Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Amira, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Amira, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    Naam: Amira
    Leeftijd: 38
    Uiterlijk: Arabische
    Kleur haar: Donkerbruin
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee
    Looks Arabische 38 lentes 1.65m Donkerbruin haar Bruine ogen C-cup Borsten (echt) Normaal postuur Geen tattoos/geen piercings Roken? Nee Talen Nederlands Engels Bij juiste klik & hygiene bespreekbaar Tongzoenen Laten beffen Anaal bij Amira (Erotisch) Masseren Tussen de borsten (Russisch) Vingeren Speciale kledingverzoeken Soft en Hard SM Meesteres Eventuele extras kunt u ... Read more...

  • #2
    Vandaag weer een heerlijke tijd gehad met Amira, elkaar heerlijk verwend, en nog een hele fijne body to body massage gehad, het lange wachten werd ruimschoots goed gemaakt, Amira wat kun jij een man heerlijk laten genieten, en tongzoenen doe je ook heerlijk en lekker vol, bedankt schatje voor weer een heerlijke tijd, tot een volgende keer veel liefs en XXX Boefje en La Cloche ook weer bedankt voor deze heerlijke prijs.

    Comment


    • #3
      Vorige week kennis gemaakt met de nieuwe aanwinst van Lacloche.. Amira.. een leuke meid die vol overgave mij heeft laten genieten. Tongzoenen kan ze heerlijk en over de rest maar te zwijgen.. Amira kom snel weer bij je langs..

      Comment


      • #4
        Amira vandaag bij La Cloche in Utrecht ontmoet, ondeugende geile Marokkaanse vrouw. Die met haar ervaring mij wel gek wist te maken. Kleine Donald stond al snel keihard overeind en daar wist Amira wel raad mee, lekker geil gepijpt en geneukt en aan elkaar gezeten. Helemaal lekker en geil

        Comment


        • #5
          Als je van rijp en Marokkaans houdt is Amira wel een geile donder die wel weet hoe het moet, beetje gehaaide vrouw die je kort moet houden maar dan ook uitstekende sex mee kan hebben. Zo nu en dan vindt ik dat wel wat zo'n geile milf die weet hoe je moet sexen

          Comment


          • #6
            Is zij illana die jaren terug bij House of dreams in Amersfoort werkte? Ze had best grote borsten en kon geweldig zc pijpen.

            Comment


            • #7
              nee dat is zij niet

              Comment


              • #8
                Het uur met Amira vloog voorbij, heerlijk en ervaren is Amira. Deze dame heeft een heerlijk lichaam en weet wat ze doet. Ik heb weer genoten

                Comment


                • #9
                  Wat heb ik een heerlijk uurtje met deze mooie dame beleefd. Tegelijkertijd ook stoute heerlijke sex, geweldig pijpen en zoenen.
                  Het was genieten en het uur vloog met haar voorbij.

                  Comment


                  • #10
                    Aardige vrouw en met ervaring dus dan krijg je meestal goede sex, en dat was met de Marokkaanse Amira bij mij ook het geval dus een dame die weet waarmee ze bezig is en dat in positieve zin doet. Ik heb kunnen genieten van haar ervaring en handelingen, zeker tevreden naar huis gegaan

                    Comment


                    • #11
                      Afspraak met deze dame is goed bevallen, een leuke mooie meid die zorgt dat je een uitstekende date hebt.
                      Mooi slank en lekkere billen om uiteindelijk in doggy van te genieten. Pijpen doet ze heerlijk! Kortom lekkere sex met deze dame.

