Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Buitenlands voetbal topic

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Christiano Ronaldo heeft een transferverzoek ingediend bij de clubleiding van Manchester Utd, hij wil weg. Hij wil Champions League spelen waarvoor Manchester Utd. niet geplaatst is

    Comment


    • Eriksen gaat naar Manchester Utd van Ten Hag

      Ajax is eindelijk rond met de Spurs over Bergwijn, schijnt ca 30 miljoen ge gaan kosten

      Sinistera van Feyenoord voor ruim 20 miljoen naar Leeds Utd

      Guus Til voor paar miljoen van Spartak Moskou naar PSV

      Bayern Munchen zegt geen interesse in Ronaldo te hebben die weg wilt bij Manchester Utd

      Tottenham Hotsput zou Depay willen halen van Barcelona als opvolger van Bergwijn

      het spel is op de wagen, nu zullen er vele transfers komen, domino effect door deze geldstromen die los komen

      Comment


      • Enorme stunt van een transfer in de maak? Barcelona's voorzitter Laporta dineert met Christiano Ronaldo die weg wilt bij Manchester Utd.

        Comment


        • En Ibrahimovic heeft op 49 jarige leeftijd bijgetekend voor 1 jaar bij AC Milan, nog wel zwaar geblesseerd. Die Italianen hebben dus groot respect voor hem, en ook zijn rol als motivator in de groep en kleedkamer schijnt veel effect te hebben waardoor ze ook mede het kampioenschap hebben gehaald afgelopen seizoen.

          Comment


          • https://www.ad.nl/buitenlands-voetba...ktas~aad68175/

            Hopelijk krijgt Weghorst het in Turkije weer op zijn heupen qua goals, want dat hebben we straks in Oranje nodig, aan zijn jaarsalaris van 2,5 miljoen bijna netto zal het niet liggen

            Comment


            • Eindelijk overeenstemming Barcelona en Manchester United over transfer Frenkie de Jong naar het schijnt?

              Comment


              • Christiano Ronaldo krijgt op zijn leeftijd nog een contract aangeboden van 300 miljoen als hij bij een Arabische club gaat spelen.

                Comment


                • Pfoe dat is wel echt serieus veel geld, ik ben niet echt een voetbalkenner maar ondertussen zit hij toch al in de honderden miljoenen? Is hij niet meer op zoek naar iets dat hem sportief uitdaagt?

                  Comment


                  • Ja daarom wil ie weg bij Manchester United, hij wil Champions L spelen wat Manchester niet gehaald heeft. Hij heeft ook geen interesse in voetballen in de woestijn of in USA waar hij ook een lucratief contract kon tekenen. Bayern Munchen zou hem niet willen, dus even kijken of er een club is die hem wel wil en hem spelen in de Champions L kan bieden.

                    Comment


                    • En Lewanoski of hoe je dat goed spelt... eindelijk naar FC Barcelona voor 45 miljoen. Depay in beeld bij Ajax, Tottenham Hotspur, AC Milan en AS Roma

                      Comment


                      • Lewandowski bedoelde ik dus😂

                        Comment


                        • https://www.ad.nl/buitenlands-voetba...chen~a9e755ca/

                          Matthijs de Ligt voor 80 miljoen euro van Juventus naar Bayern München


                          Matthijs de Ligt staat op de drempel van een toptransfer van Juventus naar Bayern München. De 22-jarige verdediger bereikte een persoonlijk akkoord met de Duitse topclub, die inclusief bonussen maximaal 80 miljoen euro zal betalen voor de Nederlander.

                          Dat zijn huidige club Juventus open stond voor een vertrek van Matthijs de Ligt, was al langer bekend. De Italiaanse topclub kampt met financiële problemen, de Nederlander vertegenwoordigde een grote transferwaarde: enigszins vergelijkbaar met de situatie van Frenkie de Jong bij Barcelona.

                          Ook Chelsea was in de markt voor De Ligt, maar Bayern München lag al enkele dagen op kop om de Oranje-international te strikken. Met de op handen zijnde transfer is in totaal maximaal zo’n 80 miljoen euro gemoeid, 70 miljoen euro plus bonussen. De Ligt had in Turijn nog een contract tot medio 2024. De Italiaanse club nam de verdediger in 2019 voor 85 miljoen euro over van Ajax, de club waar hij werd opgeleid en op zijn zeventiende al doorbrak onder Peter Bosz.



                          De Ligt en zijn management bereikten eerder al een persoonlijk akkoord voor vijf seizoenen met de Duitse club, dat in de Nederlander een nieuwe leider van zijn defensie ziet. Trainer Julian Nagelsmann voerde al diverse gesprekken met de voetballer om hem naar München te halen. Bayern speelde afgelopen seizoen doorgaans met het Franse duo Lucas Hernandez en Dayot Upamecano: goed voor opnieuw een landstitel, maar deze keer géén Europees succes.

                          De Ligt verklaarde onlangs nog graag bij Juventus te willen blijven, maar maakt nu voor de tweede keer een absolute toptransfer in zijn nog jonge carrière: opgeteld werd er al ruim 150 miljoen euro voor de verdediger betaald. Zijn perspectief op een basisplaats zal in Duitsland ongetwijfeld groot zijn, wat voor De Ligt cruciaal is voor zijn positie binnen het Nederlands elftal. Binnen Oranje gold De Ligt onder bondscoach Louis van Gaal recent niet meer als een uitgesproken eerste keus.

