.

    Comment


    • #3
      De afspraak in september is niet doorgegaan, omdat Valentina haar vakantie had verlengd.
      ik kan het volgende zeggen: volgende maand heb ik een afspraak en daar heb ik nu al zin in.

      Comment


      • #4
        Inmiddels alweer een aantal weken geleden heb eindelijk een keer de mogelijkheid gehad om met valentina af te spreken. De foto's van haar spraken al maanden tot mijn verbeelding wat voor fantastische vrouw dit moest zijn. Gelukkig werd mijn verwachting overtroffen. Deze vrouw is echt uit een modeblad weggelopen. Ik had een uur met haar afgesproken, helaas was verlengen niet mogelijk want dat was het eerste wat bij mij op kwam. Desondanks een heerlijk uurtje met Valentina gehad en echt genoten van de sex, haar inzet en haar lichaam!. Ze is echt fluweelzacht, en alles in juiste verhouding en proporties. Helaas is ze niet heel vaak in Almere, dus het is voorlopig weer even wachten tot ze er weer is. Maar zodra ik weer de kans heb trek ik een speciaal spaarpotje voor haar open en boek ik haar 2 uur want ze is werkelijkwaar hemels!

        Comment


        • #5
          Onlangs heb ik Valentina bezocht in Almere. Ze ontvangt in een mooie en nette kamer. Parkeren kan voor de deur.
          Valentina ziet er qua uiterlijk fantastisch uit. Dat kun je op de foto’s zien. In een uur mag je bijna alles met haar doen en dat is legaal! Ongelofelijk! Haar lichaam met beide handen verkent en dat is lekker. Haar billen en borsten zijn heerlijk.
          Het uurtje is voorbij gevlogen.
          Voor volgend jaar heb ik een afspraak gemaakt.

          Comment


          • #6
            Eindelijk was het weer eens gelukt om met Valentina af te spreken, ze komt niet vaak in Almere, en eindhoven vindt ik erg ver weg.
            Alhoewel ik na deze ervaring toch aan het twijfelen ben om eens de moeite te nemen.
            Ze echt een afrodite, alles in de juiste proporties, ze gooit haar lichaam echt in de strijd.
            En man die borsten voelen heerlijk aan en kan je echt niet vanaf blijven.
            Daarnaast is ze echt heel sympathiek en weet ze perfect hoe ze een man moet laten genieten.
            Bedankt Valentina en hopelijk tot snel weer!

            Comment


            • #7
              Eerder deze maand na lange tijd weer eens bij valentina langs kunnen gaan. Eindhoven is voor mij echt te ver en je moet in almere geluk hebben dat het beide agendas matchen. Maar goed geduld is een schone zaak en bij valentina wordt wachten zeker beloond. Ze valt voor mij echt in de categorie highclass maar dan wel voor een schappelijke prijs. Ik heb een heerlijk geil uurtje met d’r gehad en zou dat zou nog 10x herhalen als het kon. Tot de volgende keer Valentina en bedankt!

              Comment


              • #8
                Na zeer zeer zeer lange tijd kwam het eindelijk weer uit, een date met Valentina. Gelijk maar weer een vol uur gebruik gemaakt van haar uitstekende diensten. Man wat een weerzien met deze vrouw van mij mag ze elke week naar Almere komen, helaas zal ik weer moeten wachten, maar dat zal het ongetwijfeld weer waard zijn!, bedankt valentina.

                Comment


                • #9
                  Twee weken geleden heb ik in Almere een bezoek aan deze dame gebracht. Zag 's morgens dat ze aanwezig was en via app snel een afspraak gemaakt. Ben er vol verwachting heen gegaan, na eerst even bezoekje aan mijn lieve en mooie kapster te hebben gebracht. Ontvangst ging moeizaam, weinig privacy deze keer. En de sessie is erg tegen gevallen. Had gevraagd om erotische sm sessie. Van sm weinig gemerkt. Wel heel veel poppers (in twee soorten), iets te veel eigenlijk. Tongzoenen mocht, maar ze vond mij iets te enthousiast. Wel mooi lichaam. Uiteindelijk deed ze haar kleren uit, maar intiem mocht niet. Door al de poppers verdween mijn erectie als sneeuw voor de zon. Moest zelf zorgen voor erotische ontlading. De minimale sm/kinky acties moesten op mijn initiatief. Voor mij duidelijk: deze dame niet weer, uur niet eens volgemaakt. En daar had ik geen spijt van.

                  Comment


                  • #10
                    I visited valentina two times now.
                    1 time was a normal appointment for 2 hours with intimacy.
                    She took the lead her way and i was already turned on by the talk we had cause she clearly is an alpha woman with confidence, dominance and she knows her tricks.

                    She has a beautiful body and face, young but matured.
                    huge curves with a slim waste. Valentina is a class woman with good sexual skills, she sticks to the appointment.
                    i enjoyed for 2 hours.

                    2nd time was in almere bdsm, she was dressed in latex and gave the experience i wished for, everything came back like i wrote to her and she was clearly very skilled and experienced as a dominatrix. I have the feeling we connect good and the third meeting is already on the planning.

                    dear valentina, thank you so much for being my one and only mistress.
                    saludos🖤

                    and for other people….
                    Never mix your appointments, so dont think she is gonna have massage/sex for 30 minutes and then last 30 minutes do bdsm. 1 hour appointment for her is one of the two, not a mix, that’s what she told me, ive had a proper 2 hour BDSM session and i was tested, better believe me. Only very little ladies have her energy and talent, be respectfull to her please🙏🏻👍🏻

                    Comment


                    • #11
                      Valentina is een sexy vrouw met grote borsten. Ze weet hoe ze een man moet verwennen.
                      Ik bezoek haar een paar jaar. Valentina weet me elke keer weer te verrassen op een positieve manier!
                      Vorig jaar is ze uitgeroepen tot #2 van kinky en dat is volledig terecht. Ze is mijn droomvrouw. Valentina is een bezoek waard. Als Valentina op je zit tijdens de daad, dan heb je een fantastisch uitzicht.

                      Comment


                      • #12
                        Uitgeroepen door nr 2? In wat? Waar? En wie waren nr 1 en 3? Linkje?

                        Comment


                        • #13
                          https://www.valentina-secrets.com/

                          Vorig jaar kon je stemmen op je favoriete vrouw die adverteert op kinky. Valentina is als 2e geëindigd. De nummers 1 en 3 weet ik niet.

                          Bekijk haar website en dan kun je de beslissing maken om haar te bezoeken of niet …

                          De 1e woensdag van de maand is Valentina bij privehuisalmere.

                          Comment

                          Working...
                          X