Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mistress Tess, Domina & Bizarr Studio Elegance, Frankfurter Ring 139, München

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mistress Tess, Domina & Bizarr Studio Elegance, Frankfurter Ring 139, München

    Mistress Tess
    22 jaar
    160cm
    Cup C
    Groene ogen
    Brunette

    https://domina-muenchen-tess.de/

    Ik was de eerste slaaf van Mistress Tess vandaag, ik kom thuis en wil gelijk schrijven over deze geweldige vrouw. Ik zit nog steeds in een roes en ik heb spijt dat ik maar één uur heb afgesproken met haar (maar gelukkig komt er een vervolg). Haar foto's zijn verbluffend mooi maar het is altijd even afwachten vooral hoe de klik is in 'real life'. Bij het ontvangst sloeg de vonk bij mij gelijk over. Ze is slechts 22 jaar, maar wat een vrouw. Heel sensueel in prachtig latex waarin haar fraaie rondingen perfect uitkomen. Een intelligente en fijne meid waar ik gelijk een leuk gesprek mee had. Ze moest nog een beetje wennen aan de ruimte en waar alles was. Ik al vaker hier geweest bij andere Meesteressen en wist ook de douche dus makkelijk te vinden :-)

    Terug van het douchen sloeg de sfeer om. De fijne meid pakte dit overgangsmoment aan om haar dominante kant te laten zien. Maar geen act, het past haar. Ze kroop al snel in mijn brein en wist mijn onderdanigheid aan te spreken. Ik moest op mijn knieen en een inspectie volgde. Met een zweepje in haar hand liep ze tergend langzaam een rondje om mij heen. Het zweepje liet ze langs mijn lichaam glijden, over mijn gezicht, en een paar zachte tikjes op mijn pik die al keihard was. Een lachje terwijl ze de tikjes uitdeelde kwam uit haar mooie mond. Ik was goedgekeurd en ik werd verzocht naar het bed te gaan en daar op te gaan liggen. Ik stond op, maar dat was helemaal fout. Met een sneaky glimlach vroeg ze me: 'What are you doing? Did I tell you to stand up?". Ik moest op mijn knieen richting het bed, dat was de bedoeling. Oeps, beter luisteren!

    Op het bed bond ze mij vast, blinddoekte me en verkende mijn lichaam verder met haar zweepje. Zoekende naar de gevoelige plekken op mijn lichaam. Tikkend op mijn tepels, strelend over mijn nek en mijn benen. Ik hou helemaal niet van CBT en dat had ik haar ook laten weten vooraf. De onverwachte aanraking van de zweep tegen mijn ballen deden mij huiveren, maar het was maar een streling. Geen enkele pijn dus, maar de mindplay was er. Zo heeft ze op meerdere momenten in de sessie mij op het verkeerde been gezet.

    Vanaf dit moment werd het een roes, waarbij ik het ene moment haar mocht aanraken en dan weer niet, waarbij het blinddoek op en af ging. De momenten dat ze mij langdurig aankeek nadat de blindoek af ging zijn in mijn geheugen gegrift. Ze is zo knap. Ze heeft flink met mijn tepels gespeeld, mij een facesitting gegeven onder haar perfecte billen, een flinke spanking gegeven met een paddle (het gloeit nog na, had ik om gevraagd) en uiteindelijk werd ik naar de sling gedirigeerd. Daar heeft ze mij lekker diep doorgeneukt. 'Do you think you are allowed to cum?' zei ze hijgend terwijl ze mij neukte. Ik smeekte erom, dat ik hoopte dat ik het verdiend had. Ik mocht mijzelf aftrekken en terwijl ze het tempo verhoogde kwam ik met flinke stralen hard klaar!

    Hijgend lag ik in de sling, lachend keek ze mij aan. Ze liet me even een minuutje liggen zodat ik op adem kon komen en maakte mij toen los en hielp mij weer op beide benen. Ik moest nog even op het bed zitten, want m'n benen trilde nog na haha. Ze liet mij rustig landen en de Domina veranderde weer in de leuke intelligente meid. Ik kon weer even douchen en we namen hartelijk afscheid.