                          Fans van Juventus trachtten De Ligt afgelopen week nog te overtuigen van een langer verblijf, bij diens aankomst voor de eerste trainingen richting het nieuwe seizoen, maar de Nederlander speelt de komende jaren in het shirt van Bayern. In de komende dagen wordt de transfer naar verwachting afgerond, gevolgd door een officiële presentatie van De Ligt.

                          De Ligt gaat naar verluidt een contract tot medio 2027 tekenen bij Bayern München. Juventus betaalde in 2019 ruim 85 miljoen euro aan Ajax. In Italië won de Oranje-international één keer de landstitel, één keer de Italiaanse beker en één keer de Italiaanse Supercup.

                          Comment


                          • https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws...ningskamp.html

                            Tumor ontdekt bij Haller: spits van Borussia Dortmund verlaat trainingskamp

                            Bij Sébastien Haller is een tumor ontdekt, zo meldt zijn werkgever Borussia Dortmund maandagavond via de officiële kanalen. Haller is in het ziekenhuis onderzocht.





                            Dortmund meldde eerder op maandag al dat Haller niet mee kon spelen omdat hij zich niet lekker voelde. Na onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat hij teelbalkanker heeft. Haller heeft daarom het trainingskamp verlaten. De komende dagen vinden verdere onderzoeken plaats, meldt Dortmund.

                            "Het nieuws van vandaag komt als een schok voor Sebastien Haller en voor ons allemaal. De hele BVB-familie wenst Sébastien zo snel mogelijk een volledig herstel, we hopen hem zo snel mogelijk weer te kunnen zien. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij de best mogelijke behandeling krijgt", zegt Sebastian Kehl, sportief directeur van Dortmund.

                            In het statement roept Dortmund op om de privacy van Haller en zijn familie te respecteren. 'Zodra we meer informatie hebben, brengen we dat in overleg met de speler naar buiten.' Haller kwam deze zomer voor 31 miljoen euro over van Ajax.

                            Comment


                            • Luis Suarez transfervrij is aangeboden bij Borussia Dortmund om even Haller te vervangen, wat gaan ze in Dortmund doen, die moeten wel nu ff schakelen.

                              Comment


                              • F. De Jong en Depay worden domweg niet meer opgesteld bij Barca, om transfer te forceren.

                                Comment


                                • Christiano Ronaldo misschien terug naar zijn roots, Sporting Portugal wordt genoemd.

                                  Comment


                                  • Nou van dat damesvoetbalellende zijn we ook af. Lad Engeland de EK gewonnen heeft. We kunnen weer verder.😂

                                    Comment


                                    • Ik heb de finale met plezier gekeken, toch prachtig dat Engeland voor zo een gevuld stadion met thuispubliek de titel binnen sleept.

                                      En niet zoveel gejank als bij mannen-voetbal. Ook geen verhalen over rellen vooraf of achteraf zoals je bij mannen-voetbal wel altijd hoort.

                                      Comment


                                      • je kan damesvoetbal niet met mannenvoetbal vergelijken, het is saai om naar te kijken, geen snelheid en dynamiek en veel fouten en ballen die toevallig bij speelsters komen, schoten die niet in doel horen te gaan gaan er wel in.

                                        BIj grote toernooien van EK en WK zijn vrij weinig rellen hooguit met dronken Engelsen, rellen is meestal bij clubvoetbal

                                        en komt ook omdat de supporters ook heel anders zijn, bij dames voetbal is het veel meer dames dan mannen en ook het soort mannen wat daar heen gaat is anders, meer de family man met zijn gezin etc.

                                        verder prima dat die dames voetballen maar net als met vrouwenwielrennen is het gewoon een paar stappen lager qua niveau, druk, verdienmodel erom heen etc. Wel leuk voor die tak dat het groeit, maar het is gewoon totaal iets anders.

                                        Comment


                                        • Wel echt knappe prestatie wel van Sarina Wiegman, die eerst met het Nederlandse vrouwen team en nu met het Engelse team de EK-titel pakt.

                                          Zou wel benieuwd zijn hoe zij een mannen-elftal zou leiden.

                                          Comment


                                          • kan interessant zijn, wel lastig in begin met acceptatie van mannen van een vrouwelijke coach denk ik, dus welk club wil dat gokken in betaald voetbal en dames coachen is denk ook een ander vak dan mannen coachen, zowel qua personen, maar ook het veel hogere niveau bij mannen

                                            Comment


                                            • Dries Mertens heeft een aanbod v Juventus geweigerd omdat een een rivaal is van Napoli waar Mertens jaren speelde.

                                              Comment


                                              • Dries Mertens nu ook in beeld bij Ajax en Galatasaray.

                                                Comment


                                                • Originally posted by Johan Geluk View Post
                                                  kan interessant zijn, wel lastig in begin met acceptatie van mannen van een vrouwelijke coach denk ik, dus welk club wil dat gokken in betaald voetbal en dames coachen is denk ook een ander vak dan mannen coachen, zowel qua personen, maar ook het veel hogere niveau bij mannen
                                                  Denk ook wel dat het een pyschologisch ander spel is, een mannenteam managen versus een vrouwenteam. Wie weet heeft ook wel een positieve uitwerking dat er een vrouw de leiding heeft, het haalt ook wat haantjes-gedrag weg binnen een mannen team.

                                                  Comment


                                                  • of ze wordt niet ge-accepteerd, dus een groot risico, ga eerst dan als assistente van een mannelijke coach aan de gang zou ik zeggen en je krijg dat kleedkamer gedoe natuurlijk met naakte voetballers, zie de wokies alweer wakker worden

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X