Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Valentina, Geleenstraat 122 kamer 6, Den Haag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinkygirl Valentina, Geleenstraat 122 kamer 6, Den Haag

    Kinkygirl-Meesteres Valentina
    Roemeense
    23 jaar
    Groene ogen
    Brunette
    C-cup (echt)
    1,67m
    slank
    Tattoo's: ja
    Piercings: ja
    Engels sprekend
    What's app: +31(0)657075466

    Aanwezig woensdag t/m maandag: ca. 11.00-21/22.00 uur - dinsdags vrij

    https://www.kinkydevils.nl/kinkygirl...irl-valentina/

    Ik was al eerder getriggerd door de recensies van frankkinky bij haar toen ze nog als Tanya in het Schipperskwartier in Antwerpen werkte. Maar dat ligt met name op de dag (waar ze toen als shift werkte) niet op mijn route. Toen ik haar zag verschijnen in de advertorial hier https://www.citygirl.nl/node/1535 en op SM Dome hier https://www.smdome.com/bloedmooie-ki...straat-122-k1/ en nu ook onderdeel van Kinkydevils.nl was ik door de foto's overtuigd. Dus via what's app afspraak gemaakt en naar Den Haag getogen. Nu heren, in het echt vind ik Valentina nog veel mooier en knapper dan op de foto's. Wat een body, en die groene ogen die je betoverend aankijken, die lach, die lippen, en even later ook die perfecte borsten.

    En ze bleek ook nog een grote SM kamer met airco te hebben, nou mijn dag kon niet meer stuk. Het was al een feest om achter haar aan met zicht op de mooie benen en billen die trappen op te lopen. En bovengekomen werd het een feestje, een mix tussen sex, sensualtiteit, kinky spelletjes en soft SM, en dan met zo n mooie meid die ook nog sympathiek is en bepaalde klasse uitstraalt. Wat een aanwinst voor de Geleenstraat ook in combi met mogelijkheden en grote kamer. Nippleplay, strap on, fisting, teasen, op commando beffen, naaldhakken op mijn tepels kwamen allemaal voorbij. Hier ga ik zeker nog een paar x heen!

  • #2
    Valentina (ex Tanya van Antwerpen SKW Verversrui 13 dagshift) is een geweldige leuke en knappe meid met een prima service van zowel sex, erotiek tot SM, waarin zij zich ook meer en meer in verdiept en beter wordt. Ik kwam ooit in Antwerpen binnen bij haar voor erotiek omdat ik viel voor haar looks, body en uitstraling. En binnen bij haar is ze heel relaxt en erotiserend. En dat lichaam kon ik geen genoeg van krijgen. Inmiddels zijn daar kinky spelletjes bij gekomen zoals tepelplay met nagels, tepelklemmen, tanden, hoge hakken, maar ook een goede fisting bij jou gaat Valentina niet uit de weg.

    Haar lichaam mogen adoreren of verwennen (beffen, borsten teasen) is een genot en ook als zij sensueel over je heen kruipt en met haar lippen en tandje en vingers en haar prachtige body gek maakt van genot. Ook voor fetishspel want ze heet highheels, laklaarzen en kinky kleding en ook speeltjes als strap on etc. Nu ook een mooie ruime schone speelkamer boven in het pand met groot stevig bed, grote muurspiegel, Andreaskruis etc. dat is altijd prettiger qua mogelijkheden interactie op een ruimer bed ook om langer te blijven. More quality time.