    Ik zei dat ik haar graag snel weer hoopte te zien, ze gaf aan dat ze zondag nog wel plek had op haar laatste dag. Ik ben verbijsterd dat haar agenda nog niet helemaal gevuld is, dat zie je toch niet vaak bij zo een topper. Voor de portemonnee misschien niet verstandig (hoewel ze een lager tarief hanteert dan wat ze in Duitsland vraagt) maar ik heb voor zondag gelijk weer een sessie gereserveerd.

    Mistress Tess komt met stip mijn Top 3 binnen!

  • #2
    Nou ik heb Meesteres Tess uit Munchen vandaag ook mogen beleven in SM Studio Almere. En ik kan bovenstaande recensie ook beamen. De foto s kloppen. Mrs. Tess is wonderschone slanke beauty van begin 20. Zeer sensueel, vrouwelijk en prachtige ogen. Ik was even betoverd door haar. Ook zeer vriendelijk en intelligente dame met een wow uitstraling. Intelligentie bij een mooie vrouw vind ik altijd een extra sexuele energie geven.

    Het SM spel was goed opgebouwd, haar manier van bewegen, aankijken, contact zoeken en mindplay waren triggerend en opwindend. Ok ik miste misschien de mogelijkheid van beffen op commanda en bepaalde erotische handelingen maar Meesteres Tess weet zeker een erotische spanning op te bouwen waarbij wel zeker erotische aanrakingen mogelijk zijn binnen haar grenzen.

    Ik wilde haar dienen en haar body adoreren, en wilde ook door haar gebruikt worden en dat gebeurde ook door Mrs. Tess vol overgaaf. Mijn tepels werden getest van klemmen, nagels tot naaldhakken terwijl ik op een geile manier voor haar moest masturberen. Ze eiste van mij volledige overgave en ongeremde geilheid.

    En dat gebeurde ook, zeker toen ze mij nam met een big strap on. En later zou ook een geile intense fisting volgen en Mrs. Tess complimenteerde mij dat ik perfect schoongespeld was, maar hygiene is voor mij zeer belangrijk. In de sling schommelde ik heen en weer toen ze mij gebruikte en ik ook haar borsten mocht zien als extra prikkeling. Ook kaarsvet op mij kontgaatje werd gebruikt. Een facesitting terwijl ze mijn tepels nog even onder handen nam.

    Op het eind toen Mrs. Tess door had dat ik zeer geil was en mijn kontje zo soepel en schoon wilde ze deze gebruiken met haar voet terwijl ik op het bed lag. Zeer geil gezicht en interactie waar ik heftig gebruikt werd en uiteindelijk grommend masturberend klaar kwam.

    Wat een ervaring en wat een vrouw! Ik zou nu alweer willen!

    Comment


    • #3
      Ik ben ook 1 van de gelukkigen geweest en ik moet ook zeggen leuke en sympthieke en mooie Meesteres. Mooie uitstraling en prachtig kinky gekleed met gevoel voor detail, dat zijn ze in Duitsland wel gewend als SM walhalla, en haar Engels is ook prima. Spannende sessie gehad waarbij ik ook enkele keren haar ogen zag fonkelen dus ze gaat zelf ook in mindset goed mee in het spel. Ik baalde achteraf dat ik maar een uur had geboekt en na mij had ze al een andere slaaf ingepland, en vandaag zondag had ze nog wel plek, maar kon ik weer niet met thuis verplichtingen straks, dus zit nu nog maar even na te genieten en snel dit te tikken voor mijn visite komt voor de BBQ

      Half juni komt ze weer zag ik ook op www.smstudio-almere.nl/agenda dus grijp ik zeker die kans om dan een 2 urige sessie te boeken met deze voortreffelijke jonge Dominatrix. Mijn tepels gloeien nog na, een CBT was ook aan haar wel besteed. En mijn slavenkont heeft ook het 1 en ander te verduren gekregen. Maar ik heb alles in een soort roes beleefd omdat Mistress Tess ook een soort magische uitwerking op mij had door haar looks en uitstraling. Zeker een aanrader en haar tarief in Nederland is de 200 per uur, dus laat je niet afschrikken door haar Duitse prijs die ze in het rijke Munchen hanteert die op haar website staat

      Comment


      • #4
        Als jong groentje afgesproken met Meesteres Tess. Ik zal proberen het kort te houden. One of the lucky ones!

