Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monica, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Monica, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    • Braziliaanse
    • 21 lentes
    • 1.65m
    • Zwart/bruin haar
    • Bruine ogen
    • J-cup Borsten (echt)
    • Volslank postuur
    • Geen tattoo’s/wel piercings
    https://www.privehuishod.nl/monica/

    Gisteren gelukkig weer met Monica kunnen afspreken. Wat keek ik daar naar uit! In het verleden al een paar keer bij haar geweest. 45 minuten afgesproken, en had ik dat maar langer gedaan... En alles overtrof mijn verwachtingen weer, want oh oh wat was deze dame weer goed en heerlijk. Heerlijk gekust, en zalige sex met haar gehad. En wat een overheerlijke grote borsten! Ze gaat mij heel snel weer zien. Al met al TOP!

  • #2
    Naam: Jamie
    Leeftijd: 21
    Uiterlijk: Braziliaanse
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Volslank
    Cupmaat: J
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Nee


    Ik had gelezen dat er een 21 jarige meid met een echte Cup J zou zijn neergestreken in Amersfoort. Ik kon geen foto's van haar vinden en dat vind ik dan altijd een risico. Er waren wel meer mooie dames aanwezig volgens de website, dus ik ben op de gok langs gegaan. Ik hoopte dat ze zich zou komen voorstellen, zodat ik dan nog ja of nee kan zeggen. En als ze er niet is, of ze blijkt niet mijn type te zijn, dan moet er genoeg andere keuze zijn voor een leuk uurtje :-)

    Jamie was er die avond en was vrij, dus ze stelde zich aan mij voor. Wat een gigantische voorgevel, ik denk dat ik zulke borsten nog niet eerder heb gezien. Ze is volslank zoals ook op de website staat, maar zeker niet extreem dik ofzo. Best een mooi gezicht ook en ze had een leuke glimlach. Ik was overtuigd en ik ben met haar naar de kamer gegaan.

    We hadden een leuk gesprekje met elkaar, je merkt dat ze echt jong is (21 jaar), maar een leuke vriendelijke meid. Mooi in de make-up, mooi haar, heel donkerbruine ogen en sexy volle lippen.

    Eenmaal ontdaan van de kleding kon ik haar borsten echt goed aanschouwen, man man man wat een formaat! Zeker de grootste tieten die ik heb gezien.

    Ze heeft mijn lekker gepijpt, waarbij ze ook een aantal keren deepthroat ging. Met haar volle lippen echt een genot. We hebben meerdere standjes gedaan, waarbij ik in doggy ook haar lekkere dikke billen flink heb kunnen vastpakken. In cowgirl was ze niet super actief, het was meer slow en sensueel.

    De finish was op mijn verzoek 'Op zijn Russisch'. Tussen haar immense en zachte borsten ben ik fantastisch klaargekomen.

    Al met al echt een lekker uur gehad. Ja hoor Jamie ga ik nog wel een keer bezoeken!
    Looks … Braziliaanse 21 lentes 1.65m Zwart/bruin haar Bruine ogen J-cup Borsten (echt) Volslank postuur Geen tattoo’s/wel piercings Roken? Ja Talen … Nederlands Engels Bij juiste klik & hygiene bespreekbaar … Tongzoenen Laten beffen Trio met 2 mannen Trio met 2e meisje Anaal/fisting bij klant Golden shower bij klant Masseren Lesbisch trio met 2e meisje ... Read more...

    Comment


    • #3
      Gezien de leuke uitstraling voor Jamie gegaan en daar heb ik geen spijt van gekregen. Ze kan goed teasen en binnen no time was mijn kleine vriend op sterkte. Jamie kan goed pijpen en soms ook behoorlijk diep, wat een geil gezicht is. Ben normaal niet zo van de grote borsten, maar bij Jamie staat het heel mooi. Heb genoten van haar diensten. Dank Jamie voor de fijne date.

      Comment


      • #4
        Het is mij ook gelukt om Jamie te scoren. Ik had gebeld van tevoren en ze had alleen in de middag ergens nog een plekje.

        De verwachtingen van de cupmaat waren hoog gespannen, en ik vond het serieuze jetsers! Voor mij waren het wel de grootste die ik in het echt heb mogen voelen. Ze heeft een knap gezicht en is een relaxte meid. Haar Brazilliaanse looks vind ik heel sexy en ze heeft lekkere rondingen. Ze is niet slank, maar zeker niet dik. Lekker chubby.

        Ik heb een lekkere relaxte tijd met haar gehad, lekker tongzoenen, voelen aan elkaar, likken en ze heeft me lekker gepijpt. Kan ze prima :-) Paar keer diep naar binnen, echt opwindend.

        Ik heb haar borsten ingesmeerd met wat olie en ze heeft mn pielemans er tussen gestopt. Wat een heerlijk gezicht en gevoel, zulke grote zachte borsten.

        Uiteindelijk heb ik haar maar in 1 standje geneukt. Vertrouwd in missionaris, met uitzicht op die heerlijke grote tieten kwam ik echt lekker klaar.

        Daarna nog ff koetje en kalfjes gesprek en gewassen. Met een lekkere zoen afscheid van elkaar genomen.

        Comment


        • #5
          Gisteren bij house of dreams een heerlijke tijd gehad met Jamie. ??????Jamie heeft een mooie glimlach en dan nog deze attributen:

          Het was voor mij het

          Comment


          • #6
            Vorige week vrijdag bij House of Dreams gegaan voor de nieuwe Jamie. Een heerlijk exotisch type, (mijn favorieten) met mega grote borsten. Heel vriendelijke, jonge meid, die goed weet wat ze wil. Ik mocht haar heerlijk tussen haar borsten neuken en ze heeft me nog ff lekker gepijpt (zc), voordat ik het condoom volspoot. Is weer een toppertje erbij hoor! Die gaat me ook vaker terug zien.

            Comment


            • #7
              Gezien de positieve recensies ook bij Jamie geweest. Haar verschijning overtrof mijn verwachtingen en ze wist gelijk de spanning op te bouwen. Ze verstaat de kunst van het verleiden. Haar orale vaardigheden krijgen een dikke voldoende. Heerlijk geneukt tussen haar borsten, en nadien nog verschillende standjes. Altijd leuk als een vrouw veel energie geeft, en dat doet Jamie. Dank voor je inzet!

              Comment


              • #8
                Weet iemand waar Jamie gebleven is...? Ze staat niet meer op https://www.privehuishod.nl/photos/

                Comment


                • #9
                  Komt Monica niet meer?

                  Comment


                  • #10
                    Vorige week heb ik het heel goed met haar gehad. Ze was weer bij House of dreams, onder de naam Monica. Had met haar afgesproken deze week weer te komen, maar in de weekagenda staat haar naam er niet meer tussen

                    Comment


                    • #11
                      kwestie vd weekagenda op hun site in de gaten houden ., ze kunnen ook vrij zijn he

                      Comment


                      • #12
                        Monica is helaas van de website verdwenen, hopelijk komt ze binnenkort weer in beeld bij House of Dreams

                        Comment

                        Working...
                        X