    1 van mijn favoriete dames in Den Haag momenteel (dat was ze al voor mij in Antwerpen), samen naast een Miruna, Mrs. July, Roxy, Andrea, Stella en ook nog op de dag en deels in de avond te bezoeken dus ideaal. Zie ook https://www.kinkydevils.nl/kinkygirl-valentina/

    Comment


    • #3
      Mijn ervaring met deze dame was de eerste keer leuk maar de tweede keer was geen succes. Dingen die de sessie ervoor nog "all inclusive" waren moest ik nu ineens extra voor gaan betalen. Het tarief was ook ineens hoger geworden, ipv 200 euro voor een uur was het nu ineens 250 euro voor een uur!
      Ze leek totaal niet gemotiveerd en alle initiatief moest van mijn kant komen. Ze had niet eens de SM kamer maar de normale kamer met erg weinig sfeer vergeleken met de sm kamer boven.

      Douchen was ook maar lastig dat kost 20 euro extra...... echt..... overal is dat bij de prijs inbegrepen maar bij deze dame ineens niet.

      Ik weet genoeg, ook al ziet ze er prachtig uit haar manier van "zaken" doen staan me niet aan... Ik ga niet meer bij haar terug...

      Comment


      • #4
        ja haar SM kamer in Den Haag kon ze ook even niet gebruiken daar ging de verhuurder wat aan doen, en ze staat nu zoals ik ook begreep even weer in Antwerpen op Verversrui 13 1e raam links van het gesloten cafe D'Anvers

        Comment


        • #5
          Mooie meid, vriendelijken ik doe dan gewone sex, en dat ging prima, gewoon vast tarief van 100 voor 30 min, en lekkere sex inclusief beffen, neuken, pijpen met condoom en ook relaxt de tijd volmakend, maar ik trof haar nu in Antwerpen waar ik haar eerder een jaar geleden al had ontmoet. Niks mis mee.

          Comment


          • #6
            Valentina is momenteel werkzaam in Den Haag, niet meer op de grote SM kamer, waar ze mee bezig zijn, maar nog wel steeds een ruime sfeervolle kamer met groot bed en spiegels op de 1e verdieping.

            zie ook: https://www.citygirl.nl/node/2633

            Comment


            • #7
              Hi Guys,

              Ik moet net als mijn deel-naamgenoot melden dat ik nooit een negatieve ervaring heb gehad met Valentina. Het is een topper! Maar zij zal wellicht ook wel haar voorkeur klanten hebben.
              Van haar ben ik gewend dat er altijd nog even zakelijk gepraat wordt over prijs en wat de klant mag gaan verwachten. Dus als je wellicht tussendoor nog hebt geroepen, of pas boven, oh ja, met strapon en ook dit en ook dat......Dan kan het misschien best zo gaan als Frankkinky ook zegt, voorkeur om niet verder te gaan met die klant die eigenlijk heel veel wil...Ik weet het ook niet, maar ik ben positief.
              Overigens ben ik ook positief over Stella/Miruna/Roxy/July, dus dat mag dan ook voor Valentina spreken. Misschien gewoon wel een keertje proberen!
              By the way, ze zit voorlopig echt niet in Antwerpen, afgelopen dagen ook niet gezeten. (net bij haar check gedaan) Alleen Den Haag nu.

              Doe er je voordeel mee, of, laat haar lekker beschikbaar voor iedereen die wel een klik met haar heeft!

              Greetzzzz Frankie

              Comment


              • #8
                Ik ben eergisteren bij haar geweest. Mooie dame en goede sessie. Ik had ook dezelfde ervaring dat ze boven 250 vroeg als ik ook alle anal games wilde. Heeft weinig met voorkeur te maken denk ik als je net 2 minuten op de kamer bent. Ik heb dat voor deze keer betaald, zonder discussie aan te gaan. Dat resulteerde in een fijn spel. Ze heeft een kamer met een soort zijvleugel waar ik achterstevoren aan een stang werd vastgemaakt. Gaf me wat poppers en begon m’n lichaam te verkennen met handen, mond en af en toe klein tikje. Ondertussen kijkt ze je vaak indringend aan met haar prachtige ogen. Op bed verder gegaan kreeg ik gasmasker op met poppers er in. Heel geil als je dan wat afgesloten bent van de realiteit terwijl zij je neukt met strap on en je daarna goed en stevig fist.
                ik vond haar niet echt dominant en een klein beetje afwachtend. Maar dat kan natuurlijk ook zijn omdat het de eerste kennismaking was en ze aftast wat je wilt en wat aanslaat. Op verzoek en tegen het einde liet ze gelukkig meer van haar mooie lichaam zien, mooie borsten en goed figuur. Ze kwam dicht bij / half boven me zitten en speelde met haar kutje terwijl ik me aftrok. Al met al zou ik het wel een tweede keer willen proberen, ook al vond ik inderdaad het financiële stuk bedenkelijk en mag ze van mij iets meer overwicht uitstralen. Douchen kon (zonder meerprijs 😀).

