Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lois, Zwols Pleziertje, Zwolle, Kamperstraat 27

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lois, Zwols Pleziertje, Zwolle, Kamperstraat 27

    Naam: Lois
    Leeftijd: 30(+)
    Uiterlijk: Westeuropees
    Kleur haar: Blond (natuurlijk en lang)
    Kleur ogen: Blauw
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: E
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja, niet overheersend

    Link: https://www.zwolspleziertje.nl/lois/
    Een uur met deze dame doorgebracht voor E130.

    Een dame met prachtig lang natuurlijk blond haar en natuurlijke volle én stevige borsten, een combinatie die je niet zo vaak ziet. Verder best een leuk koppie en slank.

    Dame is wel wat afwachtend, dat zal misschien niet bij iedereen even goed uitpakken. Maar ook meegaand en gewillig. Eenmaal aan het knuffelen was het lekker met elkaar bezig zijn, wat mij dan toch een GFE-gevoel geeft. Zoenen was vrij minimaal, tongzoenen vermeed ze (maar heb ik niet expliciet naar gevraagd). Bij het vingeren werd ze best nat, wat ik toch altijd leuk vind om te merken. Verder wat standjes gedaan, gepijpt (MC) en afgetrokken. Alles bij elkaar een enthousiaste dame die het je naar de zin wil maken, maar soms ook wat afwachtend.

    Aanleiding om het Zwols Pleziertje eens te bezoeken was een actie tijdens de lockdown waar de eigenaresse (die gastvrouw was toen ik langs kwam) geld inzamelde voor voedel voor de dames. Dat wekt mijn waardering en nieuwsgierigheid. Het huis is verder OK, er wordt op dit moment verbouwd, dus in de toekomst misschien zelfs wat mooier. Standaard kamers hebben geen douche, voor een luxe kamer betaal je 30 Euro extra (daar zit dan een bad bij in). Ik vind dat een vrij groot prijsverschil, dus ook niet gedaan. Gewoon een OK huis, maar zal er niet persé een volgende keer weer heen gaan. Behalve dan misschien speciaal voor Lois .

  • #2
    Zonneschorpioen, op de website staat dat ze een 'natural beauty' is. Maar als ik kijk naar de foto van haar borsten, dan lijken me dat wel siliconen?

    Comment


    • #3
      Nee, borsten zijn echt!
      En inderdaad mooi vol en vrij stevig, ik was ook verrast.

      Comment

      Working...
      X