Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shemale Dominique, Amsterdam, Bloedstraat 12

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Shemale Dominique, Amsterdam, Bloedstraat 12

    Naam: Dominique
    Leeftijd: 50+
    Uiterlijk: Latina
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: DD
    Siliconen: Ja
    Piercing: Onbekend
    Tattoo's: Onbekend


    Ik denk dat ik haar zo'n 20 jaar geleden voor het eerst heb ontmoet, toen ze net klaar was met werken. Ik liep haar toen op het bruggetje bij de Stoofsteeg, tegen het lijf en ben toen met haar mee naar huis gegaan. Veel kan ik me niet meer herinneren, wel dat ik toen in guldens heb afgerekend.

    Fast forward naar mei 2021. Strikt genomen, mijn 2e keer dat ik Dominique bezocht heb. Toen ik op haar raam afliep, liet ze meteen haar enorm dikke peuter zien. Je bent meteen verkocht, of je holt hard door. Op mijn wat is je prijs, antwoordde ze €50. Of ze mij dan ook zou neuken? Ja hoor dat kon.

    Dus door naar binnen, waar ze het achterste kamertje heeft op bovenstaand adres. Financiën afgehandeld, briefje van 50, of ik meer had vroeg ze nog, waarop ik haar het weinige muntgeld liet zien, dat ik nog in mijn portemonnee had. Is goed zo zei ze. Dus verder met uitkleden, ze heeft haar jurk sneller uit, dan ik me kan ontleden. Ondertussen wat smalltalk, waaruit bleek, dat ze maandag haar 1e corona vaccinatie krijgt, dat vind ze wel zo prettig en veilig.

    Eenmaal plaatsgenomen op haar bed, kwam ze voor me staan en heb ik haar gepijpt. Vrij snel al duwde ze haar babyarmpje tegen mijn huig aan. Dan zit je mond gewoon tot aan de nok toe vol. Je krijgt er gewoonweg ademhalingsproblemen van. Nog een paar pogingen, ook mij te deeptroathen en toen vond ze het welletjes en dirigeerde ze me op mijn knieën, om me doggystyle te neuken. Hiertoe had ik me thuis al voorbereid, flink gespoeld en wat met dildo's opgerekt. Dat bleek voor het formaat dat zij bezit, niet voldoende. Het bleef strak en ietwat pijnlijk, maar toch zat ze er uiteindelijk helemaal in, meldde ze trots. De door haar aangeboden poppers, heb ik vriendelijk afgewezen. Dan maar wat extra anaal glijmiddel. Ze heeft gelukkig niet echt hard doorgeneukt, ik gaf ook aan dat het me even teveel werd en daar houdt ze goed rekening mee. Uiteindelijk heb ik mezelf voor haar afgetrokken, waarbij ik ook haar afwisselend gepijpt en afgetrokken heb.

    Het volledige bezoek is condoomloos verlopen. Condoom heeft ze niet aangeboden en ook heb er ook niet om gevraagd. Ik ben er mee bekend dat dit voor haar de gebruikelijke gang van zaken is. Als je hier niet van gediend bent, dan moet je haar gewoon overslaan.

    Of ik na deze ervaring, weer 20 jaar wacht, voor een herhaling, weet ik nog niet😁
    Last edited by Citygirl.nl; 29-05-2021, 09:44.

  • #2
    Ik denk dat Dominique al tegen de 60 loopt. Zit er al jaren. Een van de eerste shemales op de wallen. Ze vertelde me ooit dat ze meer verdiende op de wallen dan met die films en dat ze van haar hobby haar beroep heeft gemaakt. Ooit eens met haar een pornofilmpje gemaakt. Nou ja zij stelde haar camera in ed. Heeft toen thuis dat filmpje gemaakt en op een dvd gebrand. Ook foto's maken was nooit een probleem. Haar kan je ook vertrouwen..en spreekt goed Nederlands net als Emilly overigens. Dat is wel zo prettig. Zij, Paula, Paloma en Emilly zijn toch wel de gouden generatie van de shemales. Ik ben 1 keer bij Vera geweest toen ze een keer in Amsterdam was maar vond ik helemaal niks vergeleken bij deze 4 die we gelukkig nog kunnen bezoeken. Laatste keer was ik bij Dominique vlak voor de lockdown en toen vertelde ze dat ze ook een huis in Spanje had. Hopenlijk blijft ze nog even.

    Comment


    • #3
      Ik ben, vele jaren terug, ook eens bij Dominique naar binnen gestapt. Voor 50 euro mocht ik haar alleen pijpen. Zij pijpte mij/trok me af en ik pijpte haar érg grote en dikke lul. Ik kwam wél klaar, want Dominque weet je sowieso érg geil te maken. Daarna niet meer bij haar geweest, omdat ik meestal geen 100 euro voor sex te besteden heb.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Pietapegeras
        SirMark62 is een tijdje mode geweest dat soort penissen. Daar is ze toen op ingesprongen.
        Ze had altijd al een flinke maar wat ze nu heeft is wat bizar. Blijft wel een goede dame.
        Unieke ervaring met haar - deepthroat haar penis is een uitdaging maar maakte me echt geil. We hebben wel geroberen te neuken maar haar lul was te groot voor mijn kontje.
        ik zal nog een keer proberen tot het eind te maken

        Comment


        • #5
          Kan iemand mij vertellen wanneer Dominique werkt. Haar telefoon beantwoord ze al een tijd niet meer.

          Comment


          • #6
            Originally posted by Jan25 View Post
            Kan iemand mij vertellen wanneer Dominique werkt. Haar telefoon beantwoord ze al een tijd niet meer.
            Bloedstraat 12/midden, doorgaans van maandag tot vrijdag in de middagdienst, ongeveer tot 1730/1800. Hangen haar foto's niet achter het raam, dan is ze ook niet aan het werk. Deze en vorige week, was ze gewoon op haar post.

            Het zou natuurlijk zomaar kunnen, dat ze een nieuw nummer heeft. Tijdens mijn bezoek, gingen haar gsm's ook constant af. Daar laat ze zich niet door afleiden. Ik kan dat alleen professioneel noemen.
            Last edited by Anal.ist; 27-10-2021, 03:08.

            Comment


            • #7
              Welke tijden werkt ze. Ben donderdag in Amsterdam

              Comment


              • #8
                Originally posted by Geileharry View Post
                Welke tijden werkt ze. Ben donderdag in Amsterdam
                Door de week, in de middagen, tot een uur of 6.
                Ben je inmiddels al binnen geweest?

                Comment

                Working...
                X