                Comment


                • #9
                  Ter info: Een aantal leden heeft gemeld dat er €250,00 betaald moest worden voor bepaalde extra diensten bij deze dame.

                  Comment


                  • #10
                    Ik kom er niet meer binnen, ze is voortdurend bezet, dus zaken gaan goed schijnbaar, vindt het ook een mooie meid met goede service op kinkygebied

                    Comment


                    • #11
                      Gisteren zag ik haar toevallig vrijstaan. Ze is idd nogal ontransparant over haar tarieven. En ik vroeg niet eens om SM. En is ze gestopt met het aanbieden van intiem? Want ook daarin was ze beetje vaag, toen ik binnenstapte zei ze dat het niet mogelijk is, omdat ze een meesteres is. Maar aan het eind ging ik praatje maken en had ze het erover dat met pijpen en intiem mogelijk is maar als we elkaar beter leren kennen. Ik wees haar op advertentie dat ze dat wel aanbiedt en dan had ze erover dat het gaat over een extra meisje erbij voor seks. Echt vaag allemaal.

                      Maar vind het vervelend terwijl ze bezig is en ik vraag haar om wat te doen dat ze dan het ene wel doet en dan het andere zegt dat het 50 extra is. Ik heb bij haar dus teasing gedaan waar ik haar kon beffen en haar mooie borsten kon verwennen. Maar buiten deze onduidelijkheden ben ik wel heel tevreden. Het was voor mij een tijdje geleden dat ik geen seks heb gedaan en me laat teasen door een mooie dame in kinky outfit. Ik vind dames in lak en latex vaak onweerstaanbaar. En Valentina ziet er voor mij buitengewoon aantrekkelijk uit. Ze heeft van zichzelf een bepaalde sensualiteit in zich en doet het teasen met veel passie.

                      Haar manier van tarieven doet me denken aan Luna in zelfde straat. Toen ze stopte met aanbieden van intiem en voortaan alleen kinky/SM aanbiedt vroeg ze ook 150 euro halfuur en 250 euro per uur omdat ze van mening dat SM een extra is en dus een toeslag moet hebben over standaardtarief. En ze was net nieuw en dus nog veel aandacht en kon dat ook vragen. Maar na een tijdje stond ze vaker vrij en ging ik weer praten met haar was het 'gewoon' 200 euro per uur. Maar ze lijkt de laatste tijd weer populairder te zijn.

                      Hoop dat Valentina ook na verloop van tijd toch wel wat normalere tarieven gaat vragen en wat duidelijker is. Nu is ze zo vaak bezet dat ze dat makkelijk kan vragen.

                      Heb eigenlijk wel spijt van dat ik haar niet aan begin van opening had bezocht. Toen stond ze lange tijd vrij en vrij verlegen achter het raam en viel haar uiterlijk mij ook op. Maar ik kende haar niet en wilde voor zekerheid gaan bij een andere dame waar ik ben geweest.
                      Last edited by Bladiebla; 02-07-2021, 14:01.

