Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lady Estelle, SM Studio Nederland, Amersfoort/Utrecht/Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lady Estelle, SM Studio Nederland, Amersfoort/Utrecht/Almere

    Naam: Lady Estelle
    Leeftijd: 25 - 30
    Lengte: 1.70
    Uiterlijk: Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Atletisch
    Cupmaat: D
    Siliconen: Ja
    Piercing: Onbekend
    Tatoeages: Onbekend
    Fr den Schmerz-Freund, Latex-Liebhaber, NS-Gourmet und High-Heel/Nylon-Fetischist bin ich ein MUSS! Erlebe eine andersartige Session, mit Nahbarkeit, Sexappeal viel Gefhl, Berlin und Deutschland

  • #2
    Meerdere sessies gehad met deze ondeugende geile Meesteres, sinds ze een paar x per jaar in Nederland ontvangt. Ik heb al mijn sessies gespeeld in Amersfoort met haar bij www.smstudio-amersfoort.nl / www.privehuishod.nl aan de Soesterweg 271. Een gevarieerd geil kinky spel met ook zeker erotische elementen zoals haar borsten en tepels en kutje op commando moeten verwennen zat in het spel verwerkt, maar ook met kinky games met speeltjes, masturbatie, laarzen likken en tepeltorture. En natuurlijk goede doorpaal akties met diverse maten strap on dildo's en een geile ongeremde diepe fisting.

    Lady Estelle is voor de kinky en ook zelfs perverse liefhebbers van vele markten thuis. En ze komt eind 26 t/m 28 juni weer naar Nederland zag ik op https://www.smdome.com/lady-estelle-...en-sm-sessies/ ditmaal in Utrecht bij www.smstudio-utrecht.nl dus ik weet wel waar ik 1 van die 3 dagen dan ben te vinden

    Comment


    • #3
      Dit doet mij terugdenken aan de eerste keer dat ze in Nederland en ik haar mocht bezoeken! Ik heb voor eind van de maand weer een afspraak met haar staan in Utrecht.

      Het is een bijzondere vrouw. Ze lijkt op sommige foto's wat 'plastic' maar dat is ze allerminst, ze heeft een prachtig lichaam en een knap gezicht. Bijna een lief gezicht zelfs, ook hoe ze in eerste instantie praat. Maar pfoe, die lieve kant wisselt ze flink om als ze eenmaal in het SM spel zit. Je ziet aan alles dat ze echt een liefhebster is. Ze heeft echte bondage-vaardigheden en gebruikte dus ook echt touw i.p.v. boeien om mij aan het bed vast te binden. Met een continu erotische lading heb ik haar dominantie ervaren. Haar lachje als ze jou pijn doet, echt een sadistisch type. Uiteraard was alles wel binnen de grenzen van wat we hadden afgesproken, maar ze zocht wel het maximum van de grenzen op hoor.

      Ik kan niet wachten tot eind juni!

      Comment


      • #4
        Lady Estelle heeft ook voornemens om na lange tijd weer een paar speeldagen in te plannen in Nederland bij SM Studio Nederland, omdat er in Duitsland al een klein jaar een lockdown is voor de prostitutie branche

        Comment


        • #5
          26 en 27 oktober komt ze weer naar Almere zie ik in de agenda: https://www.smstudio-almere.nl/agenda/

          Comment


          • #6
            ja en shit ik was te laat want ze is al weer volgeboekt, grrr

            Comment


            • #7
              Ik heb mazzel! ik heb morgen een uur met haar in Almere!

              Comment


              • #8
                Twee weken geleden heb ik het geluk gehad om een sessie met Lady Estelle te beleven. Sinds haar eerste bezoek ooit aan Nederland, dat was volgens mij in 2016, heb ik haar niet meer kunnen bezoeken. De enkele keren dat ze er was, kon ik niet of was ik net te laat.

