Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shemale Emilly, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Shemale Emilly, Amsterdam

    Uiterlijk:
    Lengte 1.60m
    Borsten b/c cup
    Penis 14 cm
    Halflang donker haar.
    Mooie ronde natuurlijke billen

    Mijn favoriet. Ook ken ik haar al jaren. Beetje een aparte in het wereldje. Ze woont hier al bijna 25 jaar. Spreekt heel goed Nederlands. Maar houdt zich ver van haar landgenotes die je vaak ziet feesten op facebook. Maakt niet uit. Ze is prachtig nog steeds. Kleine zeer vrouwelijke shemale waar alleen haar borsten gedaan zijn. Meisjesachtige uitstraling. Niet echt groot geschapen. Ik kom alleen prive bij haar. Maak telefonisch afspraken. Tja wat kan ik erover zeggen? Ze is perfekt. Sex is beter dan met wie dan ook. Gfe is een understatement. Ze is mooi, superschoon. Je kan haar rustig neuken en meteen daarna je tong in haar kont steken. De sex is geweldig. Nadeel id dat bijna iedereen nadelig bij haar uitvalt. Naar mijn mening is niemand zo lekker als zij. Ze moet je wel vertrouwen. Ik heb haar ooit eens gevraagd waarom ze niet op kinky adverteerd en het antwoord was dat ze niet weet wie ze dan binnenhaalt. Klinkt verstandig. Op de wallen heeft ze het altijd druk vandaar dat ik prive ga. Kost me redelijk wat parkeer geld want het blijft niet bij een uur. Maar ik ben verslaafd...mijn god wat is ze zalig.
    Last edited by Pietapegeras; 04-06-2021, 17:19.

  • #2
    Ik ben ook een aantal keer bij haar binnengewipt. Je moet echt mazzel hebben, dat ze net achter haar deurtje staat. Ondanks dat ze het gewoon retedruk heeft, blijft ze wel lekker relaxed.

    Wallen, hoekpand van de OZAB/Bloedstraat; Oudezijds Achterburgwal 67B

    Comment


    • #3
      Na ddit shemaletopic gevolgd te hebben gisterenmiddag naar de wallen tussen de buien door. Zag er allemaal erg troosteloos uit met die nattigheid.
      Viel me op dat er weing shemales zaten en ook paar excusez mijn taal oudjes tussen. En travo's die er niet uitzagen.
      Liep bij Emily langs en dacht die ken ik van de recensies hier. Wat een tegenvaller was dat, gezegd dat ik geen ervaring had met shemales en dat was geen probleem.
      Meurde wel erg naar de rook in haar kamer en daar ben ik licht allergisch voor. In ieder geval toen ze naakt was viel het me op dat ze wel heel klein geschapen is. Vervolgens werd ze ook niet stijf.
      Vond haar ook erg passief. En ze had het licht aan in haar kamer waarbij me opviel dat ze niet de jongste meer is.
      Had voor 20 minuten 50 euries afgesproken maar ik werd er niet opgewonden van. Wel vol gemaakt maar niet klaargekomen. Ze is vrij hardhandig, probeerde ook zonder condoom op me te gaan zitten. Zei ze nog dat ik niet de eerste was waarbij dat gebeurde.
      Afknapper voor mij. Niet leuk, nooit meer. Ik lees hier lovende recensies maar voor mij was het niks.

      Comment


      • #4
        Heren we gaan even opruimen in dit topic. Het is bedoeld voor recensies. Bedankt voor de medewerking.

        Comment


        • #5
          Gisteren geweest bij Emily, eerste keer na haar vakantie - alles gedaan neuken geneukt pijpen 5* net als altijd.

          Na de sessie liep ik langs de oudezijds achterburgwal en tussen nummer 87 en 91 zag in de kelder een heel mooi shemale (nooit gezien heeft zij al recensies hier?). Ik wil graag ook een keer proberen

          ​​​

          Comment


          • #6
            Na de sessie liep ik langs de oudezijds achterburgwal en tussen nummer 87 en 91 zag in de kelder een heel mooi shemale (nooit gezien heeft zij al recensies hier?). Ik wil graag ook een keer proberen
            Volgens mij, kan je daar beter een apart topic voor starten.

            Comment

            Working...
            X