                      Comment


                      • #12
                        Ik heb bij deze mooie kinky meid weer een goede sessie gehad en was voor 200 Euro een uur binnen met soft SM, erotic play dus beffen, nippleplay, haar borsten verwennen, fisting bij mij, strap on, pijpen bij mij en verder teasing, naaldhakken op tepels en lichte CBT. En dat in een relaxte sfeer, haar hygiene is top, haar body en uiterlijk ook en naar mij is ze vriendelijk/sympathiek. Ze heeft nu wel een standaard kamer maar met spiegels rond het bed en een soort bondage wand waar ze je staand vast aan kan zetten. Soms neemt ze de zondag vrij erbij, maar niet altijd, en ze werkt overdags en deel vd avond.

                        Telefoon staat wel eens uit omdat er veel klanten bellen met rare vragen of rare snuiters die niet lezen dat ze moeten appen, want gaat niet opnemen.

                        Comment


                        • #13
                          Het waa rustig in de Geleenstraat mede door vakantieperiode en coronacrisis natuurlijk Maar ik had al op voorhand via whats app een afspraak gemaakt met de knappe Valentina dus hoefde niet bang te zijn of ze wel beschikbaar was want dat kan lastig zijn als je niet weet hoelang een dame bezet is, vooral met sm sessies die langer kunnen duren.

                          Het was weer als vanouds, Valentina speelt met mij rustig, we zijn ooit met erotiek begonnen toen ze nog in Antwerpen werkte als Tanya. En nu komen er steeds meer kinky elementen bij. Maar de erotiscbe handelingen lopen als een rode draad door de gehele sessie heen. Waarbij het een genot is om haar geweldige lijf te zien en op zijn tijd te mogen beminnen, voelen en aanraken. Terwijl ze tussendoor ook prikkelend mij test met haar vingers, nagels, lippen en tanden.

                          En toen ze 1 van haar grotere strap ons omdeed wist ik hoelaat het was en zeker toen ze dwingend zei: doggy... en zo gebeurde het dat ze me penetreerde en langzaam het tempo opvoerde terwijl ik poppers opsnoof.

                          Daarna zou ik nog even mogen rusten op mijn rug terwijl ze terug kwam voor een geil tussenspel namelijk een penismassage met olie en ook mijn tepels kregen nog de nodige aandacht van haar lippen en tanden. Want het slotstuk werd een geile fisting met opbouw maar ook tempowisselingen, totdat ik grommend masturberend klaar kwam. Wat een knappe kinky meud is dit toch. Ps, 300 betaald voor 1.5 uur die ook zeker zijn volgemaakt 😃

                          Comment


                          • #14
                            Valentina werkt nu op 2 locaties, enkele dagen per week in de Geleenstraat en af en toe een dag in een privehuis in Den Haag

                            Comment


                            • #15
                              ik zie haar niet meer, zit ze nu voor kleingeld via opting in te werken bij het minder wordende privehuis Diane's Secret?

                              Comment


                              • #16
                                Ze werkt idd bijna alle dagen bij DS nu. Maar ze weet haar stevig geprijsde extra's goed te verkopen, dus met dat 'kleingeld' zal het wel meevallen

                                Comment


                                • #17
                                  Heb uurtje met haar gedaan bij DS. Ik mis toch de kinky sfeer die je hebt in de professionele kamers op nr 23 of HOD Amersfoort. Ze doet de handelingen wel, maar ik kom eigenlijk niet echt in the full flow. Ik vond Valentina (Tanya bij DS) wel communicatief en leuk overkomen, meer dan toen ik haar op de Geleenstraat bezocht. Maar ondanks prima uurtje ga ik niet snel weer

                                  Comment


                                  • #18
                                    Gisteren en eergisteren in de Geleenstraat, in het afgelopen weekend bij DS.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Zie haar soms wel staan in de Geleenstraat maar bij daglicht valt ze niet zo op bij het raam.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Ik heb informatie ontvangen dat ze gestopt is.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Ze schijnt in het buitenland te werken in een club

                                          Comment

                                          Working...
                                          X