        Met knikkende knieën en een kloppend hart verscheen ik voor het pand in Almere. Gek genoeg had ik bij binnenkomst gelijk een warm gevoel. De aura van Meesteres Tess is something else.. niet per se haar elegante en diep karakteristieke verschijning doet het, maar haar aura en energie. Héél natuurlijk toegankelijk waardoor je je snel op je gemak voelt. Maar make no mistake about it; als ze eenmaal de Dominante rol aanneemt zal je het weten.

        Op m'n knieën om haar voeten te adoreren en vervolgens haar prachtige heels aan te doen. Kruipend naar het rad om vervolgens te worden vastgebonden. Riem om mijn nek (die zat best stevig; heerlijk), lichaam vastgebonden aan het rad, oogkapje op een een gag in. Wow!! Dat zie je alleen in films dacht ik. Let the fun begin!

        Volledig geabstraheerd van de werkelijkheid is hoe ik me daarna voelde. Wat was dat genieten zeg. Echt in 'subspace'. Vervolgens aardig hard gezweept op mijn rug en borst (beide kanten; ik hou van pijn). De striemen liegen er niet om. Attributen die ik niet kon zien maar wel voelen passeerde de revue. De angst en spanning met een oogmasker op en vastgebonden voelt zo diep fijn. Mijn tepels hebben het ook flink te voortduren gehad en de gloeiende pijn met in de wetenschap dat het is toegediend door Dominatrix Meesteres Tess is ongekend. Kaarsvet en tepelklemmen om maar wat te noemen. Mentale stimulatie at its finest. Pijn toegediend door iemand zoals haar is mentaal héél, héél erg stimulerend. Wetende dat achter elke handeling zo'n verschijning met innerlijk zit. Ze speelt de Dominantie niet. Ze is de Dominantie zelve. En dat voel je en kan je ook niet spelen.

        Wat mij het meeste bijstaat is de afwisseling tussen stevige pijn en haar tedere handen glijdend over je lichaam om vervolgens weer een flink pak rammel te krijgen. Een rollercoaster aan emoties. Dit is niet alleen een slimme Dominatrix getuigen onze interactie maar ook haar emotionele intelligentie liegt er niet om (EQ). En dat is wat deze Dominatrix zo compleet maakt. Het meest memorabele is hoe ze tussen de bedrijven door oprecht moet lachen als je kreunt en schrikt van de elektroschokken bijvoorbeeld. Een hele bijzondere Dominatrix.

        Mijn grootste angst als groentje was dat zo'n setting heel gemaakt zou voelen.. maar volgens mij genoot zij net zoveel als ik, al dan niet meer van het hele spel! Wat een eer. Elke cent waard. Vergeet niet dat ons leven bestaat uit herinneringen. Een herinnering met Dominatrix Tess wil je in je geschiedenisboeken hebben. Een utopische herinnering wel te verstaan. Sorry voor de lange tekst. Nogal extreem positief overvallen door deze ervaring. Prachtige ervaring. Find out yourself. Tijd om te gaan sparen! She will be back.

        Comment


        • #5
          vanmiddag in Almere bij deze goed uitziende Duitse jonge Meesteres geweest. Sprak ook Engels. Leuke sessie deels op een goede gynecologenstoel die je bijna nergens meer ziet. Ze weet met haar dwingende ogen en uitstraling je goed op te winden en anaal wist ze me ook goed op te rekken, ook een geil egingspel waarbij ze mijn orgasme steeds uitsteld, tot het een enorme eplosie werd van een orgasme uiteindelijk. Ook netjes kunnen douchen voor en achteraf, alles heel schoon en professioneel daar. Zeer tevree

          Comment


          • #6
            ze werkt nu nog alleen in Munchen zie https://www.bizarrstudio-elegance.de.../mistress-tess

            Comment

            Working...
            X