                      Comment


                      • #12
                        Woensdag bij Amira geweest.een marokkaanse vrouw is altijd een keer mijn wens geweest. Bij amira was ik op de goede plek. Wat een leuke vrouw die alles ondanks de warmte met passie uitvoert. Bij het uitkleden begon ze al heerlijk te zoenen, goed pijpwerk en toen ze op mij kwam zitten was het helemaal feest. Herhalingsgevaar voor mij is groot. Geile en ontspannen date gehad

                        Comment


                        • #13
                          Jerommeke was op een vrijdagochtend in Utrecht en zijn opgewonden pik achterna lopend bracht die hem overwijld naar La Cloche. De op dat moment beschikbare dame was Amira. Een spontane en leuk uitziende Marokkaanse dame en Jerommeke ging al snel met haar naar de kamer. “Houd je ervan om gepijpt te worden?” en “Zou je in mijn mond willen klaarkomen?” waren haar eerste vragen aan Jerommeke. Nu heeft Jerommeke vele openingszinnen gehoord maar deze behoren met stip tot de meest directe binnenkomers.
                          Deze vragen tekenen Amira in de zin dat ze helder en direct is in haar communicatie. Ter toelichting vertelde ze dat ze kort voor mijn bezoek een klant had gehad die niet gepijpt wilde worden. Dat verbaasde haar hogelijk.
                          Na het opfrissen duwde ze Jerommeke op bed en begon meteen lekker stevig te pijpen ondertussen kneep ze Jerommeke hard in zijn ballen. Dat kon Jerommeke wel waarderen en Amira gaf aan dat ze ook meer van het ‘stevigere’ werk hield en dat ze klanten die op zoek zijn naar een GFE liever doorverwijst naar een van haar collega dames.
                          Daarna werd het een geil en plagend spel. Amira beet tijdens het pijpen plagend in Jerommeke’s eikel. Ze trok stevig aan Jerommeke’s balzak en ook Jerommeke’s billen kregen diverse tikken te voorduren. Ook Jerommeke liet zich niet onbetuigd. Ik pakte Amira stevig bij haar borsten en beet plagend in haar tepels. Ook haar billen kregen de nodige klappen.
                          Dit geheel werd afgewisseld met standje 69 waarbij Jerommeke Amira heerlijk kon beffen terwijl Amira Jerommeke lekker stevig pijpte afgewisseld met het zuigen aan Jerommeke zijn ballen. Regelmatig duwde Jerommeke ook zijn pik diep in Amira’s keel. Het was een spetterend geheel.
                          Toen Jerommeke voelde dat zijn ballen op exploderen stonden, herinnerde ik mij haar vraag bij binnenkomst of ik in haar mond wilde klaarkomen. Zo gezegd, zo gedaan en binnen no time had Amira haar mond vol met Jerommeke’s warme zaad.
                          Aangezien we tijdens ons spel niet erg veel gesproken hadden zei Jerommeke: “Nou, dat was geen woorden, maar daden”. Amira beaamde dat en zei dat ze dat wel kon waarderen. Er was een duidelijk klik, misschien wel omdat we allebei Rotterdamse roots hebben J.
                          Vlak voor het weggaan memoreerde ik dat ik nog niet voor de ‘extra’s’ betaald had en informeerde wat de kosten waren. “O” zei Amira “betaal maar wat je er voor over hebt”. Jerommeke kon dit wel waarderen en heeft haar dan ook passend beloond.
                          Een vervolgbezoek zit er zeker aan te komen en wie weet misschien dan wel met Meesteres Amira!

                          Comment


                          • #14
                            Nieuwe maand en gelijk een Favoriet erbij. Ben net bij Amira geweest deze vrouw houdt van een stevig potje sex en het liefst doggy en ik gelukkig ook. Een vrouw met zeer veel evaring en ook nog een leuke vrouw en we hadden een fijne klik en ik voelde me meteen op me gemak daar, het was één leuke date met Amira op een warme zaterdagmiddag.

                            Comment


                            • #15
                              Nou ik vond haar wat fake met overdreven neplachje tijdens praten en ook dat gefakte geilheid. Ik had gewoon geen goed gevoel bij Amira en gewoon verkeerde keuze gemaakt met deze rijpere Mocro, kan ook een keer gebeuren zeg ik dan maar.

                              Comment


                              • #16
                                Ze werkt er nu niet meer, scheen ook ergens in Rotterdam te werken.

                                Comment


                                • #17
                                  Dat klopt. topic kan verhuisd worden als men weet waarheen.

                                  Comment

                                  Working...
                                  X