                In Almere mocht ik deze verbluffend bijzondere vrouw dus bezoeken en ik was er een beetje zenuwachtig voor. De eerste sessie die ik 5 jaar geleden met haar had is mij altijd bijgebleven. Ik vroeg me af of ik de verwachtingen nu niet te hoog maakte, had ik in mijn hoofd het de laatste 5 jaar niet teveel verheerlijkt?

                Het antwoord kan ik kort in zijn: Nee. Vanaf het moment dat de deur open ging en ik oog in oog met haar stond was ik toch weer overrompeld. Stamelend kwam ik tot mijn woorden. Ze straalt zoveel erotiek uit, tegelijkertijd vriendelijkheid en warmte. Elke interactie is pure dominantie. Ze heeft het gewoon, een X-factor. Iets magisch. Het zit in haar ogen, haar lippen, haar prachtige borsten die bloot in haar outfit waren.

                We praten even over de eerste keer dat ze in Nederland was terwijl ik mij uitkleedde. Ze leunde tegen het bed en keek toe hoe ik dat deed. Bijna als een roofdier dat een prooi bestudeerd, ik voelde me van top tot teen bekeken door haar. Eenmaal uitgekleed stonden we tegenover elkaar, ze vroeg me nog even over de invulling van de sessie of ze alle info goed had begrepen. Ze stapte langzaam naar mij toe, haar laarzen tikkend op de grond, ze keek me met een glimlach aan, plaatste haar mond naast mijn oor. Ze pakte mijn reeds keiharde pik vast en zei "this is mine now" en gaf een lik met haar tong op mijn oorlel. Ik moest m'n best doen om te blijven staan haha, week in de knieën. 'Gelukkig' hoefde ik niet lang te blijven staan, want op mijn knieën was sowieso de aan te nemen positie.

                Ik heb twee uur lang in een roes gezeten. Het was sensueel, het was soms pijnlijk, het was continu intens en het was zeer erotisch. Het uitzicht dat ik had terwijl ik haar mocht beffen blijft in mijn geheugen gegrift. De flogger die ze flink over mijn billen liet gaan waarbij ik in een trance kwam. De strap-on die ze diep in mijn mond duwde tot tranen aan toe, hoe ze mij ermee doorneukte was heerlijk. De blik op haar verfijnde lichaam, de verhoogde ademhaling en kreunen als ze nog harder wilde.

                En vervolgens de rust aan het einde waar ze me naar extreme geilheid bracht door mijn vastgebonden pik en ballen beroerde, dicht tegen mij aan kwam liggen. Ik haar borsten mocht likken, het spuug van haar perfecte lippen zag afdruipen richting mijn mond. De geile dingen die ze in mijn oor fluisterde. De vele keren dat ze mij tot het randje van orgasme bracht om weer net op tijd te stoppen. Ik smeekte om een orgasme, keer op keer lachte ze. Mijn smeekbedes werden uiteindelijk ingewilligd en het orgasme voelde alsof het uit elke vezel van mijn lichaam kwam. Schokkend en grommend naar een overweldigende climax.

                Ze liet mij rustig bijkomen, strelend over mijn borst en nek terwijl ze nog steeds naast me lag. Wat was het een ervaring weer. Ik hoop zo dat ze vaker naar Nederland komt, maar misschien moet ik ook maar eens naar Berlijn toe gaan. Ze is het echt maar dan ook echt helemaal waard.

                Comment


                • #9
                  Een overtuigend verhaal, Scuderia. Estelle staat al lang op mijn wishlist, maar omdat ze maar zo weinig in NL is, komt het er steeds niet van. Maar als ik dit zo lees, moet ik er toch eens werk van gaan maken.

                  Comment


                  • #10
                    Ben bang dat ze niet meer komt, zolang niet geweest

                    Comment


                    • #11
                      16 en 17 mei komt Lady Estelle eindelijk weer eens naar Nederland voor 2 speeldagen bij www.smstudio-almere.nl in Almere

                      Comment

                      Working...
                      X